Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geçen ay başladım 5 yumurta oluştu fakat gebelik oluşmadı adetimde normalde 27 günde bir olurdu fakat 26. Gün geldi. Bu ikinci kullanışım bu sefer 1 yumurta oluşmuş gün aşırı değerlendireceğiz bakalım olmazsa bir ay daha femara kullanacağım. Adetiniz geciktikten sonra test yaptınız mı hiç inşallah gebelik olmuşturArkadaşlar ben bu ay femara kullandım ve adetim 3 gündür gecikti femara kullanıp adet gecıkmesi yaşayan var mı? Yada kullanıp olumlu sonuç alan var mı?
Bende de 3 4 gün bir gecikme olmuştuArkadaşlar ben bu ay femara kullandım ve adetim 3 gündür gecikti femara kullanıp adet gecıkmesi yaşayan var mı? Yada kullanıp olumlu sonuç alan var mı?
Test yaptım ama negatif cıktı. Hiç bir adet belirtimde yokBen geçen ay başladım 5 yumurta oluştu fakat gebelik oluşmadı adetimde normalde 27 günde bir olurdu fakat 26. Gün geldi. Bu ikinci kullanışım bu sefer 1 yumurta oluşmuş gün aşırı değerlendireceğiz bakalım olmazsa bir ay daha femara kullanacağım. Adetiniz geciktikten sonra test yaptınız mı hiç inşallah gebelik olmuştur![]()
Dr la görüştün mü peki? Şu kadar bekle şu zaman gel gibi birşey söyledi miTest yaptım ama negatif cıktı. Hiç bir adet belirtimde yok![]()
Benimde aynı şekilde ikinci aydayım bu ay da olmazsa 3. Ayda kullanacağım inşallah bu süreçte hamile kalırızSadece evde test yaptım.ilk bu ay kullandım ve doktorum eger ilk ay olmazsa 2. Ayda kullan demişti. Daha adet olmadım hayırlısı artık.
Amin inşallahBenimde aynı şekilde ikinci aydayım bu ay da olmazsa 3. Ayda kullanacağım inşallah bu süreçte hamile kalırız![]()
Kullandim ve elhamdülillah sonuç aldım. İkinci kullanimda hamile kaldım. Şu an 3 aylık hamileyim. Allah sizlere de nasip etsin. Ümitsiz olmayın yeter..Arkadaşlar ben bu ay femara kullandım ve adetim 3 gündür gecikti femara kullanıp adet gecıkmesi yaşayan var mı? Yada kullanıp olumlu sonuç alan var mı?
Merhaba sizin adınıza çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla dünyaya getirin inşallahKullandim ve elhamdülillah sonuç aldım. İkinci kullanimda hamile kaldım. Şu an 3 aylık hamileyim. Allah sizlere de nasip etsin. Ümitsiz olmayın yeter..
Amin. Allah razı olsun. Sebepsiz yere olmuyordu malesef. Geçen yıl acaba bişey var mı yok mu diye yani kontrol amaçlı tuplerime bakıldı kapalı ameliyatla ama açıktı. Nasip bu zamanaymis.Merhaba sizin adınıza çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla dünyaya getirin inşallahsizde sorun neydi bende bugün başladım kullanmaya Rabbim inşallah bnada nasip eder
![]()
Arkadaşlar ben bu ay femara kullandım ve adetim 3 gündür gecikti femara kullanıp adet gecıkmesi yaşayan var mı? Yada kullanıp olumlu sonuç alan var mı?Merhaba
Merhaba ben geçen ay kullandım ve sonucunda malesef adet oldumAmin. Allah razı olsun. Sebepsiz yere olmuyordu malesef. Geçen yıl acaba bişey var mı yok mu diye yani kontrol amaçlı tuplerime bakıldı kapalı ameliyatla ama açıktı. Nasip bu zamanaymis.şimdi bu ay tekrar kullanıcam doktorum bana adetimin 3. günü kullanmaya başlamamı söylüyor yarın 3. gün bakalım hayırlısı alllahtan inşalllah bu ay sonuç alırım