- 23 Kasım 2022
- 166
- 68
- 32
- Konu Sahibi mucizemgelartk
Slm kızlar doktorum femara kullan gel dedi az önce ilk ilacı içtim. Benimle beraber başlayanlar var mı destek olalım mı birbirimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Aralık'ta kullancam bulması kolay mı bu ilacı fiyatı pahalı biraz dedi doktor ne kadar kiSlm kızlar doktorum femara kullan gel dedi az önce ilk ilacı içtim. Benimle beraber başlayanlar var mı destek olalım mı birbirimize
Yok canm bulması zor değil ama biraz pahalı 300 lira civarı benim evde vardı Allah'tan. daha önce de kullanmıstmBende Aralık'ta kullancam bulması kolay mı bu ilacı fiyatı pahalı biraz dedi doktor ne kadar ki
İnşallah güzel güzel büyümüştür canm yumuşlar benim de kontrol pazartesiBende bu ay femara kullandım dün son ilacımı içtim Cuma günü kontrolüm var inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
İnşallah bu ay olur kuzum. Ben de bugün başladımBen gecen ay femara kullandım ovitrelle çatlama iğnesi oldum sonuc alamadım bugun adetin 5. Günü sabah ilk femarayı içtim bakalm
İnsallah canım benım birbirimizi haberdar edelimİnşallah bu ay olur kuzum. Ben de bugün başladım
İnşallah canım doktor büyük ihtimalle çatlatma iğnesi verir diye düşünüyorumİnşallah güzel güzel büyümüştür canm yumuşlar benim de kontrol pazartesi
Bana da verecek kendiliğinden çatlamıyor yumurtam geçen ay kist olmuştuİnşallah canım doktor büyük ihtimalle çatlatma iğnesi verir diye düşünüyorum
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız canım ben iki kere femara ile hamile kaldım ama kimyasal oldu maalesefBana da verecek kendiliğinden çatlamıyor yumurtam geçen ay kist olmuştu
Aa öyle mi yine olur inşallah Allah büyükİnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız canım ben iki kere femara ile hamile kaldım ama kimyasal oldu maalesef
Sağlıklı olsun kuzum inşallahAa öyle mi yine olur inşallah Allah büyük
272 lira fiyatı eczanede yoktu getirtiyorlarBende Aralık'ta kullancam bulması kolay mı bu ilacı fiyatı pahalı biraz dedi doktor ne kadar ki
Sen naptın canm iğne yapldı mıİnsallah canım benım birbirimizi haberdar edelim
Yok canım daha degil doktor perdembe veya cuma dediSen naptın canm iğne yapldı mı
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahYok canım daha degil doktor perdembe veya cuma dedi
Merhaba ne Yaptiniz doktora gittiniz mi AcbaaYok canım daha degil doktor perdembe veya cuma dedi