Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilesin bence gözün aydınben bi kaç ay femara kullandım. Bu ay da femara kullandım 2 gün geciktim sizce hamilemiyim?
evet beta hcg 148 çıktı dün :)hamilesin bence gözün aydın
hayırlı olsun canım femarayla geliştimi yumurtaların nasıldı sürecinn canımevet beta hcg 148 çıktı dün :)
Merhaba bende bu ay femara kullandım günde birtane 5 gün boyunca ve artı olarak bir gonal f iğne verdi doktorum ayın 22 sinde de çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim. İnşallah bu ay hamile kalırızhayırlı olsun canım femarayla geliştimi yumurtaların nasıldı sürecinn canım
Hayıt meyvesi ektrasını aktardan mı aldın canım nerde satılıyor? Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklaFemara nın etkisi olduğuna inanıyorum ama ben ek olarak hayıt meyvesi ekstraktı içtim bol bol bal kaymak yedim ve çok egzersiz yaptım
Amin canım rabbim sana da nasip etsin. Aktara gittim dedim ki hayıt otu istiyorum o da ot lordan etki etmesi uzun sürer ama ekstrat alırsan 2 ay düzenli kullan işe yarar dedi aktardan 110 tl ye aldım. İnternette de aynısı varHayıt meyvesi ektrasını aktardan mı aldın canım nerde satılıyor? Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla![]()
Teşekkür ederim canım bende bi deniyim bu ay inşallah hamile kalırım gerek kalmazAmin canım rabbim sana da nasip etsin. Aktara gittim dedim ki hayıt otu istiyorum o da ot lordan etki etmesi uzun sürer ama ekstrat alırsan 2 ay düzenli kullan işe yarar dedi aktardan 110 tl ye aldım. İnternette de aynısı var
Merhabalar Ağustos ayında kullandım 18 mm yumurtam oldu ovitra çatlatma iğnesini vuruldum ama sonuç başarısız 2 tablete başladım bu arada bende pkoluyumgünaydın arkadaslar dr femara basladı pcos için kullanan var mı etkili ilaç mı