Femara kullananlar lütfen yardımcı olur musunuz?

Nazan karaboga

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2024
23
7
1
22
Ben iki aydır femara kullanıyorum . Dr çatlatma iğnesi vermedi kendiliğinden çatlar dedi. Geçen ay adetin 28 . Gününde regl oldum. Bu ay adetim 10 gün gecikti. Evde kaset test yaptım negatif çıktı . Benim gibi femara kullanıp adeti geciken varmı acaba . Hiç bir belirtim yok bu arada . Böyle olup hamileliğini öğrenen varmı?

Ben bu ay ilk kez kullanıyorum döngümün 13.günündeyim adetime daha var doktor kontrolüne gitmedinmi yumurta takibi için

Özelde mi devlette mi doktor acaba ?
6 ay kullanım şekli nasıl olacak reglim kaçıncı günü başlıyorsun
Ben üniversite hastanesine gidiyorum. Tüp Bebek bölümü olduğu için. Reglin 3. Günü başlayıp beş gün sabah akşam kullandım. Bu şekilde altı ay kullan dedi . İkinci ayimdayim henüz . Üçüncü ayda kullanmicam . aşılama düşünüyorum . başka bir merkezde

Kist olmuştur muhtemelen
Ben de iğne kullanmadan femara içtim ama hamilelik oldu. Yumurtam çatlamasaydı gecikirdi adetim.

Kist olmuştur muhtemelen
Ben de iğne kullanmadan femara içtim ama hamilelik oldu. Yumurtam çatlamasaydı gecikirdi adetim.
Umutsuzum zaten . Ne güzel siz gebe kalmışsınız . darısı başımıza artık. Peki siz gebe kaldığınızda hangi belirtileri yaşadınız . Ben henüz kan vermedim . Testlere de güvenmiyorum açıkçası. Hâlâ bir umut var. Benim hiç bir ağrım sızım ,belirtim yok. Kist olmuşsa ağrı sızı yapar .

Valla zamanında kist de oldu ama ağrı falan olmadı hiç. Adetim gecikti sonra adetle attım kisti de. Bitti gitti. Aslında iğne kullanmadığınız için bi ovülasuon testi yaptınız mı
Ben de o şekilde takip ettim

Femara belirtilerimi burada başlık açmıştım
Onun linkini bi sonraki yorumda atayım size

Konu 'Femara ile gün gün hamilelik belirtilerim'
Femara ile gün gün hamilelik belirtilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…