Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar bi bakabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gunesss48

Bin Şükür 🙏🏻 Hoş geldin Ömrüme 🥲❤️🧿🧿
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2021
578
238
33
Geçen hafta cumartesi femaraya başladım 5 gün boyunca 2 adet içtim. Bugün kontrole gittiğimde doktorum büyümüş yumurta göremediğini söyledi. Ya çoktan çatladı ya da geç büyüyecek dedi. Başına böyle bir şey gelen var mı.? Kendiliğinden çatlamış olma ihtimali nedir?

Olabilir kendiliğinden de çatlamıştır siz değerlendirin bugünü belli olmaz Nasip

Olabilir kendiliğinden de çatlamıştır siz değerlendirin bugünü belli olmaz Nasip
Ah bu bir işaret mi acaba sürpriz yapar belki Allahım inşallah bu sefer nasip eder Sende hamileymişsin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da dua eder misin

Ah bu bir işaret mi acaba sürpriz yapar belki Allahım inşallah bu sefer nasip eder Sende hamileymişsin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da dua eder misin
Seve seve ederim rabbim hayırlısıyla tüm isteyen herkese nasip etsin

Geçen ay benimde femaraya rağmen gelişen yumurtam olmadı. Doktor çatlamışta olabilir, regl olunca tekrar gel ama bu süreci de boş geçme. Her an oluşabilir gebelik belli olmaz demişti.

Geçen ay benimde femaraya rağmen gelişen yumurtam olmadı. Doktor çatlamışta olabilir, regl olunca tekrar gel ama bu süreci de boş geçme. Her an oluşabilir gebelik belli olmaz demişti.
Hadi yaaa :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…