Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de femara kullandım ama dikkat etmedim hiç zaten çalışıyordum ondandır diye düşündüm ama uyku yapmış olabilir evet şimdi düşününceKızlar yok mu kimse ya
Ya bende epeyi yan etkisi oldu şaşırdım yani normalde reglim 5 gün sürerdi 5.gün ilaca başlayınca reglim 7.gün bitti uyku halsizlik afedersiniz ishal yaptı beniBen de femara kullandım ama dikkat etmedim hiç zaten çalışıyordum ondandır diye düşündüm ama uyku yapmış olabilir evet şimdi düşününce
Benimde reglim uzun sürdü normalde 7-8 gün sürerken 10. Gün bitti . Bunların dışında etkisi olmadıYa bende epeyi yan etkisi oldu şaşırdım yani normalde reglim 5 gün sürerdi 5.gün ilaca başlayınca reglim 7.gün bitti uyku halsizlik afedersiniz ishal yaptı beni
Sonuç alabildiniz mi pekiBenimde reglim uzun sürdü normalde 7-8 gün sürerken 10. Gün bitti . Bunların dışında etkisi olmadı
yumurta 23 mm olmuş dedi doktor hemen çatlama iğnesi yaptır dedi yaptırdım iki gün sonra baktı çatlamamış dedi yarın tekrar giidcem. Boyutunu çok beğenmişti ben de mutlu olmuştum neden çatlamadi anlamadimSonuç alabildiniz mi peki
Hadi ya keşke yaptırsaydın inşallah kist oluşmazyumurta 23 mm olmuş dedi doktor hemen çatlama iğnesi yaptır dedi yaptırdım iki gün sonra baktı çatlamamış dedi yarın tekrar giidcem. Boyutunu çok beğenmişti ben de mutlu olmuştum neden çatlamadi anlamadim
Yaptırdım iğne buna rağmen çatlamamış anlayamadım bende üzgünüm kafamda iki gündür bu var. %90 çatlıyor dedi doktorHadi ya keşke yaptırsaydın inşallah kist oluşmaz
Bende bu ay klomenden femaraya geçtim. Hiç uyku hali yaşamadım tabi herkeste etkisi aynı olmayabiliyorKızlar daha önce klomen kullandım hiç bir etkisi olmadı bu ay femaraya geçtim 7.tableti içiyorum fakat aşırı bir uyku hali sersemlik yaptı sizde böyle bir yan etkisi olmuşmuydu ?
Merhaba canım iğneden kaç gün sonra çatladı ben pazartesiye yaptırdım Çarşamba baktığında çatlamamişti?Bende de uyku yaptı canım , doktor bi kaç güne çatlar demişti kontrole gittiğimde. Dayanamadım evde yaptım ovulasyon pazar günü çatladı bakalım inşallah bu ay güzel sonucu alırız
İğne yapmadı bana, kendiliğinden çatlasın dedi cumartesi pik oldu pazar çatladı canım :)Merhaba canım iğneden kaç gün sonra çatladı ben pazartesiye yaptırdım Çarşamba baktığında çatlamamişti?
Bende yan etkisi çok oldu inşallah güzel sonuçlar alırız ya benim iğne tarihim Salı günüBende de uyku yaptı canım , doktor bi kaç güne çatlar demişti kontrole gittiğimde. Dayanamadım evde yaptım ovulasyon pazar günü çatladı bakalım inşallah bu ay güzel sonucu alırız
Kasık ağrın oldu mu dedi evet dedim çok güzel dedi. İnşallah Allahım nasip eder bu ayBende yan etkisi çok oldu inşallah güzel sonuçlar alırız ya benim iğne tarihim Salı günü
Amin amin inşallah ben daha önceden kullandığımda çatlatma iğnesinden sonra 1 hafta ağrım oldu ama sonuç negatif olduKasık ağrın oldu mu dedi evet dedim çok güzel dedi. İnşallah Allahım nasip eder bu ay
Hayırlısı olur inşallah bu seferAmin amin inşallah ben daha önceden kullandığımda çatlatma iğnesinden sonra 1 hafta ağrım oldu ama sonuç negatif oldu
Hadi inşallahHayırlısı olur inşallah bu sefer