Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım. Ben araniza yeni katıldım. Ben de senin gibi klomenden sonra femara kullanmaya başladım. Sen sonuç aldın mı? Bide başka problemin var mi. Hormon vs. Gibi.Arkadaşlar klomenden olumlu cevap alamayınca doktorum femaraya başladı gebelik şansı daha yüksekmiş bu hapta. Kullanıp gebe kalan oldu mu aranızda?
Hiç bi problem yok canımMerhaba canım. Ben araniza yeni katıldım. Ben de senin gibi klomenden sonra femara kullanmaya başladım. Sen sonuç aldın mı? Bide başka problemin var mi. Hormon vs. Gibi.
Özellikle sorup bilgi almadım ama ben lekeleme gününü saymadım. Çünkü tek seferlik bir lekelenmeydi yoğun değildi. Ama olması gereken ne, tam emin degilim. Yan etki yaptı mi sen de ilaç.Hiç bi problem yok canımama malesefki sonuç alamıyorum yine adet oldum
son kullanımlık fameram kaldı ona başlıcam yine olmazsa tüp bebek dedi doktorum
Sende durumlar nedir
Bide alaksız olucsk ama adetin 1.gününü lekelenme olan günden mi saymamız lazım? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Anladım canım doktoruma sorayım o zaman bm kesin bilgi için.Özellikle sorup bilgi almadım ama ben lekeleme gününü saymadım. Çünkü tek seferlik bir lekelenmeydi yoğun değildi. Ama olması gereken ne, tam emin degilim. Yan etki yaptı mi sen de ilaç.
benmde bu ikinci ayim femara ile iğne vuruldum 7. tindeyim beklemedeyim insallah güzel sonuçlar alirsnz bayanlar ve benmde alırım insallah bende ilk kullandığım ay 2 gün kanama yaptı yan etki olarak sadeceÖzellikle sorup bilgi almadım ama ben lekeleme gününü saymadım. Çünkü tek seferlik bir lekelenmeydi yoğun değildi. Ama olması gereken ne, tam emin degilim. Yan etki yaptı mi sen de ilaç.
Bi de ilaca cevap veriyor mu yumurtalıkların. Yanı yumurtlama oluyor mu?
Belki de kafana taktiğin için olumsuz oluyor. Biraz kendini başka şeylerle oyala bence. Özellikle yumurtlama döneminde. zor oluyor biliyorum ama buna da dikkat etmek zorundayız malesef
Esin de kontrol edilmistir illaki dimi ?
Her doktorun uygulaması farklı demek. Ben klomen e de femara ya da 5. Gün başladım. 5 gün kullanıcam. 12.Gün kontrol. Bende de baş ağrısı mide bulantisi oluyor ama ondan mi dostinexden mi bilmiyorum.Anladım canım doktoruma sorayım o zaman bm kesin bilgi için.
İlaç bende hiç yam etki yapmadı hatta doktorumda famerayla hamile kaldığını söyledi ve onda baya etki yapmış baş ağrısı migren ağrısı falan. Adetin 2.günü başladım ben hep ilaca bı sefer doktorum 3.günü başla dedi. 5 fin kullanıp 5 gün sonra kontrole çağırdı hep ve yumurtam 23_24 ve en son 15mm oldu hiç biride tutmadı malesef. Bi kere çatlatma iğnesi kullandım ben sadece
Amin canim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah. Umarım hiç aşılamaya tüp bebege falan ihtiyaç olmadan sonuç alırız hepimiz. Benim femara da ilk ayım. Max.3 ay deniycekmişiz zaten. Umarım olur.benmde bu ikinci ayim femara ile iğne vuruldum 7. tindeyim beklemedeyim insallah güzel sonuçlar alirsnz bayanlar ve benmde alırım insallah bende ilk kullandığım ay 2 gün kanama yaptı yan etki olarak sadece
Fameradandır canım o etkiler. Dostineksi prolaktin yüksekliği için mi kullanıyosun?Her doktorun uygulaması farklı demek. Ben kliman e de femara ya da 5. Gün başladım. 5 gün kullanıcam. 12.Gün kontrol. Bende de baş ağrısı mide bulantisi oluyor ama ondan mi dostinexden mi bilmiyorum.
Evet canım prolaktin için.Fameradandır canım o etkiler. Dostineksi prolaktin yüksekliği için mi kullanıyosun?
Evet her doktorun metodu farklı oluyo. Beni önce adetin 2.günü çağırır kontrol eder yumurtalarımı snra başla ilaca der ama bu sefer 3.günü başlayalım dedi.
Kaç prolakniz? Pko var mı sizde de. Bende az varmışEvet canım prolaktin için.
Valla sürekli değişiyor 30 ile 62 arası değişip duruyor her testte. Pko yok dedi doktorum. Ama internetten baktigim da belirtileri benimkilere tutuyor. Anlamadim ben.Kaç prolakniz? Pko var mı sizde de. Bende az varmış![]()
Yumurtlama testi hiç kullanmadım canım. 3senelik evliyim en başından beri istedik bebekValla sürekli değişiyor 30 ile 62 arası değişip duruyor her testte. Pko yok dedi doktorum. Ama internetten baktigim da belirtileri benimkilere tutuyor. Anlamadim ben.
Adet düzenim 28-30 olurdu. Bu ay 35 oldu ilk kez. Kilo problemim bi hayli yüksek. En büyük problemlerimden biri o zaten. Hiç farketmeden hızla ilerlemisim nasıl rutine oturtcam sporu ve diyeti bilmiyorum. Diyete başladım da spor gözümde büyüyor. Ama yapmak zorundayim. Doktorum da dedi kilo tüm dengeyi bozuyormuş. Böyle olacağını bilsem bu duruma gelmemek için elimden geleni yapardim. Ben de rahim filmi çektirdim. O iyi çok sukur.Yumurtlama testi hiç kullanmadım canım. 3senelik evliyim en başından beri istedik bebek
5haftalıktı düşük ilk düşükler de kalp atışı duyulmadan düşerse vucut kendi atar dedi doktorum. Ama 7 ve üzeri haftaki düşükler patolojiye gidermiş.
Rahim filmim çekilmişti. Eşimde de bnde de bi sorun yok az pko dışında.
Adetlerim 30_35 günde olur yani her ay ama günleri değişir bazen.
Yumurtlama akıntısını her ay görmem ama.
Pko belirtim bnde kıllanma kilo falan yok hiç.
Doktorum bana her gittğmde yumurtan gayet güzel der.
Zaten famera 1 yumurta seçer onu büyütürmüş.
Senin durumun nedir adet düzenin. Rahim filmi çekildn mi. Kilon varsa dikkat et vermeye çalış mutlaka prolaktini kiloda arttırırmış
Aynen kilo tüm hormonları etkiliyor. Senin adet düzennde iyiymiş. Bende evlendikten snra kilo aldım ama çok şükür çok bi erkisi olmadı ama tabi eski kgma dönmem lazım.Adet düzenim 28-30 olurdu. Bu ay 35 oldu ilk kez. Kilo problemim bi hayli yüksek. En büyük problemlerimden biri o zaten. Hiç farketmeden hızla ilerlemisim nasıl rutine oturtcam sporu ve diyeti bilmiyorum. Diyete başladım da spor gözümde büyüyor. Ama yapmak zorundayim. Doktorum da dedi kilo tüm dengeyi bozuyormuş. Böyle olacağını bilsem bu duruma gelmemek için elimden geleni yapardim. Ben de rahim filmi çektirdim. O iyi çok sukur.
Aynen kilo tüm hormonları etkiliyor. Senin adet düzennde iyiymiş. Bende evlendikten snra kilo aldım ama çok şükür çok bi erkisi olmadı ama tabi eski kgma dönmem lazım.
İlk kez mi başladın tedaviye