- 14 Mayıs 2022
- 183
- 54
- Konu Sahibi Denz67543456
Femara kullanacağım 5gün bu süre içinde ilişkiye girilir mi yoksa bittikten sonra mı girilir doktora sormayı unuttum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Girebilirsiniz bu sorun değilFemara kullanacağım 5gün bu süre içinde ilişkiye girilir mi yoksa bittikten sonra mı girilir doktora sormayı unuttum
Teşekkür ederimGirebilirsiniz bu sorun değil
Bana doktorum ilaç kullanımı boyunca ilişki yasak demişti. Bence doktorunuza sorup ona göre hareket edin. Önemli şeyler bunlarFemara kullanacağım 5gün bu süre içinde ilişkiye girilir mi yoksa bittikten sonra mı girilir doktora sormayı unuttum
Femara kullanacağım 5gün bu süre içinde ilişkiye girilir mi yoksa bittikten sonra mı girilir doktora sormayı unuttum ben adetimin 3 gününde kullanmaya başladım 10 Kasım'da 5 gün kullanmak suretiyle ve doktorum bana ilişkimi bu ay 9-11-13-15-17-19-21-23 bu günlerde beraber olmamı söylemişti ve doktorum Türkiye'nin cidden sayılı hekimlerinden biri diyebilirim bana tavsiye etmişti polikistik over var yeni ogrendim ama gebeliğe engel degl demisti sen yinede doktoruna sor derim
Bende femara kullandım 2 defa ilişki için bir sakınca yoktuFemara kullanacağım 5gün bu süre içinde ilişkiye girilir mi yoksa bittikten sonra mı girilir doktora sormayı unuttum
Bendede kullandığım günlerde oldu ama ilacın 5.günü lekelenme kesilmiştiArkadaşlar bi şey sorucam ya ben adetimin 5. Günü femaraya başladım 5. Gün adetimin bitiş günüydü sonra her içtiğimde o 5 gün içinde kahverengi lekelenmelerim devam etti ilişkide olmadı bu yüzden bi sıkıntı olur diye istemedim dün bitti ilaç baktım lekelenme yok ilişki oldu olduktan sonra tekrar lekenlenme oldu böyle bişey yaşayan var mı
Evet benimde kesildi lekelenme kesilimce ilişki oldu sonrasında hafif kanama oldu ve bitti salı günü yani döngünün 14. Günü randevum var bakalım ne diyecek doktorBendede kullandığım günlerde oldu ama ilacın 5.günü lekelenme kesilmişti
Çatlama iğnesi verebilir belkiEvet benimde kesildi lekelenme kesilimce ilişki oldu sonrasında hafif kanama oldu ve bitti salı günü yani döngünün 14. Günü randevum var bakalım ne diyecek doktor
O çatlatma iğnesi verilince ne oluyor peki nasıl ilerleyecek süreç bilginiz var mıÇatlama iğnesi verebilir belki
Bana verdi sağlık ocağında yaptırdım birlikte olacağın günleri söylüyor birdeO çatlatma iğnesi verilince ne oluyor peki nasıl ilerleyecek süreç bilginiz var mı
Hımm çok teşekkür ederimm sağolunBana verdi sağlık ocağında yaptırdım birlikte olacağın günleri söylüyor birde