• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ile yumurta büyümesi 11.günde 10 mm daha büyür mü?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bodis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bodis

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
232
82
18
27
Regli nin 4.günü sabah akşam femara kullanmaya başladım 5 gün kullandım iki gün kullanmadım bugün bir tane yumurta 10 mm ama istediğimiz boyutta değil perşembe bir daha gel dedi ilaç da kullanmayacakmışım bu süreçte sizce daha büyür mü?

Benim ki daha küçüktü aynı şekilde iki gün sonra gel dedi tekrar bakalım o gün gittiğimde yumurtam dün catlamıstı büyür yani canım ilacın etkisi devam ediyor halen

Benim ki daha küçüktü aynı şekilde iki gün sonra gel dedi tekrar bakalım o gün gittiğimde yumurtam dün catlamıstı büyür yani canım ilacın etkisi devam ediyor halen
Çok teşekkür ederim 11.gün bugün perşembe 14.gün olmuş olacak büyür inşallah ikimizde gebelik haberimizi alırız bende pcos var

Çok teşekkür ederim 11.gün bugün perşembe 14.gün olmuş olacak büyür inşallah ikimizde gebelik haberimizi alırız bende pcos var
İnşallah canım benim bende de pcos var normal 7 ay denedim olmadı 1 ay yumurta takibi yaptık yumurtlamadım bu ay Klomen kullandım inşallah tutar🙏ama sana tavsiyem ilişki için bekleme gün aşırı gir ben catladıgı gün girmirmiştim doktora gitmeden bir gün önce yani

İnşallah canım benim bende de pcos var normal 7 ay denedim olmadı 1 ay yumurta takibi yaptık yumurtlamadım bu ay Klomen kullandım inşallah tutar🙏ama sana tavsiyem ilişki için bekleme gün aşırı gir ben catladıgı gün girmirmiştim doktora gitmeden bir gün önce yani
Bana aşılama dendi yumurta büyüyünce çatlama iğnesi vereceklermiş

Back
X