2. Defa femara kullandığımda( sat10 Ekim 2023 Tü ) 14 ekimde kullanmaya başladım 18nde bitmişti ilk randevum 24 ekimdeydi yumurtam 15 mm ydi dr tam istediğimiz boyuta gelmemiş(ilk kullandığımda da sadece 11 mm ye kadar büyümüştü) bu ay da çatlatma vermiycem belki büyür belki büyümez dedi eve geldim düşündüm birley yapıp bu yumurtayı büyütmem lazım dedim araştırırken burada bi tarife denk geldim çörek otu bal tarçın sadece 3 gün yapabildim sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yedim (bu tarifi bi deneyin isterseniz çörek otunun çok faydası var )sonra bir daha gitmedim dr çok olumsuz konuştu ama o ay yumurtam bir şekilde büyüdü aynı zamanda sağlam pcos var bende diğer hormonlarım düzgündü o zaman düzenli ilişki oldu olmadı pcos olduğu için ne ovü testlerinde piki yakaladım ne de adetim düzenlidir benim için daha zordu ama bir şekilde o ay tutmuş tabi 2. Ayda kalp atışı duyulmadı kürtaja alındım.9 Aralık kürtaj sonrası 2,5 ay adet görmedim o zamandan beri de uğraşıyorum dr lardan nefret ettim artık çocuk istiyorum dkhapı verip gönderiyor hormonların birini düzeltiyorum diğeri bozuluyor ilaç ver birşey verki düzelsin yok vermediler en son femara dan kalan hapları bu ay kendimce dr kontrolü olmadan içtim eski dr 1 hafta sonra çağırırdı kontrole büyüyüp büyütmediğine bakmak için öyle kontrole gider gibi bi dr gittim kontrole gayet temiz görünüyordu kist vs yok hormonlarıma vitaminlerime herşeyime baktırıp kendimce bir yol aldım şimdi tuttu tutmadı bilmiyorum ama ilk hamile kaldığımda ovüden sonra geçmeyen kasık ağrım olmuştu şimdi yine aynı durumu yaşıyorum adetim belli olmadığı için son 2 ay ort adet tarihini baz alarak tahmini 1 hafta 2 gün var bekliyorum.Bu ağrıları anca adet oacağım zaman çok hafif hissederdim ama o farklılığı ilk hamile kaldığımda anladığım için şu an yine ona benzeyen hafif eğilirken batan öksürürken bile hafif kendini hissetttiren cinsten bakalım Allahım isteyen herkese nasip etsin 2 yılı geçkin evliyim yaklaşık 2 yıl kadar da deniyorum sabır bir yere kadar ruhsal olarak yoruldum bu ay da olmazsa bırakıcam olursa kendiliğinden artık ilerki süreçler için pekte iyi ve hazır değilim ya da direk tüp bebek olarak denerim yaşım 28 Herkes için Hayırlısı ne ise o olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah