Gebeliğe Hazırlık Femara ile hamile kalanlar varmi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sabina Cavzi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
93
41
18
27
Merhabalar. Benim 3yasinda bir oglum var. evliligimin 6ayinda hamile kalmiwdim. 1yildir hamilelik planliyorum ama olmuyo kocamda doktora gitdi normal bende 2ay olur gitdim hormonlar hepsi yerinde simdi ben adetimin 3cu gununden femara kullandim 5gun sabah aksam. Yarin adetimin 13cu gunu doktora gidicem. Kimler femara kullanip ilk ayda hamile kalmis?

Ben femara ile ilk ayda hamile kaldım, o ay içinde ayrıca çatlama iğnesi kullandım. Benimde 6 yıldır olmuyordu

InsAllah bendede tutar. Ilk ay bendede ve ovitrelle catlama ignesi. Igneden kac gun sonra testde sonuc cikti?

Merhaba! Bende beklemedeyım arkadaslar ığnenın kacıncı günündesiniz ne zamam test yapmalıyız

Benımde 11. Güne kadar silik cıkıyodu iğnenın etkısı tabı 12 gun gecıyormus bugun cıkmıyor yarın sabah yıne yapıcam bakalım ınsallah hamıleyızdır
InsAllah bende o zaman bi kac gunde bekliyim sora test. 1temmuz igne oldum dun aksam yine test yaptim cikti dunde

Benımde 11. Güne kadar silik cıkıyodu iğnenın etkısı tabı 12 gun gecıyormus bugun cıkmıyor yarın sabah yıne yapıcam bakalım ınsallah hamıleyızdır
Bak boyle cikiyo ustdeki 8 temmuzun ordadaki 9temmuzun sonuncuda dun aksam yaptim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    158,8 KB · Görüntüleme: 41
Back