Gebeliğe Hazırlık "Femara" ile gebelik (deneyenler, bekleyenler, denemiş olanlar ve sonuç alanlar)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende de ilk ay klomen kist yapmıştı 1 ay ara verip kistin erimesini destekleyen ilaç vermişti doktorum. Sonra klomen kist yaptığı için femara kullandım bu ay. Genelde adetin 3.günü muayene olup ona göre ilaca başlatıyor doktorlar adetliyken muayene bize zor geliyor ama bebiş için değer bu düşünceyle insan rahatlayabiliyor 😊
Kesinlikle öyle çok şükür geçti gitti muaynem.bu ay bizde kisti eriticez bidahaki ay yine femara allah yardımcımız olsn tez vakitte kavusalım bebişlere ☺️

Test sonucunu aldım 3.yumurta takibinde de negatifi gördüm 😭 sanırım femara da bende kist yapti çünkü şimdiye kadar adet olmam gerekirdi.

Hayırlısı artık ne diyim 🙁 zor bi süreç hepimizin allah yardımcısı olsun hele bnm gibi hastane fobisi olanların dahada yardımcısı olsn hem çok istiyorum hem çok korkularım var bilmiyorum nasıl geçicek bu süreç aşırı miğdem bulanıyo buara ya kistten yada fobimden dolayı berbat günler geçiriyorum malesef
hastane fobisi olmasın sende . Allah ciddi bir hastalıklı halde düşürmesin. bu bile şükür sebebi. çok şükür günümüzde hastaneye ulaşmak o kadar zor değil köyde yaşayanlar için daha zor tabi bazı ilçe hastanelerinde kadın doğum doktoru bile yok.
yani Allah genede eksikliğini göstermesin hastanelerin ve vicdanlı doktorlarımızın .
sen şimdi doktoruna güvendiysen onun dediklerini yap süreci olgunlukla karşıla. hepimizin bi sahnesi var onu oynuyoruz bu sahne de geçecek...

hastane fobisi olmasın sende . Allah ciddi bir hastalıklı halde düşürmesin. bu bile şükür sebebi. çok şükür günümüzde hastaneye ulaşmak o kadar zor değil köyde yaşayanlar için daha zor tabi bazı ilçe hastanelerinde kadın doğum doktoru bile yok.
yani Allah genede eksikliğini göstermesin hastanelerin ve vicdanlı doktorlarımızın .
sen şimdi doktoruna güvendiysen onun dediklerini yap süreci olgunlukla karşıla. hepimizin bi sahnesi var onu oynuyoruz bu sahne de geçecek...
inşallah canım doğru bigün hepsi geçicek...

merhaba kizlar bende dün yani cumartesi femaraya basladim ilk defa. persembe günü aksam adet olmustum cumartesi sabahtan basladim günde 2 defa aliyorum 5 gün boyunca. kontrole ne zaman gelmem gerektigini söylemedi ama ben 2 günde bir gitmeyi düsünüyorum önümüzdeki hafta.

Merhaba kızlar bende menogon ve femara kullandım daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum ama hamile kalamadım İzmirde özel hastaneye gidiyordum 3 aydır gidip geliyorum prolaktin yüksekti onu düşürmekle uğraştım ama doktorum ilgisiz başka bir doktora gitmek istiyorum aranızda ege üniversitesine giden varmı ?

merhaba kizlar bende dün yani cumartesi femaraya basladim ilk defa. persembe günü aksam adet olmustum cumartesi sabahtan basladim günde 2 defa aliyorum 5 gün boyunca. kontrole ne zaman gelmem gerektigini söylemedi ama ben 2 günde bir gitmeyi düsünüyorum önümüzdeki hafta.
Bende 5 gün kullanmıştım günde 2 kere femara menogon iğneside vuruldum 5 gün sonra gitmiştim kontrole yumurtam olgunlaşmıştı çatlatma iğnesi verdi gittiğim gün ama 1 tane yumurtam vardı inşallah olur senin bebeğin ben adet oldum

İlk ay olmadım doktor önce doğal yoldan beklemek istedi ama çatlamadı. İkinci ay da takip ettik iğne ye gerek kalmadan çatladı ve o ay hamile kaldım şu an 11 haftalık oldu
Hayirli olsun bende ilk ay femera kullandim igne vermedi ve catlamadi ikinci ay bisey vermedi
Bir ay takip bi ay dinlenme dedj
Size oyle olmadi mi iki ay üst üste mi kullandiniz o_O

merhaba canlar bu gün ovitrelle çatlatma iğnesinden sonra 13. günüm . kan testi verdim sonuçlarını merakla bekliyorum. sizleri de bilgilendireceğim

Fermara ilacı bende yeni kullanmaya başladım acaba ne işe yarıyor bilgi verebilirmisiniz
prospektüsünde yazıyor ama kısaca kaliteli yumurta gelişimine yarıyor . yumurtalarınızı geliştiriyor yeterli olgunluğa gelince ya kendi çatlıyor ya da iğne ile çatlatıyorsunuz .
bu şekilde bi gebe kalma tedavisine yarıyor

Back