Gebeliğe Hazırlık "Femara" ile gebelik (deneyenler, bekleyenler, denemiş olanlar ve sonuç alanlar)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kontrole gittiniz mi ilaç fayda etmiştir inşallah
evet 13 milim olmuş yumurtam. doktor iki gün daha iç demişti salı günü kontrole gel demişti
şimdi de yarını bekliyorum
ömür hep birşeylere gün saymakla gececek sanırım ...

evet 13 milim olmuş yumurtam. doktor iki gün daha iç demişti salı günü kontrole gel demişti
şimdi de yarını bekliyorum
ömür hep birşeylere gün saymakla gececek sanırım ...
Bende 17 nisanı bekliyorum test için ama bu gidişle o kadar bekleyemeyecegim ara ara kasık ağrısı kramp giriyor sağ kasığıma yumurtam da o taraftaydı heyecanla bekliyorum.

Merhaba hanımlar bende femara günde 1 tane alıyorum 5.hapımı içtim 5 gün sonra bitiyor sonra kontrole gideceğim

Merhaba kızlar ben de femara kullanıyorum çatlatma iğnesi denedik 2 defa olmadı. Bu ay ilk defa aşılama oldum 1 nisanda çatlatma iğnesi 3 nisanda aşılamam yapıldı hayırlısı olur inşallah hakkımızda

nasip kısmet hayırlısı ... bu konularda bu kelimeler anlam kazanıyor sanırım...

Merhaba hanımlar bende femara kullanmıştım bu ay ama bugün adet oldum bu ay tekrar kullanıcam sanırım yarın aricam doktorumu

merhaba arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra 6 gün geçti idrarda gebelik testi için bir sürü test aldım iki gün sonra bakmaya başlayacağım sizi de bilgilendiririm

Tekrar merhaba arkadaşlar doktoru aradım femara kist yapmısmı bakmam gerekiyo muayneye gel sonra ilaca baslicaz dedi sizdede bu sekildemi sürüyo tedavi ? Adetliyken ilk defa muayne olucam çekiniyorum çok

Tekrar merhaba arkadaşlar doktoru aradım femara kist yapmısmı bakmam gerekiyo muayneye gel sonra ilaca baslicaz dedi sizdede bu sekildemi sürüyo tedavi ? Adetliyken ilk defa muayne olucam çekiniyorum çok
hiç korkma bende adetliyken muayene oldum çok
evet hem kullanım öncesinde hem sonrasında bakması lazım kist oluşmus mu diye
kist varsa tekrar yumurta ilacı veryemebilir gecene kadar
kist yoksa bu ay tekrar denersin

merhaba arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra 6 gün geçti idrarda gebelik testi için bir sürü test aldım iki gün sonra bakmaya başlayacağım sizi de bilgilendiririm
arkadaşlar kendi yanlışımı düzeltiyorum test için erken çünkü şimdi baksam çatlatma iğnesinin etsiyle pozitif çıkar.
o yüzden erken yapmak yanılmak anlamına gelebilir
14 günü beklemek gerekiyor.

hiç korkma bende adetliyken muayene oldum çok
evet hem kullanım öncesinde hem sonrasında bakması lazım kist oluşmus mu diye
kist varsa tekrar yumurta ilacı veryemebilir gecene kadar
kist yoksa bu ay tekrar denersin
malesef kist oluşmuş bu ay yasmin kullan o kist gitsin tekrar femaraya dönücez 2 3 kez denicez yine olmazsa rahim flimi isticem önümüzdeki yol bu olucak dedi

malesef kist oluşmuş bu ay yasmin kullan o kist gitsin tekrar femaraya dönücez 2 3 kez denicez yine olmazsa rahim flimi isticem önümüzdeki yol bu olucak dedi
tamam güzel yönlendirme yapmış.
kist olur oluşur hep dert etme.
en hayırlı zamanda olsun inşallah
tam teslim ol nasibine
benimde klomenden sonra kist oluşmustu ama çok küçük olduğu için femara yazdı gene doktor.
duruma göre tedavi herkeste farklı farklı oluyor. doktorunu dinle ve güven.

Merhaba bende de ilk ay klomen kist yapmıştı 1 ay ara verip kistin erimesini destekleyen ilaç vermişti doktorum. Sonra klomen kist yaptığı için femara kullandım bu ay. Genelde adetin 3.günü muayene olup ona göre ilaca başlatıyor doktorlar adetliyken muayene bize zor geliyor ama bebiş için değer bu düşünceyle insan rahatlayabiliyor

Forum icerisinde ben yorumları inceledim en geç 12.gün iğnenin etkisi geçiyormuş. Benim de iğnenin 9.günü hafif pembe ve kahverengi arası akintim oldu hatta erken adet oldum bu sefer diye çok üzüldüm ama devam etmeyince iğnenin 12.günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Hâlâ adet olmadım doktorum bugün kan tahlili vermemi istemişti bende kan tahlili yaptırdım sonuç yarın çıkacak beklemedeyim

kan tahlili sonucu gün içinde çıkar aslında.
hayırlı sonuçlarını alırız inşallah.
yarın kanda pozitif çıksa bile iki gün sonra artış var mı diye tekrar baktırman lazım

kan tahlili sonucu gün içinde çıkar aslında.
hayırlı sonuçlarını alırız inşallah.
yarın kanda pozitif çıksa bile iki gün sonra artış var mı diye tekrar baktırman lazım
Ben sağlık ocağında yaptırdım kan tahlilini o yüzden yarın çıkacak. Daha önce 3 kez özelde yaptırdım ve her seferinde negatif olunca artık özellere bunun için para harcamamaya karar verdim şimdiye kadar gördüğüm en yüksek rakam 0.100 oldu yüksek değer göreyim de 2 gün sonra tekrarlamak en kolayı insallah bu ay femara ikimize de yaramıştır rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok zor bir süreçmiş

Hayırlısı artık ne diyim zor bi süreç hepimizin allah yardımcısı olsun hele bnm gibi hastane fobisi olanların dahada yardımcısı olsn hem çok istiyorum hem çok korkularım var bilmiyorum nasıl geçicek bu süreç aşırı miğdem bulanıyo buara ya kistten yada fobimden dolayı berbat günler geçiriyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…