- 14 Kasım 2018
- 230
- 436
- 53
- Konu Sahibi bilge_izmir
-
gelişmeleri gene yazarsın,Merhaba ben femara kullandım ancak yumurtalarım büyümedi o ay boş geçtim yani, ama prolaktinim de yüksekti onla birlikte dostinex de kullandım bilmiyorum ondan olabilir mi diyegeçen ay da klomen kullandım 2 yumurta oldu çatladı ama yine gebelik olmadı bikaç gün sonra rahim filmi çekilecem
Prolaktini düşürdük çok şükür. Femarayı başka bi doktor vermişti şimdi ona gitmiyorum.Klomen beklediğim etkiyi göstermedi dedi doktor aslında 2 yumurta çatlamıştı anlamadım ben degelişmeleri gene yazarsın,
sanırım önce prolaktini yola getirmen lazım
sonra gene femara ile mi devam edeceksin o konuda birsey dedi mi doktorun
Hakkinda hayırlısı olsun inşallah. Bende bu gün femaraya başladım. Sen günde kaç içiyorsun ve yumurta takibine ne zaman gideceksinMerhaba bende pco luyum. 1 senedir bebek istiyoruz 1 ay doktor kontrolünde klomen kullanmıştım sonra hemen aşılamaya yönlendirince para için yapıyor diye doktor değiştirdim. Şimdiki doktorum ile 1 ay klomen ve ovitrelle kullandım 2 yumurta büyüdü çatladı gebelik olmadı. klomen kist yapti bende 1 ay verdik. Şimdi bu ay femaraya başladım bugün 5.hapı içeceğim bende merak içindeyim genelde femara için iyi yorumlar okudum.
Amin. Gönlümüze göre olur inşallahHakkinda hayırlısı olsun inşallah. Bende bu gün femaraya başladım. Sen günde kaç içiyorsun ve yumurta takibine ne zaman gideceksin
Hayırlı olsun kaç aylık hamilesiniz? Çatlatma iğnesi olmuş muydunuz?Bende pko luyum femara kullanarak ikinci ayında hamile kaldım
İlk ay olmadım doktor önce doğal yoldan beklemek istedi ama çatlamadı. İkinci ay da takip ettik iğne ye gerek kalmadan çatladı ve o ay hamile kaldım şu an 11 haftalık olduHayırlı olsun kaç aylık hamilesiniz? Çatlatma iğnesi olmuş muydunuz?
benim daha önce duyduğum kadarıyla 3 ay klomen kullanılırdı. bende 1 defa kullanmış oldum . sende öyle.Amin. Gönlümüze göre olur inşallahilk etapta günde 1 tane 5 gün içtim pazartesi günü yumurta takibine gideceğim. Klomeni de günde 2 tane 5 gün kullanmıştım yumurtalarım geç büyümüştü 14. Veya 15.gün istenilen boyuta gelmişti
haberi bize bildir canım. bende merakla bekliyorum . hayırlısı olsun...17 nisan da gebelik testi yaptırabilirsin dedi doktor bundan sonrası heyecanlı bekleyiş bakalım
Inşallah güzel haberler veririm süreç gerçekten yıpratıcı sürekli ilaç hormon alıyoruz vücuda. Bide ben kolay kolay ağrı kesici dahi içmeyen biriyim.haberi bize bildir canım. bende merakla bekliyorum . hayırlısı olsun...
Sende güzel sonuçlar alırsın inşallah femaradanbenim de perşembe femara bitiyor ve kontrole gidiyorum bakalım ne kadar kaç tane nasıllar...
Merhaba kontrole gittiniz mi ilaç fayda etmiştir inşallahbenim de perşembe femara bitiyor ve kontrole gidiyorum bakalım ne kadar kaç tane nasıllar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?