Gebeliğe Hazırlık "Femara" ile gebelik (deneyenler, bekleyenler, denemiş olanlar ve sonuç alanlar)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bilge_izmir

Arayış ve bekleyiş
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2018
230
436
53
merhaba arkadaşlar
klomen kullanımından sonra birde femara yı deneyelim dedi doktor
kullananlarla yeni başalayacak olanlarla daha önce kullanmış olanlarla tanışmak isterim
haydi yazın bakalım sizde hikayenizi.

Merhaba ben femara kullandım ancak yumurtalarım büyümedi o ay boş geçtim yani, ama prolaktinim de yüksekti onla birlikte dostinex de kullandım bilmiyorum ondan olabilir mi diye geçen ay da klomen kullandım 2 yumurta oldu çatladı ama yine gebelik olmadı bikaç gün sonra rahim filmi çekilecem

gelişmeleri gene yazarsın,
sanırım önce prolaktini yola getirmen lazım
sonra gene femara ile mi devam edeceksin o konuda birsey dedi mi doktorun

kendim de pko yum
bir defa klomen kullandıktan sonra femara ya geçirtti doktorum ve yarın başlayacağım ilacıma
bu ayın sonucunu merakla bekliyorum
femaranın etkilerini de

Merhaba bende pco luyum. 1 senedir bebek istiyoruz 1 ay doktor kontrolünde klomen kullanmıştım sonra hemen aşılamaya yönlendirince para için yapıyor diye doktor değiştirdim. Şimdiki doktorum ile 1 ay klomen ve ovitrelle kullandım 2 yumurta büyüdü çatladı gebelik olmadı. klomen kist yapti bende 1 ay verdik. Şimdi bu ay femaraya başladım bugün 5.hapı içeceğim bende merak içindeyim genelde femara için iyi yorumlar okudum.

Bu femara bende şişkinlik yaptı ve ara ara kasıklarıma kramp giriyor. Pazartesi günü kontrole gideceğim bakalım

gelişmeleri gene yazarsın,
sanırım önce prolaktini yola getirmen lazım
sonra gene femara ile mi devam edeceksin o konuda birsey dedi mi doktorun
Prolaktini düşürdük çok şükür. Femarayı başka bi doktor vermişti şimdi ona gitmiyorum.Klomen beklediğim etkiyi göstermedi dedi doktor aslında 2 yumurta çatlamıştı anlamadım ben de

Hakkinda hayırlısı olsun inşallah. Bende bu gün femaraya başladım. Sen günde kaç içiyorsun ve yumurta takibine ne zaman gideceksin

Hakkinda hayırlısı olsun inşallah. Bende bu gün femaraya başladım. Sen günde kaç içiyorsun ve yumurta takibine ne zaman gideceksin
Amin. Gönlümüze göre olur inşallah ilk etapta günde 1 tane 5 gün içtim pazartesi günü yumurta takibine gideceğim. Klomeni de günde 2 tane 5 gün kullanmıştım yumurtalarım geç büyümüştü 14. Veya 15.gün istenilen boyuta gelmişti

Hayırlı olsun kaç aylık hamilesiniz? Çatlatma iğnesi olmuş muydunuz?
İlk ay olmadım doktor önce doğal yoldan beklemek istedi ama çatlamadı. İkinci ay da takip ettik iğne ye gerek kalmadan çatladı ve o ay hamile kaldım şu an 11 haftalık oldu

Bugün yumurta takibine gittim 18mm bir yumurtam olmuş yarın sabah için çatlatma iğnesi verdi doktor. Femara gunde 1 tane kullaninca dusuk doz diye düşünmüştüm ama çok şükür yumurta büyümüş

17 nisan da gebelik testi yaptırabilirsin dedi doktor bundan sonrası heyecanlı bekleyiş bakalım

benim daha önce duyduğum kadarıyla 3 ay klomen kullanılırdı. bende 1 defa kullanmış oldum . sende öyle.

benim de perşembe femara bitiyor ve kontrole gidiyorum bakalım ne kadar kaç tane nasıllar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…