Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 kere femara ve bir kezde igne ile asilama oldum canim benimkiler tutmamisti daha sonra kendiliginden hamile kaldim tabi kötü bir deneyim diye seninkide tutmayacak degil sorun büyük ihtimal bizimle alakaliydi esim varikosel ameliyati falan olmustu degerler tam duzelmediginden tutmamis olabilir inş sizinkiler tutarMerhaba arkdaşlar adetim 4. Günü femara ilaca başladım 5gün sabah akşam kullandım . Sonra yumurta takibine başladık bir tane yumurtam 18mm oldu doktor ovitrella çatlam iğnesi vuruldum 3 gün sonra aşılama olacak bu şekilde kalıp gebe kalan var mi ilk aşılamam 2.5 yıllık evliyiz
Asılamayı eşiniz ameliyat olduktan ne kadar zaman sonra yaptırdınız ? Bir de asılama günü sperm sayısı kaçtı2 kere femara ve bir kezde igne ile asilama oldum canim benimkiler tutmamisti daha sonra kendiliginden hamile kaldim tabi kötü bir deneyim diye seninkide tutmayacak degil sorun büyük ihtimal bizimle alakaliydi esim varikosel ameliyati falan olmustu degerler tam duzelmediginden tutmamis olabilir inş sizinkiler tutar
Unuttum ama gecmis mesajlarimda yaziyordur baya gerilerdeAsılamayı eşiniz ameliyat olduktan ne kadar zaman sonra yaptırdınız ? Bir de asılama günü sperm sayısı kaçtı
Sizdemi aşılma yaptırdınız benim eşimin sperm değeri 100 milyon çikti yıkamış hali 50 milyon bu gün 10. Gün ama bi belirti yok kasık ağrısı dışındaUnuttum ama gecmis mesajlarimda yaziyordur baya gerilerde
Ben yaptirali epey oldu canim 3 kere gaptirdim benimkiler tutmadi ins siz guzel sonuclar alirsiniz ben umidimi kesip tüp bebege tam baslicagim ay kendiliginden hamile kaldim bebegim suan 10 aylik :)Sizdemi aşılma yaptırdınız benim eşimin sperm değeri 100 milyon çikti yıkamış hali 50 milyon bu gün 10. Gün ama bi belirti yok kasık ağrısı dışında
Maşallahhh rabbim bizede nasip eder inşallahBen yaptirali epey oldu canim 3 kere gaptirdim benimkiler tutmadi ins siz guzel sonuclar alirsiniz ben umidimi kesip tüp bebege tam baslicagim ay kendiliginden hamile kaldim bebegim suan 10 aylik :)
Verir inşallah canım bende o ümitsiz insanlardan biriydim bir zamanlar rabbim herşeyin zamanını biliyor siz elinizden geleni yapında bir gün olacaktır eminimMaşallahhh rabbim bizede nasip eder inşallah