Aşılama Femara ile aşılama yaptıranlar yorumlarınıza ihtiyacım var

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

guluseven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
1.006
1.034
30
Merhaba arkadaşlar
Femara ve çatlatma iğnesi ardından aşılama yaptıran var mı. Asilamayi genelde iğneyle yapiyolarlar diye biliyorum. Femarada artık son hakkım klomen kullandığımda hamile kaldım ama düştü. Daha sonra klomen ve femara kullanımların oldu ama hamile kalamadım. Şimdi kararsizim femara ile aşılama nin iğnelerle olandan bi farkı var mı. Aşılama ile hamile kalan varmı. Femara ya da klomenle sonra aşılama yaptıran var mı.

Cnm ben polikistik overim 3 veya 4 ayda adet görürüm ilk defa klomen kullanıcam nsl olucak bilmiyom çatlama iğnesi kullandın mi fiyati ne kadar

Sende polikistik övermisin cnm

Canimm bende yeni femara ile asilama oldum sonucubekliyorum

Slm arkadaşlar bende femara kullanmaya başladım hatta bugun sonuncu hapımı yutucam bende fsh yüksekliği var oyüzden verdi Dr haftaya pazartesi randevu verdi gidicem inş ama ne yapıcak hiç bilmiyorum yumurtalar büyümüşüm diye mi bakıcak yoksa ona göre catlatma iğnesimi yapıcak bilmiyorum. 4 kasımda görüşürüz dedi böyle femara kullanıp catlatma iğnesi aşılama falan yapmadan aranızda hamile kalan varmı acaba

A. S canım bende femara kullandım adetin 4. Günü başladım iki gün sonra da çatlama iğnesi verdi muhtemelen sanada vericektir ilaç sonrası kontroller yumurtaların büyümüş mü diye takip için büyüyüp gelişen yumurta olunca çatlama iğnesi veriyo rabbim hayırlısını nasip etsin umarım güzel haberler verirsin bize..

Ama sana 2 gün sonra vermiş catlatma ignesini benim ilaç pazartesi sondu haftaya pazartesi kontrolum iğnede vermedi acaba ilk önce catlatma iğnesi vermeden mi takip edicekki 1 yıl oldu gecti hatta korunmayı bırakalı Allahımın bu ay yüzümü güldürür inş özürsüz kusursuz saglık sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı Bi evlat daha nasip eder inş isteyen herkese nasip etsin

Demekki sana iğne vermeye ihtiyaç duymamış kendiliğinden çalıyorsa belki bilemem yada bu ay bu şekilde gebelik olmazsa Bi sonrakine verebilir.. Bana geçen ay direkt iğne verdi 6 tane yumurtam vardı ve en büyüğü 19mm di gebelik olmadı bu ayda femara+ovitrelle kullandım bakalım hayırlısı..

Adetim cok düzenli 12. Gün yumurtlama oluyor onun üzerinden 15 gün sonra regli kesinlikle oluyorum belkide o yüzden vermemiş olabilir pazartesi gidip görücez artık ne olucanı ☺ Eşinde herhangi Bi problem yok demi testlerinz falan yapıldımı

Bende aşilamami famerayla olmustum.ama negatif olmustu tabi. 2018 de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…