kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsinizAdet oldumbu ne demek oluyor sizce
Ben kaldım arkadaşım hemde ilk seferde kafanı rahat tut ve çatlatma iğnesini vur ve bekle rabbim gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin,
atkadaşım çatlatma iğnemin 4. günü sol tarafta oluşmuştu yumurta kasık ağrısı hala var normal miBen kaldım arkadaşım hemde ilk seferde kafanı rahat tut ve çatlatma iğnesini vur ve bekle rabbim gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin,
kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz
rengi neTam anlamda adet değilim çok az akıntı gibi yerleşme kanaması olabilir mi
rengi ne
Aynen kan testi daha güvenilir tabiki, ben olsam beklemem hemen yaptırirım :)O kadar bekledim ki çok zor zamanlar geçerdim hala inanamiyorum aslinda kan testi yapmadan fazla ümitlenmek istemiyorun
Ben doktor kontrolünde idim akışına bıraktı 5 ay normal denedik olmadı.sonra femara ilaç kullanıp çatlatma iğnesi oldum ilk ay hamile kaldım kızımakızlar aranıza yeni katıldım. 2 buçuk yıllık evliyim 1 kürtaj 1 düşüğüm var genetik tarama testleri verildi sonuçlar bekleniyor. İlki doğal yollla ikincisi klomenle oldu. Son düşük ocak ayındaydı geçen ay klomen kullandık ama bu sefer işe yaramadı. Şimdi ise doktorum femara adlı ilacı verdi femara kullanıp hamile kalanınız var mı ?
İlk kullandığım ay hamile kaldım kızıma şükürkızlarr femarayı kullanan bi ben miyim yok mu başka hamile kalan bu ilacın faydasını göre birbirimize umut olalımm
İnşaAllah güzel haberler alırsınmerhaba ben de letu kullandım iğneden sonraki 9. günüm heyecanla bekliyorum
ne güzell benim başarısızolduİlk kullandığım ay hamile kaldım kızıma şükür
Çok kafana takıyorsun akışına bırak ilk ay olmadı diye bu ay olmıcak değil ki hadi birlikte bekleyelim aklına geldiği anda başka şeylerle uğraş sadece 2 günde bir ilişki olsun.ben iğneden sonra doktorun dediği tarihten itibaren bir gün ilişki bir gün ara sonra tekrar ilişki şeklinde yapmıştım.ne güzell benim başarısızoldu
ben de hep öyle yaptım ama bu ay ilaç vermedi ara verdi ilaca bidahaki adete dedi yine de belki yumurtlarım diye gün aşırı ilişki yumrtlama dönemim varsa yumurta kendiliğinden diye bakalım nasipÇok kafana takıyorsun akışına bırak ilk ay olmadı diye bu ay olmıcak değil ki hadi birlikte bekleyelim aklına geldiği anda başka şeylerle uğraş sadece 2 günde bir ilişki olsun.ben iğneden sonra doktorun dediği tarihten itibaren bir gün ilişki bir gün ara sonra tekrar ilişki şeklinde yapmıştım.
Sana birşey söylim mi doktor 5 ay akışına bıraktığında normal yollarla çok bekledim olucak diye sonra çatlatma iğnesi verdi koyvermiştim o zaman oldu kafaya takmamanın önemli olduğunu bildiğim halde bu denemelerimde de 2 ay kafama taktım olmadı ama bu ay hiç oralı olmıcam Allah nasip edeceği zamanı biliyor beklicem daha da olmadı iğne falan kullanmamben de hep öyle yaptım ama bu ay ilaç vermedi ara verdi ilaca bidahaki adete dedi yine de belki yumurtlarım diye gün aşırı ilişki yumrtlama dönemim varsa yumurta kendiliğinden diye bakalım nasip
takıyrum hem de çok elimde değil klomenle gebe kaldım düştü femara daha etkili ama olmuyo delircem
Senin kaçıncı iğnendi ki ara verdiben de hep öyle yaptım ama bu ay ilaç vermedi ara verdi ilaca bidahaki adete dedi yine de belki yumurtlarım diye gün aşırı ilişki yumrtlama dönemim varsa yumurta kendiliğinden diye bakalım nasip
takıyrum hem de çok elimde değil klomenle gebe kaldım düştü femara daha etkili ama olmuyo delircem
bi ay önce klomen ovitrelle geçen ay femara ovitrelle 2 ay üst üste ocakta da klomen kullanmıştım 2. iğneydi ocakta da klomen ovitrelle kullanıp hamile kalmştım son 5 ayda 3 doz adlım yaniSenin kaçıncı iğnendi ki ara verdi
bu ay hiç düşşünmüyorum çünkü olmicağını biliyorum bekliyourm temmuzuSana birşey söylim mi doktor 5 ay akışına bıraktığında normal yollarla çok bekledim olucak diye sonra çatlatma iğnesi verdi koyvermiştim o zaman oldu kafaya takmamanın önemli olduğunu bildiğim halde bu denemelerimde de 2 ay kafama taktım olmadı ama bu ay hiç oralı olmıcam Allah nasip edeceği zamanı biliyor beklicem daha da olmadı iğne falan kullanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?