Femara 2.5 mg

basrolbenim

gelecek bir gün gelecek...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
423
132
Merhaba kızlar ben çapa tıp da tedavi görüyorum 2 senelik evliyim ve pkoluyum ancak drum durumumun çok kötü olmadığını söyledi ve femara 2.5 mg verdi bu ilaçla hamile kalan var mı acaba ?

Merhaba kızlar ben çapa tıp da tedavi görüyorum 2 senelik evliyim ve pkoluyum ancak drum durumumun çok kötü olmadığını söyledi ve femara 2.5 mg verdi bu ilaçla hamile kalan var mı acaba ?
Canım ben geçen ay 2. Kez kullandım femarayi ,o ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay yine kullandım ama büyümediler malesef ...

Canım ben geçen ay 2. Kez kullandım femarayi ,o ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay yine kullandım ama büyümediler malesef ...
Hmm hayırlısı ya inş vardır bizimde bi yerde şifamız. Benim klomenlede büyüyordu 1 tanede olsa bazen kendi kendinede büyüyodu dr zaten yumurtaların kötü değil dedi bi de böyle dedikleri için umutlanıyoruz. Hayırlısı bende ne yapacak acaba cuma kontrole gidicem yazarım sonucu duaanızı esirgemeyin.

Kızlae femara ile 1 yumurtam gelişmiş 18 olmuş 18 -21 arası ideal çalışmalar başlasın dedi dr. bakalım hayırlısı artık...

Bende cuma günü gidicem büyük olasılık benimkide 18 olur haftayada aşılamaya alır.

18 oluncamı aşılama yapılıyor, daha doğrusu 18 olduğundamı gebelik olur bikaç gün daha beklemek gerekirmi?

18 de artık büyümüş döllenmeye hazır yumurta oluyo onu çatlatma iğnesiyle çatlatıp aşılama yapıolar. Normal olarak çatlaması 18 -20 mm olması gerekiyo.

bana çatlatmak için bişey yapmayacağını söyledi bende nasıl çatlar bilmiyorum,gerek varmı acaba bana.sol tarafımda bi ağrı var,sanırım o taraftada da yumurta varmış ama 9 ml gibiiymiş falan dedi tam anlamadım o kısmı.18 olanı yeterli gördü belkide...

Canım bilmiyoruzki daha ilk ayimız ilaclave takiple bu ay olmaz yada catlamazsa belki sonra gecer o asamaya bende merak ettim.

Arkadaşlar femara ile 3. ayımda çokş ükür hamileyim,beta hcg değerim 50 3 gün sonra 139 çıktı,salı tekrar kan vericem yükselirse haftaya kese görünür inşallah dedi dr. Umudunuzu kaybetmeyin, bana da dua edin lütfen sevgiler...

Merhaba arkadaşım ben de pkoluyum, 3 senedir gebelik oluşmadı.
Ben de bu ay femara 2,5 mg' ye başlayacağım. İnşallah fayda sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…