evet hep sonradan daha iyi şeyler gelir akla
ben de derim saçım şöyle olabilirdi şöyle takı takabilirdim
insan tatminsiz oluyo bu gelin gelinlik konularında
insan o telaşla ne olup bitiyo pek anlamıyo
allah bi ömür huzur versin bundan sonrası içinde.
amin. bazen eşime off yaa bunu niye şöyle yapmışım niye saçlarım böyle neden açık bırakmadım falan gibi şeyler söylüyoru. allahım kadınların bu takıntısını anlamıyorum bak biz nerdeyiz evimizdeyiz dimi bak düğün olmuş bitmiş ne takıyosun kadın diyor. haklı bi bakıma ama içimizde kalıyo. o yüzden bi gelin adayının herşeyi istediği gibi yapmasını kimseyi dinlememesi gerektiğini düşünüyorum.
aynen öyle acemilikle böyle oluyo
ben de eşyalarıma takığım bu ara mesala çok güzeller
herkes çok beğenir ama ben daha güzelini gördüğüm an
bitiyolar gözümde eşimde diyo ne doyumsuzsun eskisiyince alırsın yenilerini diye
yine şükürler olsun bunlara sahip olamayanlar da var
Ben sadeliği seviyorum ama gelinliğinin farklı bir albenisi var bence.İlk baktım çok abartılı dedim ama sonradan bakınca hoşuma gitti :26::26: garip oldu ama böyle hissettim gerçekten mutluluklar
Gosterisli bir gelinlik secmissin canim.. Ben sadelikten yanayim.. Belliki sen cok icine sinerek ve begenerek giymissin.. Onemli olanda bu zaten
çok hoş bir güzelliği var gelinliğinin...
ben sade gelinliği seviyorum amaaaa yakışan da çok güzel taşıyor böyle hareketli gelinlikleri ve ben sizin gelinliğinizi çok beğendim...
yahu ne ilginç şu gelinlik denen şey herkese çok yakışıyor yaaa....
benim tarzım degil ama sana yakışmış mutluluklar canım
Gelinligi begenmedim canım.
ama cok güzel tasımıssın.
Allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah
çok abartılı olmuş beğenmedim daha sade fakat gösterişli bir model seçseydin keşke
Allah mesut etsin cnm gelinliğin de kendin de güzelsin
bende dün bi gelinlik giydim buna benziyor.
Slm canım ben de Adanalıyım ve ben de asker eşiyim gelinliğini beğendim mutluluklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?