• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri felisity'nin gelinliği

kasiope

kalbimin komutanı
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
1.220
3
116
Diğer
$P1000552.jpg $P1000685.jpg $P1000672.jpg $P1000489.jpg $P1000639.jpg $37526_138944336136103_100000616134241_237296_1406868_n.jpg

her eleştiriye açığım bayanlar

cnm bence gelinlikte çok parlak kumaş kullanmak obüyüyü bozuyor. insanların gözünü alıyor sanki. bence parlak kumaşlardan kaçınmak lazım

çok güzel .........gelinliğinde sende çok güzel görünüyorsunuz:16:.........parlak satendendi benimki de tamamen hemde çokta güzel oldu gelinliğim diktirmiştim bence seninkinde de çok güzel ayrıntı olmuş ....mutluluklar :71:

teşekkürederim kızlar gelinliğimin kumaşı ipek şantuktu o yüzden parlak, normal saten istemedim çok ince olmasın idye. gösterişi seven biriyim yani bi gelin olarakta parlamak göz kamaştırmak istedim açıkçası. fotoğraflarda çok parlamış normalde bu kadar parlak görünmüyordu.

Canım prensesler gibi olmuşsun. Gelinlik de hem vücut tipine çok yakışmış, hem de tam dozunda olmuş bence, abartıya kaçmamış. Mutluluklarının daim olmasını diliyorum. :nazar:

çoook çoook teşşekürediyorum arkadaşlar. allah herkese böyle mutluluklar nasip etsin

aslında farklı bir gelinlik olmus ama gelinliğin hem alt kısmının hem üst kısmının bu kadar parlak olması cok göz yormus ve gelinliğin büyüsünü bozmus sanki.üst kısmını çok beğendim keşke pırıltı sadece orada kalsaymıs.onun dışında nema problema:)

aslında farklı bir gelinlik olmus ama gelinliğin hem alt kısmının hem üst kısmının bu kadar parlak olması cok göz yormus ve gelinliğin büyüsünü bozmus sanki.üst kısmını çok beğendim keşke pırıltı sadece orada kalsaymıs.onun dışında nema problema:)

teşekkürederim canım sanırım bu benden kaynaklandı ben saten ve tafta kumaş istemiyorum dedim onlarda şantuk yaptılar şantukta parlıyor işte böyle, ama dediğim gibi bu parlaklıkta fotoğrafında etkisi var bu kadar parlamıyordu yani

çok parlak ve üst kısmı çok karışık işli
ben daha sadelikten yana olduğum için tercih etmezdim
ama sen içinde kendini mutlu hissetmişsen en güzeli odur
ayrıca başındaki adını bilmiyorum ama değişik bişey var ya alna düşen
işte onu hiç ama hiç sevmiyorum beğenmiyorum da
keşke onu takmasaydın abartılı geldi o biraz

çok parlak ve üst kısmı çok karışık işli
ben daha sadelikten yana olduğum için tercih etmezdim
ama sen içinde kendini mutlu hissetmişsen en güzeli odur
ayrıca başındaki adını bilmiyorum ama değişik bişey var ya alna düşen
işte onu hiç ama hiç sevmiyorum beğenmiyorum da
keşke onu takmasaydın abartılı geldi o biraz

yorumun için çok teşekkürederim canım. herkesin zevki farklı tabiki allah herkesin gönlüne göre versin düğünde herşey dört dörtlük olmuyo maalesef. mesela gelinliğimi beğenerek giydim ama istemediğim çok ayrıntı vardı. amaan boşver dedim geçtim. ama içime sinmedide değil tabiki çok severek giydim. zaten düğünden sonra keşke dediğim çok şey oldu ama iş işten geçti bi kere.evet başımdaki bi gerdanlıktı onu değişik bulanlarda oldu sizin gibi keşke takmasaydın diyenlerde oldu, farklılık olsun istedim taç kullanmak istemedim istediğim gibi bişeyde bulamayınca o kolyeyi taktırtdım.

yorumun için çok teşekkürederim canım. herkesin zevki farklı tabiki allah herkesin gönlüne göre versin düğünde herşey dört dörtlük olmuyo maalesef. mesela gelinliğimi beğenerek giydim ama istemediğim çok ayrıntı vardı. amaan boşver dedim geçtim. ama içime sinmedide değil tabiki çok severek giydim. zaten düğünden sonra keşke dediğim çok şey oldu ama iş işten geçti bi kere.evet başımdaki bi gerdanlıktı onu değişik bulanlarda oldu sizin gibi keşke takmasaydın diyenlerde oldu, farklılık olsun istedim taç kullanmak istemedim istediğim gibi bişeyde bulamayınca o kolyeyi taktırtdım.

evet hep sonradan daha iyi şeyler gelir akla
ben de derim saçım şöyle olabilirdi şöyle takı takabilirdim
insan tatminsiz oluyo bu gelin gelinlik konularında
insan o telaşla ne olup bitiyo pek anlamıyo
allah bi ömür huzur versin bundan sonrası içinde.

Back