Felekten bir gün daha....

SEYMA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
3.408
0
0
İstanbul
Herkesin yüreğine,samimiyetine sağlık...
Çok güzek huzurlu bir ortamdı ne zamandır bu kadar keyif almamıştım..
Önce seherde güzel bir manzara eşliğinde kahvaltı daha sonra viaport fethi :))
herkese çokkkk tşkler...birkez daha
Tatile çıkmadan görüşmemiz çokk iyi oldu kuzucuklarımı koklayabildim...Maşallah akıllı kuzularımıza:nazar::nazar:

işte leziz masamız..sağol canım kalorili, şey pek yoktu kaydirigubbakcemile5
c2349614.jpg

1af27d2b.jpg

3bbe6e24.jpg

nasılda güzel sarılmış yaa:nazar:
2032453f.jpg

manzaramız içimizi ferahlattı dalamasakta bebelerden
439cd5f4.jpg

d93f5830.jpg

ev dağılmamış süperrrrr
f3ab473d.jpg

benide çeken oldu sonunda
3ad8e57d.jpg

4cd78a75.jpg

maşallahhhhhhhhh
83d06cec.jpg

d3c834b1.jpg

Son düzenleme:
gerçekten çok güzel bir gündü seherim çok güzel mamalar hazırladı elif'de sonradan katılınca aramıza çok eğlendik asya her zamanki gibi iş başındaydı yakaladığını hiç affetmedi çok sağolun kızlar herşey için hepinizi o kadar çok seviyorumki

evt sehe rcim namı değr nickiminkenarı herşeyy içinn tşkkk ellerine yüreğine sağlık ............ çok güzeldi Bora biraz da huysz olmasaydı hastalğındn iyiki elifte katıldı son anda resimlerde çok güzel emeğine sağlık şeyma... Kayra paşa uykudan kalmış anası yok etrafta yaslancak biri aramış :)) sarıldıı minik kuzuuu ..tüm kuzularımıza maşalahhhh hepsini seviyoruzzz........

o en baştaki beyaz benekli thısortü olan bebişi cimcikleyebilirmiyimmolumunekankayizsmileohaoldumsmile

Önce şirin bebeklerinize sonradda sizin dostluğunuza kocaman maşallah :nazar:
Allah bozmasın dostluğunuzu ne güzel.

ılk karede eridim zaten..akannehir
Üstüne bir de,lokum kıvamında,cennet bıdıklarını görünce,daha hoş oldu..
Maşallah,Allah bağışlasın,ne kadar tatlılar öyle..
Arkadaşlığınız daim olsun,Allah yuvalarınızı sağlık,bereket,huzra gark eylesin..

ohhh afiyet gül bahar olsun sıcakta agır gelmesin o kadar bol ikramlar bebişkolara hiç sözüm yok zaten muhteşemler !!!

Back