Felç kalan arkadaşıma dua edermisiniz ?

_CandaS_

Çok şükür seni bana verene ...
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
6.066
72
163
Arkadaşlar 9 ay evvel üniversiteden bi arkadaşım kaza geçirdi, beli kırıldı ve artık tekerlekli sandalyeye mahkum 27 yaşında hayatının baharında. Tedaviler görüyor ama 6. ayda his gelmeliymiş 9 ay oldu his gelmedi Onun için bu mübarek gecede en azından 1 tane ya salavat yada ihlas okur musunuz ona şifa niyetine ? Ve ayrıca tüm engelli arkadaşlara gitsin dualarımız.Rabim hepsinin şifasını tez göndersin.

Şimdiden hepinizden allah razı olsun diyorum...

(dua ederken yerle gök arasında bir yer varmış ordan her dua geçemezmiş, geçmesi içn bana salavat getirin diyor Peygamberimiz.o yüzden salavat yada ihlas suresi dedim)

Allah şifa versin cnm inşallah eski sağlıklı günlerine kavuşur.

Allah şafi ismiyle şifa versin.. bir an önce ayağa kalkmasını nasip etsin... teslim olsun yaradana,Allah dermanıda verecektir inş.

Allah'ım sen her ihtiyacı olana yardım et rabbim

Amin arkadaşlar, hepinizden allah razı olsun ... allah cümle darda kalmışlara yardım etsin ....

Genç arkadaşımıza ve tüm şifa bekleyen insanlarımıza acil şifalar dilerim.....
dua ediyorum canım...

umarım eski sağlığına kavuşur arkadaşın ALLAH büyüktür ve rahmeti çoktur o yüzden şifasını verir inşallah.. aimnde diyimde aminnn

umarım eski sağlığına kavuşur arkadaşın ALLAH büyüktür ve rahmeti çoktur o yüzden şifasını verir inşallah.. aimnde diyimde aminnn

amin .. inş rahmetinden bi payda en yakın zmanda tüm hastalara düşer ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…