• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Felaket Bir Röfle'den Bakır Karamel'e

• Konu Sahibi Konu Sahibi GaydiricubbatCemilem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

GaydiricubbatCemilem

Ziyaretçi
şutarafagittiBi kez daha topik açmıştım saçımı napim napim sonra röfleye karar kılmıştık hep birlikte vermez olaydım anacım:oklava:
saçım bildiğiniz kaka rengi bi sarı oldu ve kuaförle uzun kavgalar sonucu rengi biraz idare edecek hale getirip kumral attı ama o da aktı bu seferde koyu kaka rengi oldu:oklava::oklava:
Sonra kuaförümü deiştirdim ve saçlarım toparlandı çok şükür:Saruboceq:
bu bakır karamel ama bakırlığı daha az,röflelerde aradan ışıltı gibi görünüo,ben beğeniorm o görüntüyü:kedi:
şimdi yuh be kardeşim diyceksiniz bana ama ben bakırlığını biraz daha arttırmak istiyorum daha canlı olsun diye sizce yaptırım mi?
( ya da başka bi reennnnkkkk deeee :olmaz: hayır hayır tamam kaydirigubbakcemile3)

size fikir vermesi için saçlarımı koyuyorum beni denek olarak görüp karar vermenizi kolaylaştırabilirim belki die düşündüm..kaydirigubbakcemile5

1001881c.jpg

arkadaşım renk idare eder ama saçların çok kötü görünüyor yani sağlıksız akıcı durmuyor .oyuncak bebeklerin saçları keçeleşir ya öyle duruyor. bence bu renkle kal ama en acilinden bakıma al saçlarını

keçelik bi durum yokta yıpranmaması elde değil çünkü röfle gibi zorlu bi işlemden geçti,üstelik saçlarımın kendi hali bonustur taktir edersinki öle bi saçı düzelmekte okadar kolay değil bi düz saç gibi akıcı olması düşünülemez ki burdaki saç 2 günlük tel tel ayrılması normal zira yazımdada yazdığım gibi saçıma zulmedildiği için zarar görmemesi imkansız bende bakım yapmıyor değilim,renk olayı ise alacalığı normal çünkü RÖFLE üstüne yapıldı,yorumun için teşekkür ederim...

canım renk o kadar kotu gorunmuyor sacında,rofleden sonra baya ıyı toparlanmıs rengın ve yakısmıs sana gule gule kullan:)

teşekkür ederim canım dahada toparlanıcak inş.:)

Renk cok yakismis.Biraz kullanip, sonrasinda degisiklik olmasi icin istediginiz bakir tonunu boyatabilirsiniz. Bence renk cok dogal gorunuyor ten renginize cok yakismis. :nazar:

kaka rengi röfle nasıl oluyor ay gülesim geldi..:roflol: buarada saç rengin hoş olmuş güle güle kullan:)

bence çok hoş olmuş rengin.benimde röflelerim yarıya geldi ve kendi ana saç rengim kumral o kalan röflenin üzerine kumral boyatcam kuaföre ama yanar mı acaba diye korkuyorum kuaför direk röflenin üzerine boya kullanmış yanma da olmamış gördüğüm kadarıyla..

yok canım hiç yanmadı saçlarım ama yıprandı,seninkilerde biraz sertleşebilir ama kendi saçınnın üstüne olcağı için yanma falan olmaz yıpranır sadece :))
hepinize çok teşekkür ederim kızlaropuyorumnanaktan

Bencede ten rengine çok uymuş.Güle güle kullan.Kaşlarında boya galiba ne ile boyadın merak ettim

Bencede ten rengine çok uymuş.Güle güle kullan.Kaşlarında boya galiba ne ile boyadın merak ettim

Çok şeker bir yüzün,gülümsemen var bence sen böyle içten güldüğün sürece sana her renk yakışır

Çok şeker bir yüzün,gülümsemen var bence sen böyle içten güldüğün sürece sana her renk yakışır

opuyorumnanaktan ah canım çok teşekkür ederim,senin bakışlarının güzelliği:))zemuszemus

hly 43 teşekkür ederimmmm,evet kaşlarımda boya kuaför boyadı canım neyle boyadı bilmiorm:utangac:

beğenmenize çok sevindiiimmmmmm :))

Back