• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Felaket bir bas agrisi

Afitab_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
976
309
103
Arkadaslar ben bu gece hiiiiic uyumadim ve adete 1 hafta var. kadin doktorunu arayip esim kullandigim haplar bas agrisi yaparmi diye sorunca hemsire "hamile mi kariniz?" demis.

Sizce bnim 1 haftadir boyle acayip bas agrisi gormeme 10% bile olsa sebep olabilirmi.

Kayinvalidem felan biraz yoksa hamilemisin dedi ee hemsire de soyledi kendi annem de aynen yoksa sende biseymi var diyor. Sizce olabilirmi? buyukler bizden daha cabuk anliyor aslinda ama kac aydir negatif ve husrandan sonra bu ay da umide kapilmak istemiyorum. yani kendimi iyice adapte ettim buna kafayi takmiyordum aslinda. kk'da dolanirken aklima takildi sizinle paylasayim dedim!

cnmm öncelikle inşallah Allah gonlune gore istedigini versin. bi hafta kala idrarda kanda cikmaz. varsa da cok yenidir. gecikmeni bekleyip test yapmani tavsiye ederim. baska belirtilerin var mi peki?

İnşallah vardır canım. Hamilelik bende de baş ağrısı ve uykusuzluk yapmıştı. Ama bu kadar erken bir dönemde değil. Bir hafta geçince test yap şimdi çıkmaz bir şey.

İnşallah vardır canım. Hamilelik bende de baş ağrısı ve uykusuzluk yapmıştı. Ama bu kadar erken bir dönemde değil. Bir hafta geçince test yap şimdi çıkmaz bir şey.

Uykusuzluk mu ?
Genelde hep uyku hali yorgunluk yapanlari duydum burda sen ilksin :)) ne çokmuş şu bana gelmeyen belirtiler yaaa

onlar sizin bat gününüzü bilmeden yorum yapan insanlar 1 hafta varken belirti olmaz reglinizin geçmesi lazım Allah gönlünüze göre versin ama soğuklarda baş ağrısına sebep.. benimde başım bugün çatlayacak derecede ağrıyor ama testim negatif çıktı yani tek bir belirtiyle hem dünyalar bizim oluyor hemde hüsrana uğrayabiliyoruz

Benim normalde adet zamanindan once hap ictirecek kadar basagrim oluyorbebek istemeden once baslamisti..calismalar da agrimisti.hamililegin ilk 3 ayinda da fena agri...simdi daha seyrek...
Agrisiz gun yok anlayacagin ins gebesinizdir.rabbim sifa versin

Uykusuzluk mu ?
Genelde hep uyku hali yorgunluk yapanlari duydum burda sen ilksin :)) ne çokmuş şu bana gelmeyen belirtiler yaaa
Farklı farklı şeyler var canım ama dediğim gibi belirti senin için erken henüz inşallah sonucun pozitif olur güzel haberleri alırsın :)

Arkadaslar cok sagolun yorumlariniz icin. Ben kac gundur yine dinlenme modundaydim ve simdi gordum. Bugun dayanamadim bata 5 kala test yaptim ve negatif cikti. Hayirlisi olsun uzulmuyorum artik. Iyice dusundum ve kendimi sıkmicam bunyem cok yoruldu, bi kac ay bi dinlenecegim.

Arkadaslar cok sagolun yorumlariniz icin. Ben kac gundur yine dinlenme modundaydim ve simdi gordum. Bugun dayanamadim bata 5 kala test yaptim ve negatif cikti. Hayirlisi olsun uzulmuyorum artik. Iyice dusundum ve kendimi sıkmicam bunyem cok yoruldu, bi kac ay bi dinlenecegim.
Üzerine düşmeyince daha kolay oluyor inan bana düşünme akışına bırak :) bu biraz zor ama imkansız değil :)

Back