Feel Peel Epilasyon Aletini Kullanan Var mı??

zeyn-a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2007
18
0
86
İstanbul
internette feelpeel epilasyon pedi diye birşeye rastladım kızlar, kullanan veya bu konuda fikri olan varmı .yazılanlar doğruysa mucize bir ürün.:sm_cool:

"Feel Peel dünyadaki son buluş olan tüyleri yok edici epilasyon sistemidir. Feel Peel uzun süreli ACISIZ bir epilasyon yöntemidir.Sürekli kullanımda tüylerin yeniden büyümesini geciktirerek büyüme sürecini uzatır.Feel Peel, Epilasyon pedinin kullanılan yüzeyi, poliüretan reçinelerinin aşındırıcı silikon-karbür bileşimini sabitleyen LATEX adı verilen lateks kağıdından yapılan bir desteğin üzerindedir. Bu bileşim, özel üretim işlemleri sayesinde, cilde günler boyunca devam eden pürüzsüz ve yumuşak görünüşü veren Peeling özelliğinide taşımaktadır ."

jilet ya da tüy dökücüden farkı yok onların üstten alıyo tüyleri ovarak cıkartıyosun zaten jilet ya da tüy dökücü de acıtmıo

ben üstten almasına razıyım, jilette kesme riski de var. pürüzsüzlük vaadediyor ama cilde zarar verirmi diye merak ediyorum.

evet bende kullandım 7 gün oldu alalı ve iade ettim.aynen jilet gibi çıkarıyo ayrıda sadece bacaklarda kullanılıyor

peki bu ürün genital bölgede kullanılabiliyor mu? ben denemeyi düşünüyorum,acısızsa neden olmasın ki..hem tüyleri azalttığı yazıyo kendi sitesinden baktım

acisiz epilasyon yaptigini duymustum ama tam emin degilim canim ya :uhm:

hiiiç tavsiye etmem
bende geçen yıl alıp kullanmıştım verdiğim parada üründe çöpe gitti
bir kez kullandım jiletten beter çıkardı ve çok kuvvetli çıktı kıllar
.......

Ben de aldım bu üründen özellikle peelıng etkısı ıcın tercıh etıım gercektn surunce ıpeksı bır doku oluyor bence herkeste tuy yapısı ve cıkma hızı farklıdr ben jılet kadar sert cıkarttıgını duusnmuyorum ama kısa kılları cok fazla alamıyor ben yıne de kullanıyorum memnunum ve sadece kol ve bacaklada kullaılması gerektıgını duymustum

bende bacaklarıma denemiştim zaten ama ince tüylerimide kalınlaştırmıştı
kesinlikle tavsiye etmiyorum .
siz nezamandan beri kullanıyorsunuz ?

Bende ümitlenmiştim bir an.Az önce nette rasladım hemen kızlara sorayım dedim(kadınlar kulubu) benden önce soranlar olmuş burayı buldum.ama yine hüsran(şu epilasyondannn gına geldiii bana

ya zaten agda haricinde hic birsey tuyleri kokten almiyor yani en azindan benim icin oyle epilasyon aleti bile sivri cikratiyor tuylerimi en azindan acelesi olanlar icin faydali birsey hemen yap cik pratik yani

merhaba hatunlar,konu ilerlemeyeli çok olmuş ama benim bir sorum olacak.ben bu ürünü erkek kardeşim için almayı düşünüyorum.sırtı acaip kıllı,abla bana yardım et diyor.benimde görünce bunu almak geldi ama birkaçınız sadece bacakda kullanılır demiş,sırtta kullansak mı? ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…