Feedy emzirme saati

ozlemtah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
17
8
88
Bursa
Merhaba

Bebek emzirme düzeni için feedy emzirme saati diye bir ürün gördüm. Kullanan ve yorumunu paylaşabilecek olanlar var mı? Bebek ateşi de ölçtüğü yazılmış. Tecrübe edenlerden fikir almak isterim.
Teşekkürler.

Canim benim ilk gebeliğin mi? Bu tür ürünler tamamen yeni anne olacak bayanlari somurmek adına yapılan ürünler. Sakın Aldanma derim çünkü bebiş dogunca anlayacaksın demek istediğimi. Şu an ya aç bırakırsam ya uyanamazsam gibi düşünceler içinde olabilirsin. Doğal da bu tür düşünceler. Ben de ilk hamileliğimde nasıl olacak nasıl emzir cem nasıl doyurmak benden anne olur mu düşüncesi içindeyim. Ama doğa kanunu bebeğimi kucağıma ilk alışım bile profesyonel anne gibiydim. Sanki yıllarca o benim kucagimdaymis gibiydi. Ve her saat alarm kurmuş gibi kalkıyordum emzirmeye. Yani sen kendini Akisa bırak hersey kendiliginden olacak :) bu gibi ürünlere de boşuna para verme derim. Tabi senin kararin

Ben kızımı iki yaşında memeden kestim hiçbirinde saate bakmadım öyle seymi olur emzirme çok zorlu bi iş saatle olcak değil yani doktor iki saatte bir diyo sonra bebek ağlıyom diyolar nie ağlıyom aç ondan ağlıyom yada emek istemiyo diyolar e iki saatte bi emzirirsen tabi emmez ben kızımı ilk doğduğunda saatlerce emziridim çünkü o yorulurdu beklerdi sonra yine başlardi böyle şeyler mqkinlarla değil içgüdüsel olur cnm

Merhaba,
2014 te kendi açtığım bu konuya cevap yazan bayanlara ilave olarak kendim de 2015 te yanıt yazmak isterim ki aynı konuda araştırma yapabileceklere faydamız olsun. Evet aynen geçmişte bana cevap yazan arkadaşlara katılıyorum :))
Bu tür bir ürün ancak ilk anne olacakların tecrübesizliğinden faydalanarak satılabilir. Çünkü anne olunca anladım ki emzirme saatini yeni doğan kendi belirler. Ne zaman isterse o zaman saatten bağımsız emzirilir. İleriki dönemlerde de kendi rutinini bulur bebek. Endişeye gerek yok herşey kendi düzenini buluyor. Bu vb bir ürüne gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…