Fazladan iphone 5 kablosu olan varmı

MorKaranfill

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
10
3
26
Ya elinde fazladan böyle kullanmadığı orjinal iphone 5 5/s uyumlu data kablosu olan var mı makul bi fiyata satacak orjinal olmayan kablo aldım orjinal değil hatası verip şarj etmiyor sıfır kabloda 100 lira şu anda alamayacağım elinde hasar görmemiş kullanılabilir durumda orjinal kablosu olan varsa satabilir mi biri :/

Canım konun yanlış yerde @BitPazarı Forumuna açman gerekiyor ..

Iphone kablosuyla ugrasilmaz arkadasim. Ben biktim.
En sonunda microya ceviren adaptor aldim rahatladim.

bende ıphone 5s kullanıyorum . aldıktan 1 sene sonra yanlış kullanmamdan dolayı usb kablosunu değiştirdim 2 ay önce carrefoursa dan 50 tl ye aldım sadece kablosunu. bence oraya bakabilirsiniz.

Hahahha :))) eskiden sınıfta cok söylerdik 0.7 ucu olan var mi diye :)))

bende ıphone 5s kullanıyorum . aldıktan 1 sene sonra yanlış kullanmamdan dolayı usb kablosunu değiştirdim 2 ay önce carrefoursa dan 50 tl ye aldım sadece kablosunu. bence oraya bakabilirsiniz.

Normal micro usb kablosunu buna takip oyle sarj ediyorum. Ios 8 i yuklemedim bilmiyorum buna da orjinal degil hatasi verir mi?

Bence vermez canım :)

Normal micro usb kablosunu buna takip oyle sarj ediyorum. Ios 8 i yuklemedim bilmiyorum buna da orjinal degil hatasi verir mi?

Bence vermez canım :)

Arkadaşlar veriyor hata sakın yükseltme yapmayım yeni güncelleme geldiği an kullanamıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…