- 1 Aralık 2021
- 249
- 79
- 25
-
- Konu Sahibi Fantastikivi
Bebeğim doğduğundan beri cmv enfeksiyonu ile yalıyormuş ama bilemedi doktorlar 4 ay gittik geldik hastaneye sarılığı vardı karaciğeri büyüktü enzimleri yüksekti iştahı hiç yoktu idrarı kopkoyu ve azdı halsizdi en sonunda cmv olduğunu buldular 1 aydır da yatıyoruz damardan antibiyotik veriyolarNiye hastanede yatiyorsunuz? Cok gecmis olsun
İnstagramınız varsa bana ordan mesaj atabilir misiniz? İnstagram ismim nalanodassNasıl ulaşabilirim size
Evet ar reflü maması bizim ar a ihtiyacımız varElimde aptamilin alerjik maması var ama ar reflü maması değil mi?
Süt anne bulmayı denedin mi canım senin sütünü içmiyor sa belki başka emziren bir bayanın sütünü içer hem eşine de yazık günah ben gerekirse kargoyla dondurup gönderirim.. Ben çok üzüldüm inan durumunuzaMerhaba anneler bebeğim 4 aylık anne sütü ve normal mamayı kusuyor reflüsü var gaviscon kullandım faydasını görmedim aptamil ar alıyoruz ve üç günde bir mama bitiyor fiyatıysa 207 lira eşim kas hastası asgeri ücretle çalışıyor gece gündüz çok yoruluyor o kadar üzülüyorum ki haline bir anne olarak babasından mama bitti demeye çekiniyorum yetişemiyor adamcağız mamasına bezine bebelac ar içmiyor tadını beğenmedi aldığımız boşa gitti hastanede yatıyoruz 1 aydır burda ihtiyacı olan birine verdim. Sizden ricam elinde fazla kalan kullanmadığı aptamil ar bebek maması olan varsa benimle iletişime geçebilir mi? Anlara sincan da oturuyorum.