fazlaa sevgiiii

askmagduru

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
15
0
16
Adana
merhaba arkadaslar ben yenı katıldım sevgılımle kavga etmem ılk defa işe yaramış olsa gerek bole guzel bı ortam buldum dertlesebılecegım ıcımı dokebılecegım... hıkayeme baslamak ıstıyorum ama nolur bana dusuncelerını acık yazın beklıyor olucammm...:(
hani ben tek ıyıyım sevgılıye ne gerek var dostlarım yeter dedıqınız anda bırısı karşınıza çıkar ve aşık olursunuz işte benimkiside böle bi hikaye... yaklasık 2 yıl once konusmaya basladık ama ben hıc bellı etmedım utandım cekıldım ama onunda bana karsı bos olmadıgını anladım ve teklıf falan derken cıkmaya basladık o kadar guzel bı yıl doldurduk bırlıkte ama ınanılmayacak gıbı bı erkek sevgılısının agzına bakarak yasarmıydı öyleydi onun ilk zamanlardaki bana aşkı.. hemen hemen hergün aglardı ''benı bırakma sen benım karım olucaksın bebişlerimizin annesi olucaksın derdii ama ya zamanlaa insan birinin kendisini ölesiye sevdiğini anlayınca bu kadar mı degişir? her konuda izin alan sevgili yerine beni takmayan biri oldu bosuna degil fazla sevgi adamı şımarttı :((( önceden kavga ettıgımızde yalvarırdı şimdi ise tlfnunu kapatır oldu ben ne kadar şımartmışım bunu anladımm kendımden nefret ettırdı ama KENDISINDEN bu yaptıklarına ragmen ettırremediii hala seviyorum yaaa sımdı ıse ben yalvarıyorum resmenn dayanamıyorum gururumm bıle kalmadı cok kotuyum nolurrr yardım edın.. acı cekmekten hergun gözlerimin şiş olduqunu ailemden saklamaya çalışmaktan bıktımm :( nasıl geri o eski haline gelirkii....????? o kadar kötü davranıyor ama yınede ayrılmıyor cunku ben şımartıyorum öz guven verıyorummm offfff sımdı sız soyleyın gercekten ben salağımm değilmiiii??? :'(

Şimdi söyleyeceğim şu o bu denli sana içten bağlanmış sen nasılsın ona karşı.Yani ona saygın varmıydı.Onu dinlermiydin yoksa hep o senin dediklerinimi yapardı.Yani hep senin sözünmü geçerdi.Böyleyse seni belli bir zamandan sonra takmaması gayet normal.Saygı yok ve sadece o deli gibi seviyor.Bi yerden sonra sevgiden,aşktan sonra başka tutunacak bişeyler aranır? Bilmem anlata bildimmi.

Yanlış anlama önce kendimizi sorgulayalım dimi..

ewet önce ona karşı ben öyleydim hiç belli etmezdim saLLamazdım takmazdım şimdi aynısı o oldu hatta bu kavgalarımız bu durumu 3-4 aydır varrr :( ama çok seviyorum işte benim yüzümden olmuştur tamam ama şimdi deli gibi sevdiğimi bırakamadıqımı vazgecemedıqımı o da bılıorrr... bu yuzden yapıyor ya zaten bugun ılk defa bana ''oh sevılmek cok guzel ıstedıgın gıbı yonetıyorsun'' dedii bı dedıqını ıkı etmıorum tabıkıde bende ınatcıyım kavgalarımızda bılırsınız kadın mılletındenız amaa napım :'(

Belki başka bir derdi vardır bi sıkıntısı vardır
Ama eskisi gibi olmasını bekleme sadece kendini üzdüğünle kalırsın
Onu bu değişen haliyle kabul etmeye çalış anladığım kadarıyla çok seviyosun
Bunu yaparken kendinden taviz verme nasıl ilk başta umursamaz davranıyosan aynısını yine yapabilirsin
Dengede tutmaya çalış ne kendini üz ne karşındakini
Rabbim yardımcın olsun

Açıkçası ilişkinizin ilk zamanlarındaki tavırları normal değilmiş asıl her gün ağlaması, beni bırakma diye yalvarması...
Erkeklerin ilk zamanlar inanılmaz ilgili, anlayışlı, nazik olup ardından değişmelerine karşın kadınlar ilk başta mesafeli olup zamanla inanılmaz bağlanıyorlar tüm problem buradan kaynaklanıyor sanırım.

Son düzenleme:
Canım erkekler böyle bizim de bir yılı geçti sürekli şiir yazardı ağlardı hayaller kurardı hediyeler alırdı ama yavaş yavaş bildiğimiz normal odun erkeklere dönmeye başladı.Ben çözümü eskisi kadar sevdimi belli etmemekte buldum.Şimdi yeniden düzelmeye başladı.Tamam o kadar sevgi pıtırcığı olmasın da normal erkeklerden de farkı olsun istiyorum.Sen de biraz geri çek kendini.Çabuk şımarıyo bu erkekler.

Bence al karşısına laf lafı açsın.Konuşmak her zaman güzeldir.Derdini anlat neden böyle bi anlamaya çalış.ama diyerlerininde dedigi gibi eskisi gibi olmaz.Onu bağlamanın yolu bence saygı.Ona kullanıldıgını hissettirmişsin bak sevilmek cok güzel istedigini yaptırıyorsun gibisinden laflar etmiş.Onun fikirlerini düşüncelerini ona degerli oldugunu hissettir.Yok hala ben patronum diyosa allah kolaylık versin

canım benimki de sevgi delisidir... 1 buçuk yıldan fazla oldu şuan hatta ilk günden bile daha sevgi pıtırcığı çok ilgili... ama bu biraz dengeyi tutturmakla alakalı galiba... ben ilk baştan beri hiç onu itmedim sevgimi belli etmemezlik yapmadım hiç trip yapıp ilişkimizi yıpratmadım... ve ben böyle olduğum için vara yoka küsmediğim ve hep sevgimi verdiğim için o bunu kaybetmemek ve bu büyüyü bozmamak için çok dikkatli davranıyor her dediğimi yapar beni gözünden sakınır... sen sanırım başlarda o seni daha çok sevdiği ve seni kaybetmekten daha çok korktuğu için o altttan alıp seni şımartan taraf olmuş...şımartmak kelimesini kötü anlamda söylemedim bence zaten ilişkide iki taraf ta birbini şımartmalı...ama şimdi devran tersine dönmüş şimdi sen de ona deliler gibi aşıksın ve erkek arkadaşın şuan kaybetmekten daha az korkan taraf çünkü senin ondan vazgeçemeyeceğini biliyor...benim naçizane tavsiyem ona onsuz yaşayamacağınızı asla belli etmeyin... çevrenizde isteseniz size pervane olabilecek insanlar olduğunu ama sizin onu seçtiğinizi belli edin... içinizden korksanız bile ona meydan okumaktan çekinmeyin çünkü sizin arkanızı dönüp gidemeyeceğinizi anlamasın... ama bunları yaparken de bir taraftan ona olan ilginizi esirgemeyin araya çok mesafe de koymayın çünkü o zaman tamamen kendinizdn soğutursunuz...

Her zaman soylerim; erkekte her zaman kaybetme korkusu olacak. Erkek biR kadının askından ölse de gerektiğinde çekip gidebileceğini bilecek. Eğer erkeğe ne yaparsa yapsın onu birakamayacaginizi hissettirirseniz, ne yazık ki sonuc bu oluyor...

karsina alip konusman fln bisey ifade etmez kendi agziyla soylemis sevilmek guzel birsey istedigin gibi yonetiyorsun. durumun gayet de farkinda ve de hosnut. ben bu durumu 2 yil cektim kendim ettim kendim buldum diyelim bir dedigini iki etmedim ondan hesap sormadim sik bogaz etmedim bi baktim ipleri eline almis canimi cikariyor mubarek :19: en son yaptigi da bana haber vermeden terketmesi olmustu bide sehir degistirmisti 1 hafta her gun ve her yerde mi aglarsin agladim valla :9: sonra bi duydum ki beni kiskanmaya baslamis o zaman anladim geri donecek sadece biseye kizmistir bana ders vermek icin gitmistir geri geldiginde de oylle biir benle karsilasti kiii herkese tek istedigim sadece eskisi gibi olsun demis. simdi benim durumumda hicbisey eskisi gibi olmamisti cunku bana tak demisti.

senin yapacagin sey o safhaya gelmeden ipleri eline al. tatli bi sekilde yap cok fazla inatlasarak degil seni yonetemeyecegini bilsin. askim seni anliyorum ama bu benim icin cok onemli ben bunu bu sekilde yapicam de.. karsi mi cikti he o zaman da bildigin gibi yap o seyi o ne derse desin.

ARKADASLARIN DA ONEMLI! surekli sevgilinle yapisik ikiz gibi olma surekli arama sorma birak o arasin aramiyosa keyfi bilir. guzel bi kizsin elini sallasan ellisi bunu bil! seni istiyosa seni mutlu edicek baska yolu yok.

sensiz yasayamam baskasini sevemem sensiz olurum deme. onsuz da yasarsin tekrar asik da olursun. bunu ona soylemekten de cekinme beni mutlu ettigin yere kadar benim yanimda olabilirsin bunu aklindan cikarma de. ama sozlerden daha onemlisi senin davranislarin davranislarinla belli et.

Bak bunu yap nasi yola geliyo seninkisi... daha detayli yardima ihtiyacin olursa ozelden mesaj at kuzum.. 3 yil sonra bu islerde ustalastim da:9: ama az depresyona girmedim. sakin ha hirpalama kendini duzelir hersey:16:

benımle ilgilendiniz derdimi dinlediniz saoLun ALLah sizi dara sıkıntıya sokmasın :( zaten sonucuda bellıydı oldu gıttı ilişkimiz ''BİTTİ'' :'( tek bır aramaa bekledım gun boyunca tek bı msj ama olmadı işte unutmuş istemiyor artık demekki..ne yaptıysam olmadıı isteseydi şuan ayrı oLmazdık zatenn ama oLmadı yapamadı bittirdi çekti gittiiii... :'( dünden beri aynıyım bugun hep aılemden kactım yuzumu gormesınler dıye ama aşkı tatmayacaksın tattım mı sahip çıkmasını bilecekmişsin bunu andım ama elımde tutamadım ya sevdiğimi bunun içim canım yanıyor.. kim bilir şimdi napıyor hangi arkadaşıy bugun gezdi hangi kızla takıldı hiç bilemem ama düşüncesi bile bende ölüm arzusu uyandırıyooorrr...:'(((

benımle ilgilendiniz derdimi dinlediniz saoLun ALLah sizi dara sıkıntıya sokmasın :( zaten sonucuda bellıydı oldu gıttı ilişkimiz ''BİTTİ'' :'( tek bır aramaa bekledım gun boyunca tek bı msj ama olmadı işte unutmuş istemiyor artık demekki..ne yaptıysam olmadıı isteseydi şuan ayrı oLmazdık zatenn ama oLmadı yapamadı bittirdi çekti gittiiii... :'( dünden beri aynıyım bugun hep aılemden kactım yuzumu gormesınler dıye ama aşkı tatmayacaksın tattım mı sahip çıkmasını bilecekmişsin bunu andım ama elımde tutamadım ya sevdiğimi bunun içim canım yanıyor.. kim bilir şimdi napıyor hangi arkadaşıy bugun gezdi hangi kızla takıldı hiç bilemem ama düşüncesi bile bende ölüm arzusu uyandırıyooorrr...:'(((

canim kalbini kiracak bisey yapmadiysan yani sevgiline cok yuklenmediysen su an sevgisini hissetmedigi icin gitmis olabilir biraz bekle bakalim geri gelicek mi ahh ben o terketmeleri az mi yasadim. aglama biraz bekle sen biraz gezer gezer 1 hafta sonra aklina dusersin. olumu agzina alma.. hepimiz ask acisi cektik bak mis gibi yasiyoruz :34: arama mesaj atma hicbisey yapma tamam mi... bugun napti ne etti onlari da dusunmemeye calis dedigim gibi sadece bekle hersey cikar ortaya.. ben 2 kisilik aski tek basima yurutucem diye anam aglamisti olmadi mi olmuyor kendini suclama... herseyin hayirlisi... mumkunse bool boool gez bu ara canin istemicek ama en azindan biraz kafan dagilir

biraz kırmış olabilirim ama haklıyım çünkü o kadar çok üzülüp ağlaynca dayanamadım ama sonra oda guzel sozler soyledı tam gerı gelecektıkı dun bırden vazgectı bılmıorum ıstıo ama gelmıo mu bılmıorumm .s sabredıyorum zaten tek çarem bu dua etmekten ve beklemekten başka bırsey yapamıorum elımdende gelmıor :( teşekkür ederım cvp verdıqınz içinn <3

benim de arkadaşımın sevgilisi başlarda çok üstüne düşerdi ağlardı sonra yüzü bulunca ne aradı ne sordu :19: hem ben nasıl babamı hiç ağlarken görmediysem birlikte olduğum insandan da bunu beklerim her zaman dik durmalı içinde ne yaşıyorsa yaşasın ama her zaman güçlü dursun diğer hareketlerini bilmiyorum ama bu açıdan normal gibi geldi bana:) bizim de 2buçuk yıldır bi değişme yok allah göstermesin de hala "sen beni ilk tanıdığında da böyleydim bu yüzden sevdin beni" :16:

canım erkekler boyle ,elde edene kadar hersey yaparlar

aslın da sadece erkekler de yok bu durum .

bız kızlarda da var .ne erkekler ne kadınlar ; karsılıklı sevgı alısverısınden

pek hoslanmıyor .her ıkı taraf da zoru süründürmeyi sevıyor .

zor olunca merak ilgi uyandırıyor bı tılsımı oluyor ve hırs yapıyor .

bak sen de dıyorsun ; sen oncelerı onu hıc takmazken önemsemezken

o sana yalvar yakar aglanırmıs "beni bırakma "dıye .

neden ? cunku ılgı merak uyandırdın onda .sen onun gozun de buyudun

baskasının olmamalı bu benım olmalı dıyerek kendını sana muhtac hıssettırdı .

cunku umursamaz tavırlarınla onun gozun de ozguvenı oldukca yuksek

elımı sallasam ellısı profılı cızdın .

sen ne zaman ona karsı, ılımlı oldun onemser ilgili sefkatlı oldun

işte o zaman tum tılsımını yıtırdın ,ve yerler degıstı .

bu sefer de o senın yaptıklarını yapıyor ve bu sefer de sen onu gozun de

buyutuyorsun .sen yalvarıyorsun .neden ? cunku umursamaz tavırlarıyla

ilgi uyandırıyor ve hırs yaptırıyor sana .o benım olmalı baskasının degıl dıyorsun :9:

bu ısler boyle .aynı seylerı ben de yasadıgım ıcın emın konusuyorum :9:

kadın olsun erkek olsun ,konu ilişkiler ve duygular ıse ; hepımız de mazoşistlik olusuyor :)

Canım benim üzülme.. Sevgiline çok ilgi gösterip, egosunu kaldırmışsın, bu sefer senin ona başta yaptıklarını şimdi kendisi yaşamak istiyor belli..
Peşine düşme, şu 1-2 hafta ohh rahatladım, sevgili yok kafam rahat evrelerinde gezinir, sonra attan düşmüşe döner. Şuanda senin yapman gereken, kendini sakla, ne yoluna çık, ne ara nede tek bi mesaj atma. Soyutla kendini ondan, tamamen kaybettiğini düşünsün..
Sende bu arada kendine değer ver. Kız arkadaşlarına takıl, beraber gez, gününü gün et, üzülme sakın. Sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez tatlım unutma.
Çok dua et, Allah yardımcın olsun güzelim:80:

cevaplarınız ve ilginiz iiçin saoLun ewet hata bendeydi ben onu şımarttımm ama aşk işte nerden bilebilirdimki bana yalvaran ama benım ılgılenmedıgım bırıne zamanla aşık oLacagımı dedıklerınızı aynen yaptım aramadım msj atmadım 1 gun dayandı sonunda aradı actım tabıkıde hıc bekletmeden heralde oda hazırda beklıor zaten dedı kavga ettıı bahane buldu ve yıne tam doner dıe beklerken barısmadan bıle yok bız olmuoruz dedı yoruldum artık tek dostum dert sırdaslarım sizlersiniz ailemde zaten öle sıkı bi aileki dayımlara bile tek başıma gidemiyorum :( evde ölece kaldım anlıyacanız öle gez toz eglen unut olamıor bu yuzdende hıcc duramıorum napıcam bılmıorum bı yandan aılem bı yandan kalp aqrımm :'(yoruldummm!!!...:'(

Back