- Konu Sahibi askmagduru
merhaba arkadaslar ben yenı katıldım sevgılımle kavga etmem ılk defa işe yaramış olsa gerek bole guzel bı ortam buldum dertlesebılecegım ıcımı dokebılecegım... hıkayeme baslamak ıstıyorum ama nolur bana dusuncelerını acık yazın beklıyor olucammm...
hani ben tek ıyıyım sevgılıye ne gerek var dostlarım yeter dedıqınız anda bırısı karşınıza çıkar ve aşık olursunuz işte benimkiside böle bi hikaye... yaklasık 2 yıl once konusmaya basladık ama ben hıc bellı etmedım utandım cekıldım ama onunda bana karsı bos olmadıgını anladım ve teklıf falan derken cıkmaya basladık o kadar guzel bı yıl doldurduk bırlıkte ama ınanılmayacak gıbı bı erkek sevgılısının agzına bakarak yasarmıydı öyleydi onun ilk zamanlardaki bana aşkı.. hemen hemen hergün aglardı ''benı bırakma sen benım karım olucaksın bebişlerimizin annesi olucaksın derdii ama ya zamanlaa insan birinin kendisini ölesiye sevdiğini anlayınca bu kadar mı degişir? her konuda izin alan sevgili yerine beni takmayan biri oldu bosuna degil fazla sevgi adamı şımarttı
(( önceden kavga ettıgımızde yalvarırdı şimdi ise tlfnunu kapatır oldu ben ne kadar şımartmışım bunu anladımm kendımden nefret ettırdı ama KENDISINDEN bu yaptıklarına ragmen ettırremediii hala seviyorum yaaa sımdı ıse ben yalvarıyorum resmenn dayanamıyorum gururumm bıle kalmadı cok kotuyum nolurrr yardım edın.. acı cekmekten hergun gözlerimin şiş olduqunu ailemden saklamaya çalışmaktan bıktımm
nasıl geri o eski haline gelirkii....????? o kadar kötü davranıyor ama yınede ayrılmıyor cunku ben şımartıyorum öz guven verıyorummm offfff sımdı sız soyleyın gercekten ben salağımm değilmiiii??? :'(
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
hani ben tek ıyıyım sevgılıye ne gerek var dostlarım yeter dedıqınız anda bırısı karşınıza çıkar ve aşık olursunuz işte benimkiside böle bi hikaye... yaklasık 2 yıl once konusmaya basladık ama ben hıc bellı etmedım utandım cekıldım ama onunda bana karsı bos olmadıgını anladım ve teklıf falan derken cıkmaya basladık o kadar guzel bı yıl doldurduk bırlıkte ama ınanılmayacak gıbı bı erkek sevgılısının agzına bakarak yasarmıydı öyleydi onun ilk zamanlardaki bana aşkı.. hemen hemen hergün aglardı ''benı bırakma sen benım karım olucaksın bebişlerimizin annesi olucaksın derdii ama ya zamanlaa insan birinin kendisini ölesiye sevdiğini anlayınca bu kadar mı degişir? her konuda izin alan sevgili yerine beni takmayan biri oldu bosuna degil fazla sevgi adamı şımarttı