Bende 10 yumurta birden büyüdü tedaviyi iptal ettik. 1 hafta sonra yumurtlama döneminde aşırı kanama gördüm. 7 gün boyunca sürdü. Büyük ihtimalle büyüyen bütün yumurtalar döküldü.
Evet bizde yıllar önce bu şekil doktor kontrolünde denemiştik ya 3 yada 4 sayı oluşmuştu tedavimizi iptal etmişlerdi çok riskli çoğul gebelik olabilir diye yarıda bıraktırdılar
Evet bizde yıllar önce bu şekil doktor kontrolünde denemiştik ya 3 yada 4 sayı oluşmuştu tedavimizi iptal etmişlerdi çok riskli çoğul gebelik olabilir diye yarıda bıraktırdılar
Ondan sonra o tedavilerden olumlu sonuç alamayınca doktorum aşılama başlattı ilk aşılamam olumsuz geçti yani negatif oldu sonra bir ay mola verdik yine adet oldum ondan sonraki adeti olunca başlıyacaktık ve Rabbim nasip etti kendiliğinden hamile kaldım tabi günüm iki hafta geçiyor ama ben hep diyorum gebelik yok en son test evde yaptım iki çizgi kıpkırmızı oldu ben şok tabi hemen kadın doktorumu aradık beni muaneye çağırdı dedi bebeğin 6 hafta 2 günlük olmuş öyle bu dediğim 10 yıl önceydi kızım 9 yaşında ondan sonra ne yazık ki gebelik hiç ama hiç oluşmadı kızım çok istediği için kardeşi olmasını çok istiyor hergün soruyor anne benim kardeşim niye olmuyor diye tabi bu süreçte 2 aşılama ve üç tüp bebek yaptım ne yazık ki olumlu sonuç alamadık umutlarımız tükendi maalesef bana kalsa bırakacam ama kızım çok istiyor kardeşi olmasını bilmiyorum Rabbime sıgındım hakkımızda sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah Rabbim sizlerin de kucağını boş bırakmasın dilerim sağlıklı hayırlı güzel evlatlarınız olsun inşallah
Kızlar yumurtlamadan iki üç gün sonra kasik ağrısı 4 gün sonra da adet kramplari gibi kısa kısa ağrı hissediyorum adetime 10-12 gün var sizce gebelik ağrısı olabilir mı