fazla yumurta üretimi yüzünden gebe kalamayan

merhaba kuzi. bende tüp bebek tedavisi görüyorum bu ilk denemem. bende cumartesi günü doktora gittim normalde tedavim bitmeliydi yumurtalarım toplanmalıydı. fakat çok fazla yumurta olduundan kan değerim olduğundan çok daha yüksek çıktı. doktorum bu durumun benim için riskli olduğunu ve yumurtalarımı yarın toplayıp, transfer işlemini bir dahaki aya yapacağını söyledi. benim yumurtalarımda boşmu çıkar acaba şimdi moralim bozuldu. bakalım yarın sabah yumurtalarıp toplanacak sonuç ne olacak.

canım hayırlısı olsun inşallah sıkma canını, yumurtalar güzel geliştiyse dondurup bidahaki ay transfer yapacaklarsa belki de daha iyi olur, çünkü bende ocakta yaptırıcam tüp bebe, doktorum dondurulmuş yumurtalarla yapılan transferin başarı oranının daha yüksek olduğunu söyledi bana, çünkü aynı ayda hem toplama hem transfer rahmi yoruyomuş, dinlenmiş bi rahime yapılan transfer daha iyi sonuç veriyo dedi, takma kafana bol şans.

hımmm anladım canım sağol, doktor muayene de görürdü yani böyle bişey olsa demediğine göre pcos değil demekki, amaaan herkesin ayrı bi derdi var işte, seninde inşallah hayırlısıyla tutar aşılaman, bende iki kez yaptırdım aşılama tutmadı, ocakta tüp yapıcaz kısmetse bakalım.

kızlar bana da ole dedı mılyonlatrca yumurta var gelişmiyo ve çatlamıyo bırbırını engellıyo dıye pkos hastasıyım ve sopnuç aldım hemde ilk aşılamada

Negüzel çok sevindim senin adına, bende hiç bişey görünmüyo ama iki aşılama da negatif, ama pcoslular için güzel bi moralsin, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

arkadaşlar merhaba bende bu ay klomen sonrada iğne yaptırdım şimdiye kadar hiç böyle ağrı olmamıştı kasıklarımda acaba bu sefer çok mu yumurtladım lütfen bilgi verirmisiniz

Çoğunu bilmem ama yumurtaların iyi gelişmiş sanırım, inşallah öyledir ve hamile kalırsın

selam kızlar.a.s. bende benzer sorunları yaşıyorum. bende de pkos var. bir senedir sadece progestan kullanıp normal yolla olmasını bekledik. geçen ay çatlatma iğnesine karar verdik. klomen kullandım. kontrole gittiğimde 6-7 tane yumurta vardı ama hiçbiri yeterince büyümemişti. en büyüğü 11 mmdi. çatlatma iğnesini yaptıramadım. doktorum tablet ilaçlarla yumurtalarımın yeterince büyümediğinden göbekten iğnelerle geliştirilmesi gerektiğini söyledi. ama bundan önce rahim filmi çektirerek tüplerin açık olup olmadığı hakkında kesin bilgi sahibi olmamız gerektiğini söyledi. bu ay rahim filmi için bekliyorum. filmin sonucuna göre ya aşılama yada tüpbebek tedavisi olması konusunda kesin kararı vericez. umarım hepimiz o mutlu habere biranönce kavuşuruz. en kısa zamanda meleklerimiz dünyaya gelmeye karar verir... :hooray::teytey:

Merhaba,
bende pkosluyum ve 1.5 yıllık evliyim. Bende bir haftalık hamileyim. Sizleri pasif olarak hep takip ediyorum. Bende yumurtaların uyarılması ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ve ilk deneyişimizde oldu, size moral olur diye yazıyorum, ben çok umutsuzdum, başlarken moralim çok bozuktu, tahlil yaptırdığım günde boşuna yaptırdım bugun adet olacağım diyordum çünkü kasıklarım, belim, ayak parmak uçlarıma kadar inanılmaz ağrılarım vardı.
ama oldu inanamadım doktora gösterdim birde değer çok yüksekti, bayramdan sonra salı günü muayenem var bakalım doktor ne diyecek.
Ama umut etmekten ve istemekten hiç vaz geçmeyin, ben hiç yatmadım dikkat de etmedim edemedim çok yoğun bir döneme denk geldi ne yazık ki
Umarım sizlerde hayırlısıyla güzel haberlerinizi alırsınız.

canım benimde kolmenle istenilen büyüklüğe ulasmammıstı rahim filmimdeded sorun cıkmamıstı ve göbekten iğnelere gectik ilk denemede tuttu............

merhaba kuzi. dün benim yumurtalarım toplandı 15 adet bugün hastaneden aradılar 9 tanesi döllenmiş. bayramın 2. günü çağırdılar transferim cuma günü veya bi dahaki aya olabilir. moralim biraz yerine geldi.

sevgili supermunvale hakkkında hayırlısı olsun inşallah, rahim filmini çektir evet ihmal etme, inşallah tüpe falan gerek kalmadan olur

vozden ve pınar 80 sizin adınıza çok sevindim, inşallah sağlıklı bi şekilde kavuşursunuz bebişlerinize, darısı başımızaaaa:içelim:

selam sibelce süper valla çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah:teytey: hayırlı haberler bekliyorum Allah yardımcın olsun, bende ocağı bekliyorum tüp için çok sabırsızlanıyorum yavv, inşallah tüpe gerek kalmadan olur bu ay son şansım galiba

Benim şimdi 4 yumurtam var bakalım hayırlısı herkeze bebiş yarabbi.... :enbuyukkk: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…