Fazla yağlarından buz ile kurtulun!!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Buz paketlerinin spor yaralanmaları ve şişmeleri önlemek için kullanıldığı bilinmektedir ama şimdi bilim adamları insanların fazla yağlarından kurtulmalarına da yardımcı olabileceklerini keşfettiler.

Sadece 30 dakika
Uyluk veya mide gibi yağlı bölgede sadece 30 dakika boyunca buz paketi ile soğuk kompres yapılmasıyla beyaz yağlar kahverengi yağa dönüşerek vücut ısısını dengelemek için yakılmaktadır.

Kısaca soğutulan beyaz yağlar kahverengi yağa dönüşür ve ısı üretmek için vücut tarafından kullanılır ve kahverengi yağ kaybolur.

Araştırmayı yöneten Dr. Philip Kern, buz terapisinin günde 30 dakika uygulanmasının yeterli olacağını belirtti. Buz torbalarının göbek, uyluk veya kalça kısımlarında etkili olacağını belirtti.

kaynak: telegraph.co.uk

Bende bi türlü müsait olamadım. Sizde denerseniz bildirirsiniz benim misafirim gelecek yapamayadabilirim bakalım zamanım olursa.

Karnımız ağrımasın ya zararı olmaz mı bunun şiddetli bir karın ağrısı yapar gibime geldi böbrekleri üşütürsünüz sonra

Adet sancısı yapar yaa
Soğuk lipoliz uygulatmıştım daha önce aslında da. O hiç bir işe yaramamıştı.
Kaç günde sonuç alınıyor peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…