• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fazla tüğ sorunu ve geçmek bilmeyen batıklar?

lonicera67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
6
3
1
30
Merhaba arkadaşlar, yeni üyeyim.
Bende aşırı kıl/tüğ sorunu var. Sebebini bilmiyorum genetik, hormonlardan ya da neyse...
Ve özellikle bacaklarım da epilasyon, jilet, ağda ne denersem deneyeyim batıklardan bir türlü kurtulamadım. Sert liflerden, topuk taşı tarzlar bunları denedim olmadı. Ve batık harici derimin altında da kıllar var. Yani batık tarzı kızarıklık sivilve gibi değil, resmen derinin altında kıllar var. Lazer içinde maddi durumum yok. Bacaklarımı alsam da köklerden dolayımı bilemiyorum ayaklarım hep nokta nokta siyah. Tüğ olmasa da etek, elbise vs giyemıyorum. Ne yapmalıyım, önerilerinizi bekliyorum? :(

Merhaba arkadaşlar, yeni üyeyim.
Bende aşırı kıl/tüğ sorunu var. Sebebini bilmiyorum genetik, hormonlardan ya da neyse...
Ve özellikle bacaklarım da epilasyon, jilet, ağda ne denersem deneyeyim batıklardan bir türlü kurtulamadım. Sert liflerden, topuk taşı tarzlar bunları denedim olmadı. Ve batık harici derimin altında da kıllar var. Yani batık tarzı kızarıklık sivilve gibi değil, resmen derinin altında kıllar var. Lazer içinde maddi durumum yok. Bacaklarımı alsam da köklerden dolayımı bilemiyorum ayaklarım hep nokta nokta siyah. Tüğ olmasa da etek, elbise vs giyemıyorum. Ne yapmalıyım, önerilerinizi bekliyorum? :KK43:

Merhaba, bende seninle aynı durumdan muzdariptim. Öğrenci olduğum için üniversite hayatımın yarısından çoğunu öyle geçirdim. Okul bitiminde aylık 50 tl taksitle lazer yaptırdım geçen ay ev arkadaşlarım bacaklarımı görüp şok oldular :) malesef tek çözüm lazer yaptırmak ve onunla birlikte kese yapmak hatta artık keseye önem bile vermiyorum çünkü çıkmıyor :) tek sorunum benimde çenem :( onlara çözüm bulamadım :/

Tüğ=Tüy

Vücut fondötenleri var her ne kadar sağlıklı bulmasam da çok kafana takıyorsan böyle bir şey kullanabilirsin.

Merhaba, bende seninle aynı durumdan muzdariptim. Öğrenci olduğum için üniversite hayatımın yarısından çoğunu öyle geçirdim. Okul bitiminde aylık 50 tl taksitle lazer yaptırdım geçen ay ev arkadaşlarım bacaklarımı görüp şok oldular :) malesef tek çözüm lazer yaptırmak ve onunla birlikte kese yapmak hatta artık keseye önem bile vermiyorum çünkü çıkmıyor :) tek sorunum benimde çenem :KK43: onlara çözüm bulamadım :/
Anladım peki kıl köklerin kalın ve kılların çok muydu? Böyle olunca lazer daha etkili sonuç veriyor diyorlar. Birde kaç seansla ne kadar ücretle bitti acaba? :)

Kac seans sürdü acaba ? :)

Şöyle söyliyim 2015 eylülde başladım hala devam ediyorum :) 14 15 seans oldu bacak kısmı için kol altı 3. seans mesela :) ama hiç yok yani yaptırdıktan sonra 1 hafta içinde dökülüyor :) o şekilde. p.tesi çenem içinde başka bir merkezle anlaştım :)

Back