Fazla kilolar ve bebek sahibi olamamak!!

çitos

Benim tatlı oğlum..
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2007
3.000
3
47
Herkese merhabalar..benim gibi fazla fazla kilolu olup da gebe kalamayanlar burada buluşalım?ben şu an diyetteyim vermeye çalışıyorum ama 6 ayda ancak 9 kilo verebildim...

canım ,kendini bu yüzden hiiiiç sıkma.kilo vermen,elinden geleni yapman çok güzel.ama hayırlısını dilemek lazım.verecek olan ALLAH herşeye rağmen veriyor.kilonun yanında beslenmen de çok önemli.sigara kullanmıcaksın.ayaklarınıda asla üşütmeyeceksin ve düzenli uyuyayacaksın.inş.en yakın zamanda isteyen herkese nasip eder ALLAHım.

kilonun %5 ini vermek bile hamile kalmanı kolaylaştırıyormuş... ben de kiloluyum ama hem metabolizmam çalışmıyor , hem kortizon tedavisi görüyorum yıllardır, hem de pkosluyum , dolayısıyla ne kadar uğraşsam da kilo veremiyorum, diyetisler bile o kadar uğraştılar 3-4 kilodan fazlasını verdiremediler... neyse söylemek istediğim şu ; şu an hamileyim ama kendiliğinden gelen bir hamilelik değil microenjeksiyonla hamile kaldım , elim yüreğimde çok kilo almayım diye canım çıkıyor...

canımçok sevindim hamile kalmana...sorun neydi sizde?sadece senin rahatsızlığın yüzünden mi olmuyordu..?

biz de uğraşıyoruz bakalım..benim de eşimin herşey normal akat morfoloji bozuk.daha dün öğrendik ..nasıl bir yol izleyeceğimize karar veremedik..benim de henüz tahlillerim yapılmadı..

bi de canım ankara gözüküyor yaşadığın yer...nereyi önerirsin ankara'da?hakan şatıroğlu2nu önerdiler ama sen ne dersin?

ne kilolu insanlar var hamile kalan birazda kısmet meselesi kiloya fazla takma ama vemek d iyi olur tabi ne güzel uzun sürede olsa verebilmişsin darısı benim başıma bende yeni başladım rejime soğan suyu içiyorum bakalım yaza kadar ne kadar vericem devam devam yılma

inşallah verirsin canım en kısa zamanda..soğan suyu filan bahane boğazı kısmadan gitmiyor kilolar...

inşallah canımcım herkese en kısa zamnda veriri allahım...evet risk faktörlerini minimuma indirmek gerekiyor..ama çok zor olyor alışkanlıklardan vazgeçmek..

bizim ikimizde de sorun vardı, maya tüp bebek merkezine gittim ben, memnun da kaldım, tavsiye edebilirim.bu arada sana ufak bir tavsiye madem anne olmak istiyorsun ki inş.en yakın zamanda bu dileğin gerçekleşir; ama lütfen öyle şo diyetler filan yapıp metabolizmanı bozma olur mu, çok bilinçli bir diyet yap ... biliyorsun bunlar hep birbirleriyle bağlantılı konular, metabolizman bozulursa hormon salgıların da değişebilir, yumurta kaliten bile etkilenebilir

bende fazla kilolari olanlardanim benimkisi tedavi baslamadan önce 10 15 kilo arasi veriyorum sonuc negativ olunca birazini geri aliyorum ilac igne derken geliyorum eski basladigim yere annem her telefonda "yeme yeme kizim bak bu gün su kanalda su kadina kilo verdirecekler sonra tedavi sende kilo ver " der durur anacim kalbinde kötülük yok oda istiyor benim evlat sahibi olmami 1 ay sonra diyete baslayacagim su an almam gereken ilaclar var diyet yaparken mide sorunu yapiyor kilo verince sizlere bildiririm...

tabiii canım hiç şok diyet filan yapmıyorum zaten..kasımdan beri 9 kilo ancak verebildim baksana..eşinde ne sorun vardı canım senin?

ah ah canım anneler herşeyin doğrusunu diyor da iş uygulayabilmekte..umarım diyette başarılı olursun..havalar güzelleşti aslında yürüyüş filan çok rahat yapılabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…