Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kilonun %5 ini vermek bile hamile kalmanı kolaylaştırıyormuş... ben de kiloluyum ama hem metabolizmam çalışmıyor , hem kortizon tedavisi görüyorum yıllardır, hem de pkosluyum , dolayısıyla ne kadar uğraşsam da kilo veremiyorum, diyetisler bile o kadar uğraştılar 3-4 kilodan fazlasını verdiremediler... neyse söylemek istediğim şu ; şu an hamileyim ama kendiliğinden gelen bir hamilelik değil microenjeksiyonla hamile kaldım , elim yüreğimde çok kilo almayım diye canım çıkıyor...
kilonun %5 ini vermek bile hamile kalmanı kolaylaştırıyormuş... ben de kiloluyum ama hem metabolizmam çalışmıyor , hem kortizon tedavisi görüyorum yıllardır, hem de pkosluyum , dolayısıyla ne kadar uğraşsam da kilo veremiyorum, diyetisler bile o kadar uğraştılar 3-4 kilodan fazlasını verdiremediler... neyse söylemek istediğim şu ; şu an hamileyim ama kendiliğinden gelen bir hamilelik değil microenjeksiyonla hamile kaldım , elim yüreğimde çok kilo almayım diye canım çıkıyor...
ne kilolu insanlar var hamile kalan birazda kısmet meselesi kiloya fazla takma ama vemek d iyi olur tabi ne güzel uzun sürede olsa verebilmişsin darısı benim başıma bende yeni başladım rejime soğan suyu içiyorum bakalım yaza kadar ne kadar vericem devam devam yılma
canım ,kendini bu yüzden hiiiiç sıkma.kilo vermen,elinden geleni yapman çok güzel.ama hayırlısını dilemek lazım.verecek olan ALLAH herşeye rağmen veriyor.kilonun yanında beslenmen de çok önemli.sigara kullanmıcaksın.ayaklarınıda asla üşütmeyeceksin ve düzenli uyuyayacaksın.inş.en yakın zamanda isteyen herkese nasip eder ALLAHım.
bizim ikimizde de sorun vardı, maya tüp bebek merkezine gittim ben, memnun da kaldım, tavsiye edebilirim.bu arada sana ufak bir tavsiye madem anne olmak istiyorsun ki inş.en yakın zamanda bu dileğin gerçekleşir; ama lütfen öyle şo diyetler filan yapıp metabolizmanı bozma olur mu, çok bilinçli bir diyet yap ... biliyorsun bunlar hep birbirleriyle bağlantılı konular, metabolizman bozulursa hormon salgıların da değişebilir, yumurta kaliten bile etkilenebilir
bende fazla kilolari olanlardanim benimkisi tedavi baslamadan önce 10 15 kilo arasi veriyorum sonuc negativ olunca birazini geri aliyorum ilac igne derken geliyorum eski basladigim yere annem her telefonda "yeme yeme kizim bak bu gün su kanalda su kadina kilo verdirecekler sonra tedavi sende kilo ver " der durur anacim kalbinde kötülük yok oda istiyor benim evlat sahibi olmami 1 ay sonra diyete baslayacagim su an almam gereken ilaclar var diyet yaparken mide sorunu yapiyor kilo verince sizlere bildiririm...