Fazla hanimefendisin,boşanalim diyen bir eş ve cinsel uyum..

Çocukları getirmekle doğru karar veriyorsunuz bence bunu bilin .büyü konusu yasak konunuz kapansın hiç istemem ama olabilir bol bol dua edin .bırakın o terbiyesiz eşiniz pişman olsun sürünsun. Sizde başarılı ve mutlu olursunuz inşallah

Lütfen büyü, muska vb içerikli yazılar yazmayınız yasaktır.

Şu adama onun elinin üzerinizde olmayacağını, buna izin vermeyeceginizi, hayatınızı kendinizin cizecegini, onun yapması gerekenin çocukları için nafaka vermek ve mahkemenin belirleyeceği aralıklar ile cicuklar ile gorusebilecegini söyleyin. Aklınca boşanıp kendisi evlenecek siz de çocuklara bakacaksınız. Sizi yonlendirecek ve evlenmenize mani olacak. Bosandiktan sonra size karisamayacagini açıkça soyleyin.

Son düzenleme:
Aklımda size söyleyeceğim birkaç şey vardı onları da unuttum son yazdıklarınızı görünce. Konu gitttikçe karışık hale geliyor. Sınava odaklanmanız da çok zor oluyordur. Yine de kendiniz için dikkatinizi toplamaya çalışın. Banlanmışsınız üzüldüm. Kolaylıklar dilerim size.

Ya bakalım da gerçekten büyü mü var kaynanan boşanma diye süreci mi uzatıyor çocuklar için nerden biliyosun? hala bu adamı kazanmaya çalışma çabana anlam veremiyorum

Ya bakalım da gerçekten büyü mü var kaynanan boşanma diye süreci mi uzatıyor çocuklar için nerden biliyosun? hala bu adamı kazanmaya çalışma çabana anlam veremiyorum
Yok hayir kazanma cabam yok. Herseyi dusunduk kararlastirdik. Bu işin dönüşu yok.o da ben de ayrilmamizin dogru karar oldugunu dusunuyoruz

Arkadaslar,
Ben psikiyatriste gitmistim.kendini cok kullandirmis,ezdirmis,kendini degersiz gormussun dedi.kendine haksizlik etmissin dedi.maddi manevi destek olmussun,onlar da seni sömürmüsler dedi.yaptigin/aldigin herseyi kucuk gormusler, yaptigin isi bile begenmiyorlarmis dedi...sizin ozel hayatiniz olamamis,bagimli olmussunuz esinizin ailesine dedi.Gayet hoş,duzgun,kariyer sahibi iki cocuklu bir kadinsin senin bu yaptigini ilk okul mezunu cahil kimse yapmaz demisti.kendini kucuk gorme dedi. Her evliligin kurtarilma sansi vardir ama eşin narsist,yani zor bir kisilik.fazlasiyla bencil yapida,empati yoksunu demisti.

Dun ogrendim ki esim de dr a gitmis. Esim beni begenmiyor,hakkimda guzel seyler soylemiyor.kel olmamla ilgili espriler yapiyor,aldigim kiyafetleri bile begenmiyor(ama is arkadaslarim cok begeniyor dedi).bacaklarimin carpik olmasiyla dalga geciyor bazen demis(oysaki cocugumun da yuruyusu oyle,kayinpedeeim de oyle..hatta kayinvalidem de kabul ediyor bunlar ailesi carpik boyle diyor. Yan komsumda oyle diyor.gorunen bu.ama esim aksini iddia ediyor).Cinsel olarak da bana karsi isteksiz.begenilmedigimi dusunuyorum,oysaki fena da degilim demis. Gittigi bayan dr da evet cekici bir yapiniz var,hoşsunuz,bircok kadinin isteyecegi tipteniz,vizyonunuz var demis..esiniz demekki kendi ozguvensizligini sizi elestirerek bastiriyor demis.
Size deger vermiyor,ayrilmaniz mantikli,sizi cok uzmus demis..

Esim cok ovunen biridir.cok yakisikli oldugunu soyler,kasılarak/dunyayi ben yarattim dercesine yurur(is arkadaslarim/komsulari bile esimin boyle yuruyusune anlam veremez.)oysaki baktiginizda herseyi normaldir/farklilik yoktur. Kariyerli oldugunu over,kitap cumlesiyle konusmaya baslar bir soru sorunca.ben dahil herkes sıkılır.
Esim bunlari soyleyince samimi olarak dedim ki; sen kendini gerekli gereksiz o kadar cok ovuyordun ki benim seni ovmeme firsat vermiyordun dedim. Benim seni begeniyor laflarima gerek kalmiyordu,sen boyle yapinca da esim normal biri aslinda kendini ne kadar da yuksekte goruyor deyip baska dusunuyordum(hasta ruhlu) hakkinda dedim.
Esime her zaman, bu kadar böbürlenme senden buyuk Allah var derdim!
Onun bu duygularini bastirmak icindi belki de yaptiklarim.
Velev ki ikimizde kendimize gore hakliymisiz demekki. Buarada niyetim dalga gecmek,yermek degildi.
Esimin patlama noktasi "begenilmemek" le baslamis. Narsist oldugu icin boyle sanirim.

Dusununce ikimiz icin de en dogrusu bu diyoruz.

Kv_kp torunlarindan ayri kalacaklari icin cok cokkkk uzgunler.surekli agliyorlar pnlari eskisi gibi goremeyecegiz diye.
Bizim ayriliyor olusumuzu artik dusunmuyorlar bile,kabullendiler. Dertleri cocuklar. Esim memleketine dön,tayin iste dedi. Kv hepten uzuldu,biz hic goremeyiz ozmn diye.. hala cocuklarima bakabilecek misin diyor. Cocuklarimi aliyorsun benden dedi.
Ben de evet cocuklarimi almaya geliyorum,siz onlarin bakimini dusunmeyin,ben onlarin annesiyim.en kotu anne en iyi bakici/anane/kv_kp den iyidir dedim. Onlarda annesiyle mutlu olur dedim.
Bugun diyorki,siz gideceksiniz biz ve oglum goremeyecek cocuklari dedi. Ya anne ben kotu bir insan degilim.cocuklari istediginiz zaman gelin gorun,onlari da yollarim,goruntulu araesiniz,size karsi saygisizlik yapmam,gostermem/etmem deyip bahane bulmam ben boyle biri degilim dedim.cocuklar ustunde hakkiniz buyuk.lakin sende annesin,oglunu kaybettin..birde beni dusun ben size ne zorlukla biraktim canimdan can gitti 4ayda. Simdi de aliyorum dedim.ama ben kotu çiğ biri degilim,hakkimda kotu dusunmeyin dedim

Biliyorum zaten zorumuza goden de bu kavga dovus yok aranizda ,en cok da buna uzuluyoruz dediler...

Ablacım tüm yazdıklarını baştan sona okudum. Ben de psikoloji okuyorum son sınıftayım. O kadar zoruma gitti ki yaşadıkların. Bende şuan zor bi dönem geçiriyorum. Evet başta atlatamam, yapamam gibi geliyo insana. Ama daha sonra dünya varmış bile diyeceksin eminim ben. Kendine ait bir hayat kurduğunda, öyle bir insandan uzak kaldığında çok daha mutlu olacaksın çocuklarınla beraber. Sen böyle iyi kalpli oldukça Allah sana hep güzel şeyler yaşatır zaten. Ayrıca asla yalnız falan kalmazsın. Kaç tane çocuğu olanlar evleniyor tekrar. Gönlüne göre gerçekten kıymetini bilen biri çıkacak elbette karşına. Hani diyosun ya ben yaşlanınca napacam böyle yalnız diye, aslında tamtersi. Şimdi belki bikaç yıl annenle kalıp alışacaksın bu olanlara. Ama giden sadece birkaç yılın olacak. Sonra yeni biriyle bambaşka bi hayat kuracaksın. Ama o adamla evli kalsaydın, asıl o zaman hem gençliğin hem yaşlılığın ziyan olurdu. Kendini böyle beğenmiş, kendinden başka birşey düşünmeyen, evlatlarını bile cinsellik uğruna zor durumda bırakan birinden sana koca da olmaz zaten. Sen onsuzken acı çekmeye öyle alışmışsın ki. Gecenin bir yarısı gelmesine, sözlerine, ilgisizliğine öyle alışmışsın ki, artık onlar senin canını acıtmaz olmuş. Bu yüzden de o yaşadıkların sana hafif geliyo ama çok zor şeyler İnan ki. Bunu da ancak yeni hayatına alıştığında farkedeceksin. Ben neler yaşamışım öyle diyeceksin. Herşey daha güzel olacak emin ol. Gelişmeler olursa bize de haber verirsen sevinirim. Biliyorum böyle çok daha güçlü ve mutlu bi anne olacaksın..

Elinde işin var ne güzel ne diye evli kalıp mutsuz yaşıyorsunki adam mutlu değil boşanın gitsin bazı şeyleri zorlamamak gerek. Sen mutsuzsan çocuklarında mutsuz büyür.

Gunaydin.. durumumuzda degisme yok. Esim hala arkadasinda kaliyor. Bende esimin ailesinin evinde kaliyorum(evlendigimizden beri kaldigimiz ev yani). Cocuklari yanima almistim gecen hafta biliyorsunuz. Annem ve bakici ile bakiliyor cocuklara.
Ben zaten calisiyorum.

Buarada 6ay ucretsiz izin istedim isyerimden. Konuyu mudurumle paylastim,bosanacagimi..
Esim daha once isyerime gelmisti. Mudurun odasina cikip kendini tanitip sohbet etmisti..
Mudurum(bayan,46 yasinda,2cocuk annesi)ona istinaden,
Benimle 40 dkya yakin odasinda konustu.benim derdimi dinledi,fikir verdi,bana zaman ayirdi..sagolsun.ve son sozleri senin eşin olmaz dedi.adam rahat,o gun bile karsima gecti koltukta oturusu,durusu.. karsisinda kim var onemsemedi bile dedi.benim egom yok yanlis anlama ben senin icin uzuldum sadece dedi.ama 3.goz olarak diyorum ki bunlari da gor dedi.hatta esin odamdan ciktiktan sonra da birine soyledim bu kizin işi cok zor diye..demis. senin evin isyerinin dibinde de olsa sen bu adamla yine mutlu olamazsin dedi.(bu sefer diger talepleri artacak yemek bekleyecek vs..cunku artik eve yakinsin,yolda yorulmayacaksin..bu sefer de bunlarla gelecekti dedi).esin empati yoksunu,anlayissiz ve anlattigina gore de sorumsuz biri dedi.
Benim kizim da narsist,cok zor bir cocuk.ben bile tahammul edemiyorum cogu zaman.ayni senin anlattigin seyleri yasiyorum ben de dedi. Bana da sen annesin tabi yapacaksin,bunu yapmak zorunda degilim,tabiki baskalari temizleyecek ben mi yapacagim..der dedi.onun istedigi tv acilsin,onun istedigi yere gidilsin ister dedi.evde kardesini esimi ve beni sömürüyor resmen dedi. Ve kizimin saglikli bir evliligi olacagina inanmiyorum dedi.
Senin evliligin de 7 yildir senin iyi niyetin ve sabirli olman sayesinde ayakta kalabilmis dedi.ben senin arkandayim,izin konusunda da yardimci olurum dedi. Mudurum ve yetkililerim beni gercekten seviyorlar,durumuma da uzuluyorlar.
Sagolsunlar.

Ailem esime karsi tepkili. Ablamin esine dun bildirdik bosanacagimizi. Adamin gozleri dolmus,keske bayramini kutlamak icin aramasaydim niye aradik ki diye uzulmus. Mezig o adama fazla geldi,keske bunca yil hic katlanmasaydi ona,o haketmiyordu bunu cok uzuldum demis. Bosanmamiza degil oyle bir adami bunca zaman niye birakmadin yazik ettin kendine diye tepki veriyor ailem. Teyzemler de oyle. Mezig bunu haketmiyordu,o adamdan koca olmaz..biz boyle olduklarini,bu sorunlari bilmiyorduk diyorlar..

Buarada esim gunasiri cocuklari gormeye eve geliyordu ben isteyken..evde annem oluyordu.
Annem, oglum niye boyle oldunuz demis..
Esim de demis ki, bizim yatak hayatimiz yoktu,beni istemiyordu,isteksizdi,bi erkek neden evlenir ki,mezig hep yorgundu gec geliyordu bizim aile hayatimiz evliligimiz olmadi dogru durust demis.
Annem de sinirlenmis, o zmn evinizi ayirsaydiniz kaynanayla ayni evde kalinir mi ne bekliyordun ki sen demis. annenle odalariniz yanyana peki sen utanmadin mi hic demis? Nerde kaldi ozel hayat? Siz tatildeyken bile annen sizi ayiriyordu oglum esin ve cocuklarla buraya sigamazsiniz sen ust katta git yat uyu diyordu demis. Karini birak bayrama cik gel,esinde arefe gunu tek basina gelsin diyordu demis.basta annen ayiriyordu sizi,gozunu 4aç sen uyuma demis! Bosancaksaniz da bosanin o zmn bu iş bitti demis.
Annem ve ablam cok ofkeliler ona. Adam cinsellik ugruna mi karisini ve 2 kucuk cocugunu birakti yani diyorlar. Defolsun gitsin ozmn diyorlar.
Erkek kardesim de ayni sekilde sorgulamadi bile. Tamam istemiyorsa bosanin gitsin, ne hali varsa gorsun,arayip sorma,mal paylasiminda da hakkini yerde birakma diyor.
Esimin gidiyor olusuna kimse uzulmuyor gariptir ki. O da iyi bir insandi neden boyle oldunuz baristiralim sizi diyen de olmadi. Durup dusundum de demekki herkesi sogutmus,biktirmis kendinden.
Bir ben gorememisim demekki. Ben de gozumu ve kulaklarimi tikamısım demek ki bunca yil.

Esim diyorki haftaya protokol imzalayalim.bir an once bosanalim.boyle ha bitti ha bitecek nereye kadar gidecek dedi.
Bende tamam eywallah zaten ben de bosanmak istiyorum dedim.ama 1ay sonra sinavim var girip cikayip oyle dedim. Ne farkederki vs dedi. Iyi tmm olur dedim.
Aileme soyledim.onlar da dedi ki yangindan mal mi kaciriyor,zaten ayrisiniz,bir buraya memleketine gel avukata gidelim haklarini ogrenelim,seni saf mi sandi aklinca seni tek goturup oldu bittiye getirip bosacatak seni dediler.
Dogru,haklilar. Bazen gozum gormuyor defolsun ne hali varsa gorsun diyorum.
Ama o zmn da ben zararli cikacagim.
Ailem de haklarini al gerekirse 5 yıl cekismeli sursun diyorlar. Ama esimle de ugrasamam,cirkeftir cok. 2 avukat tutalim birak onlar ugrassin diyor ailem.
(Iyi ki ailem maddi manevi arkamda,ne kadar sukretsem az. Iyi ki iyi bir işim de var.sansliyim bu açıdan )

Bu arada esim kullandigi arabasini satmis. Satacagim cok masrafi var arizalaniyor diyordu hep(dogru cok masraf yaptik)
Evlendikten sonra 40 a aldigimiz arabayi simdi 32 ye satmis! Velhasil simdiden arabayi bile kaybettim
Ailem kotu niyetli oldugunu dusunuyor. Suan gecici kiralik arac kullaniyor bi tanidiginin..para vermiyor ona
Yenisini ne zmn alir bilmem. Ailem de bekle ozmn giciklik degil mi diyor

Son düzenleme:
Dunku onemli gelismeyi aktarayim,
Dun cocuklar icin esimle pedagog a gittik ozel hastaneye. Esim bosanacagimiz icin cocuklarin mutsuz olmasini istemiyorum bunun icin yardim alalim demisti.
Ben de tamam diger cocukta da gelisim geriligi var, gidelim bence de dedim.
Neyse dun cocuklari da alip gittik beraber bayan bir dr a.

Dr hamilelikten itibaren sorular sordu. Nasil bir hamilelik gecirdin,planli hamilelik mi,cocuklar ne zaman ve nasil dogdu vs..
Kim bakti,nerde yatti,beslenmesi,uyku duzenleri nasil oldu vs diye sormaya basladi.
Esim sonra buarada biz bosanacagiz 2aydir ayri yasiyoruz dedi.biraz da bunun icin geldik dedi. Dr da sasirmakla beraber sorularina devam etti.

Cocuklara 10 aylik olana kadr beraber baktigimizi,sonra ise basladigimi soyledim.
Ondan once cocuklarin odamda besigi oldugunu beraber kaldigimizi ama kayinvalidemin cocuklari alip kendi yataginda yatirdigindan bahsettim.
Esim de hemen dedi ki biz cocuklarin aglamasini duymuyorduk cunku annem de sagolsun canla basla bakiyordu dedi!
Biz cocuklara yetemiyorduk dedi.
(Esimle polemige girmek istemedim. Yenidogan Ikiz cocuk aglamasini 10 m2 alanda duymamak mumkun mu sizce?)
Cocuk odamda agliyordu ben onu kucagimda pıspıslarken kayinvalidem aglatmayin yavrumu deyip kucagimdan alip giderdi odasinda koynunda yatirirdi sabaha kadar,gece vakti odama dalardi niye agliyor bu cocuk diye,cocugu hamakta sallardim ver uyutamiyorsun sen deyip bagrina basip odasina giderdi,biraz uyuyim gece besige yatirin derdim.bi uyanirdim cocuklar kv nin yataginda uyumus sabaha kadar.bunum icin de kavga ettim ben onlara sut veriyordum gece sutum daha cok oluyor derdim. Sen rahat uyu diye getirmedim,gunduz ver ozmn derdi. Bunun icin de cok kavga ettim! 40 gunlukken cocugu alip komsuya goturmeye kalkti ocak ayinda/35 haftalik premature bebegi..(bunun icin kavga ettim inat mi ediyorsun anne neden goturdun 40gunluk daha diye.yapmadigini birakmadi,esimle de arami bozdu)
Velhasil kurdeşen oldum,sütum kesildi(senin sutun su gibi,bunla cocuk doymaz,mama ver bu cocuklara ac bunlar,senin sutun yetersiz kilo almiyor bunlar vsvs birsuru sey derdi.,)
Cocuklari saglikli,huzurlu bir ortamda buyutemedik evet.
Psikolojim bozuldu.hep kavga ettik,esim eve gelmedi.annem 2 cocuga bakiyor hala nankörluk ediyorsun,ozmn annemler gitsin tek basina bak 2cocuga.evin yemegini de yap ozmn dedi! Ama kendisi hicbir zaman yardim edip yukumu paylasmadi! Hatta haftanin 3 gunu spora gidip gece 10bucukda geldi hep. En son kayinvalidemin yuzune haykirdim senin yuzunden boyle olduk,esimle aram acildi,senin inadin hirsin yuzunden dedim. O da aglamisti ayıldı bayıldı,ben napiyorsam hep sizin iyiliginiz icin yaptim istemiyorsaniz gidelim bu evden kaderimde kovulmak da varmis demekki diye duygu somurusu yapti herzamanki gibi.

Gercekten cok yipranmisim evlilikte. Hepsi Allahindan bulsun,ailecek.
Mesela cocugun birinin bezini ben alirdim digeri icin esime seslenirdim onu da sen al diye. Kv kosardi x beceremez ben alirim derdi! Haftasonu Sabah cocuklardan birinin yemegini ben digerini kv yedirirdi. Esim hep uyurdu.çay koyulurken uyandirilirdi.Iste esime hic sorumluluk verilmedi,adam baba da olamadi. Onun yapacagini kv ustlendi hep.benim yapmam gerekenleri de yapmaya calisti. Ama kv bunlar benim olsun siz 3.yu yapin ona bakın derdi! Erkek cocuklarini seviyor,olen oglunun yerine koydu onlari,derdimi unuttum onlar sayesinde diyor hep. Cocuklar 1haftalikken onlari alip memlekete goturme hayalleri kuruyordu,onlar babanne babanne deyip otobuse binip kacip gelirler bana ruhun duymaz diyordu(700km yol)
Oyle cocugu bogarim dedim,sakın buyuk konusma deyip beni bastirirdi hala!
Ahh ne aptalmisim ne diye cekmisim.cok kavga ettik yiprattik kendimizi!
Velhasil esim dr a dediki kaynanam bakiciyla bile bakamadi,3bakici degistirdi,evin temizligi hak getire yemek bile olmuyordu cocuklar da ac kaliyordu dedi. Ne kadar da terbiyesizmis! Duzeltme geregi bile duymadim yaziklar olsun dedim icimden.
Annesi birtek karnini doyurabildi cocuklarin.
Egitimi,kisiligi,duygusal ihtiyaci ne olacak cocugun? Yemek konusunda kv takintilidır buarada.Buzdolabimiz bile tıklım tıkıştır.kiler bile yiyecek doludur!
Tabi esim de boyle deyince dr da siz ikiniz de rahata alismissiniz dedi. Kv herseyi yapmis ama size de sorumluluk vermeliydi dedi.
Sanki spora giden benim. Sanki 7 de evden cikip aksam 8de eve giren ben degilim,sanki cafelerden arkadaslarla gezmekten evin yolunu bulamadim.. sanki cocuklarla ilgilenmiyorum,onlarin tum ihtiyaclarina kadar aliyordum esimin bir kere bile bez almisligi yoktur!
Surekli esim konustugu icin de dr da yanlis karar verdi. Gerci bunun onemi yok.

Cocuklar 4 ay esimin ailesinin yaninda memlekette kaldi. Ne bezi birakabildiler,ne sayi/harf/rakam/kelime biliyorlar.. su icip gegirirler onlar alkis tutar,esim cocuklara Lan demeyi ogretir. Birisi konusamiyor bile daha! Ben bile anlamiyorum ne dedigini annesiyken!
Ne de dur sus'tan anliyorlar.
Dr dediki cocuklarinizda sınır yok,dur diyen olmamis bu cocuklara hic dedi!
Al ailesinin karnini doyurup da yetistiremedigi cocuklari da gorduk. Bizim ki de hala cocugun karninin doymasi derdinde.
Ne garip bir adamla evlenmisim. Hala nankorluk yapma diyor,biat etmemi bekliyor.
Hala ama anneeemmmmm diyor.
Esim de soyledi gerci. Annem anadolu kadini,kulturlu bir insan degil,yuksek sesle konusur bagirir cocuklar da ona mi alisti acaba dedi. Duzelirmis ama bu durum
Dr diger ogluma konusma terapisi ve oyun terapisi verdi! Tedaviye baslamaliymisiz.
Memleketime donunce dr a goturecegim cocugu.

Dr a dedim ki , kv cocuklarimi aldin diyor bana dedim. Cocuklara da beni biraktin,ben burda yalniz kaldim,beni birakip gittiniz ben nolcam diyor cocuklarla konusmasinda.
Bu durum,bu acıtasyon cocuklarin psikolojisini bozmaz mi dedim dr a.
O da dedi ki zaten hep kv bakmis,sizden cok o gormus cocuklari dedi. (Normal karsiladi soylemlerini)
Esimde bizi eve birakirken dedi ki dr da inceden laf soktu sana,sen zaten cocuklarina bakamadin kadinin o lafi demeye de hakki var dedi!
Ama kendi hic birzaman ben de hataliyim ben de elimden geleni yapamadim demiyor.hala ben hataliyim,sucluyum,iki cocuk benim sorumlulugumda... ben yemek,utu,temizlik,iki cocugun bakimi,evi cekip cekirmek,kocami da mutlu etmek zorundaymisim gibi! Ayni zamanda 4saat yol gidip esim kadar para kazanip maddi manevi destek de olmaliymisim gibi! Ne kadar cok sorumluluk yuklemis bana,beklentisi ne kdr cokmus benden meger.. ama kendi hic bir zaman demiyor ben de bunu yapmaliydim yapamadim diye..
Bu evlilikte tek kusurlu olan yine benim. Adam kendini aklamayi,duze cikarmayi nasil da beceriyor. Iyi ki bosaniyoruz. Defolsun ana ogul otursunlar madem.annesi de doyamadi ogluna. Mustehak onlara bu hayat. Iyiki cocuklarim benimle ve memleketime donuyorum,yuzlerini de gormem boylece

Hanımefendi konunuzu başından beri takip ediyorum ve sizin için çok üzülüyorum. Eşiniz çok uyanık ama siz safsiniz kusura bakmayın. Ev almış kayinvalidenizin üzerine yapmis. Araba varmis simdi onu da satmis. Arabanın parası da borca gitti diyecek. Sizden 2 cocuk sahibi olmus. Şimdi guzel kadın değilsin diyerek boşanacak ve daha genç bir kadınla evlenecek. Nafaka vermemek için çocukların velayetini almaya çalışacaktır bari buna engel olmaya calisin. Baksaniza psikologa bile sizi haksız cikarttirmis. Hemen iyi bir avukat bulun. Yoksa sizden nafaka bile alır bu adam. Biraz sert oldu kusura bakmayın.

Ya bu erkekler ne istiyor ne güzel mis gibi karın var çocukların var bela mı arıyorsun derler adama ?
İnşallah çok mutlu olursun canım eşin inşallah bin pişman olur ama dönüp bakmazsın bile. Sinir oldum. Gönlünden geçeni hayırlı eylesin Allah sana.
Eşini birisi iyi gaza getirmiş iyisin falan diye aradığı ilgiyi bulmuş narsistliğine ilaç gibi gelmiş olacak ki hızlıca boşanmak istiyor. Bencil vicdansız bir insan profili tarif etmişsiniz. Annesine bir şey diyemem yardımları dokunmuş size ama bebeklerin geceleri de en az 2 saatte bir emmeleri gerekir cahilce yaklaşmış malesef anne sütü çook önemli.
Aslında eşinizdeki değişimin sebebini bulsanız ve ispatlasanız onu darmaduman edersiniz bakalım o zaman da böyle hadi hadi boşanalım diyebilir mi? Önüne gelir inşallah yaptıkları.
Konunuzu takipteyim sizin ve çocuklarınızın adına güzel gelişmeleri umutla bekliyorum.

Merhaba duzelteyim madem ,
Alinan evin tapusu eşimin uzerine.evlendikten sonra aldik. Dolayisiyla kanuna gore arsa+bina'nın yarısı benim.
Esim halen benim genc ve guzel oldugumu,baskasini bulup ileride evlenme ihtimalimin bile oldugunu, duzgun hanimefendi bir insan oldugumu soyler. Dun dr a da aynen bunlari soyledi. Dr da peki niye ayriliyorsunuz o zaman dedi hatta.. eş olarak anlasamiyoruz dedik...

Cocuklarin ruh sagligi ve kisiligi icin cocuklari bana birakiyor. Ancak evlenirsen velayeti alirim diyor(evlendigim adamla cocuklarim ayni evde kalamazmis)
Zaten her ne olursa olsun,ki bende calistigim icin ve cocuklarda cok kucuk oldugu icin velayet her kosulda bende kalacak!

Araba konusunu bilmiyorum. Ama bosanmaya karar verip arabayi satti hemen dersem bir hak iddia edebilirmiyim bilmem. Zaten arabayi da 32bine satmis.
Esim 150bin tl ev almam icin teminat+35bin tl de araba parasi+ 1000 tl de 2cocuk icin de nafaka verecekmis..!
Oysaki benim maddi manevi alacagim 300bin!

Son düzenleme:
gerçekten bu pisliklerden kurtuldugunuzu farketmenize çok sevindim

Ev konusunu karistirmis olabilirim, kusura bakmayın.
Sizi genç ve güzel buluyormuş da niye boşanmayı istiyor o zaman? Çekici bulmadigini, hayalinde eskortlar oldugunu siz yazmistiniz. Arabayi sizden kaçırmak için satmıştır. Borcum vardi dediginde bir hak iddia edemiyorsunuz. Çocukları başka bir adamla aynı evde olamazmis da, kendisi evlendiğinde başka kadınla aynı eve olacaklar ama. Velayet konusunda sizi ugrastiracaga benziyor. Sirf para vermemek icin. Çünkü bu adamın sizinle işi bitmiş. Hakkinizda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Mezig baştan beri konunu takip ediyorum. Zaman zaman yorum da yaptım. O kadar üzülüyorum ki. Günlük hayatımda da aklıma geliyorsun. Konu başlığını ön sayfalarda görünce bi umutla bakıyorum, inşallah eşinin kafasına bişey düşmüştür de şu kızın değerini anlamıştır diyorum.
Gerçekten eşin olacak insan seni zerre kadar haketmiyor. Bu bi gerçek. Ama her ne olursa olsun sen hep bi barışma, bu yuvayı kurtarma taraftarıydın, ilk yorumum da sana kokunu, tarzını, saçını değiştir. Evde daha fantazi giyin felan diye yorum yapmıştım hep uyguladın. Ne söylesek denedin. Ama yok bu adam olmuyor. Belli olmayacak da.
Lütfen ama lütfen gerçekten hakkını almadan boşanma. Gerekirse çekişmeli gitsin. Allah yardımcın olsun. Umarım ve dilerim senin istediğin gibi sonuçlanır olaylar. Herşey gönlünce olsun.

Sagolasin amin..gercekten o kdr mi aklinizdayim?derdim sizlerin derdi oldu ayni zamanda. Evet bunu yapmamaliydi bana. Hic haketmemistim bunu.benim onu boşamam gerekirken o bana diyor.
Evet seni hatirliyorum bana faydali fikirler vermistin.uyguladim da. Ama adam da oturmayan eksik seyler var. Ben bu adamla bir arada oldugum surece beni sömürmeye devam edecek,beklentileri daha da artacak. Yine kadir kiymet bilmeyecek.ne yapsam yaptigim iyilikleri gormeyecek ve hala annem diye tutturup nankorluk yapma diye beni bastiracak. Olmaz bunla kesin ve net. Boşa ugrasmisim.
Kayinvalidemden de soğudum.ne sesini ne yuzunu gormek istiyorum!
Ailem de diyor 30 yasinda iki cocuklu kadini yolun basinda birakti,adam degilmis diyorlar.
Hic kimse gittigine uzulmuyor ilginctir.
Kurtulursam dua edecegim. Durdukca cirkeflesiyor cunku.

Bilmiyorum.hic ikiz dogurmus gibi degilsin,yaşin genc, guzelsin, efendisin der.. ama benim istedigim efendilik degil dedi.ben arzulanmak,cinsellik,tutku istiyorum dedi.
Ona istinaden eskort falan istiyor herhalde diye gecirdim aklimdan.onu oyle biri paklar artik!

Uvey babayla cocuklar kalamazmis.Eee dedim uvey anneyle kalinca nolcak peki o daha kotu dedim?Benim cocuguma el kaldiracak bir kadini kapinin onune koyarim dedi! Velayet konusunda anlastik cok sukur.Tekrar bir arıza cikarmazsa.Bir dedigi bir dedigini tutmayabiliyor bazen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…