Burası soru sorma platformu ve bu platforma sorulan soruya daha kaç konu açacaksın demek kadar saçma bir şey göremedim?Daha kac konu acacaksiniz boyle?
Burası soru sorma platformu bu yorumu atmak yerine soruyu önüne düştüğünde görmezden gelmen daha mantıklı değilmiydi?Ay selin bıktık senden. Yaşın da asla 30 değil inanmamın imkanı yok sorry.
Test niye yaptırmıyorsun?
Aynı konuyu üçüncü açışın yeter git doktora burası acil servis de değil.Burası soru sorma platformu ve bu platforma sorulan soruya daha kaç konu açacaksın demek kadar saçma bir şey göremedim?
Ayni konuyu aciyorsunuz soylenecek hersey zaten soylenmis daha ne soylenmesini bekliyorsunuz?Burası soru sorma platformu ve bu platforma sorulan soruya daha kaç konu açacaksın demek kadar saçma bir şey göremedim?
Soru sorma platformunda kurallar aynı soruyu defalarca açmaman gerektiğini de yazıyor ama işine geleni alıyorsun zaarBurası soru sorma platformu bu yorumu atmak yerine soruyu önüne düştüğünde görmezden gelmen daha mantıklı değilmiydi?
Test regl tarihine 2 gün kala yapmıştım negatifti
Doktorlar yılda bir kere kullanın diyor.Burası soru sorma platformu ve bu platforma sorulan soruya daha kaç konu açacaksın demek kadar saçma bir şey göremedim?