Sivilceli Ciltler faydasini gördüm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

seyda_66

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.245
44
kizlar ben kizken akne nedir bilmezdim taki bundan 7 yil önce kizima hamile kalana kadar
elimde yüzümde sisme sisme lafmi koca bir suratim oldu neyse gelelim dogum sonrasi gözenekler koca koca tabiki yaninda sivilce ve akne ve akne izleri devamli dermetoluklara gittim kremler losyonlar fayasi yokmu var ilaclar bitince gene ayni promlem
vichy dediler aldim faydasi oldu ama gende benim istedigim gibi deyil yüzümde akne izleri var tabiki benim gibi kokos biri deli oluyor neyse gelelim esim bunu alman arkadasiyla konusmus
oda 5 gün önce bir krem demis aldik sonuc iyi gözenekler baya azalmadi kücüldü ama kremi kullanali 3gün oldu kremin ismi salvial creme simdilik menmunum bu krem hakkinda bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim ben 3günde baya yüzümde düzelme oldu alman sitesinde resmi var ama isterseniz resminide koya bilirim ama bu krem hakkinda bilgisi olan varsa minnettar olurum inanin

içeriği ne ki kremin...

Biraz araştırdım. Varis ve rosacea için kullanılıyormuş.

Aqua, Capsella Bursa Pastoris, Decyl Oleate, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Ruscus Aculeatus, Panthenol, Propylene Glycol, Ceteareth-12, Quercus Robur, Tocopheryl Acetate, Sodium Lactate, Sodium PCA, Fructose, Glycine, Inositol, Niacinamide, Urea, Tocopherol, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Lactic Acid

tesekür ederim aciklaman icin
ben kiremi 1hafta oldu kulanali gözenekler kapandi gibi cok kücüldü
biraz daha sürem sonra bilgi veririm ama kizlar bu krem cokkkkkkkk irenc kokuyor diyim 10 dakka sonra kokusu geciyor ama iyi olonca tam gözenekler kapandi diye bilgi veririm okissss

şeyda ablacım nerde satılıyor bu ürün sadece Almanya da mı var Türkiye de satışı yok mu acaba ben netten baktımda hiç bulamadım Türkiye den bişiler hep yabancı fiyatı ne kadar​

evet ya nerden bulabiliriz bu kremi bide
bu kremi başka kullanan varmı varsa lütfen bilgi verin

bayanlar size tavsiyem sivilcelerden kurtulmanın en iyi yöntemi olarak ,öncelikle dahilen önlem almak mesela yağlı yiyecekleri fazla tüketmemek , ikinci olarakta doğal kimyasal madde içermeyen sabun kullanmanızdır.Ben kesinlikle krem ,losyon gibi içeriğinde neidüğü belirsiz maddeler kullanmam ve sivilce nedir ,siyah nokta nedir bilmem.

şeyda ablacım nerde satılıyor bu ürün sadece Almanya da mı var Türkiye de satışı yok mu acaba ben netten baktımda hiç bulamadım Türkiye den bişiler hep yabancı fiyatı ne kadar​

selam nilbere bacum bu krem viyanadaki her eczanede var türkiyede nerde satilir bilemiyecem
dedigim gibi esimin arkadasinin tafsiyesiyle aldim gözenekler cok kücüldü valla ben bile inanamadim ama tamamen gitmedi fiyati 7veya 8 euro ben para verdimi vermedim valla hediye geldi

valla dogru söylüyonda bacum denize düsen yilana sarilir hesabi doktora gittim markali kremler aldim baktim gecmiyor bu arada zeytin yag sabunu kullandim kil maskaesi yaptim yumurta maskesi yumurta maskasi bu arada irenc kokuyor söleyim bende bu konuyu actimki türkiyede bilen varmi bende yeni kulaniyorum bilen varsa tavsiye alacaktim
krem dogal diyorlar ama ne kadar gercek bilemiyecem icinde coban cantasi birde tavsan kirazi varmis ben bu otlari yolda görsem tanimam yüzümdeki gözenekler kücüldü dogru söyleyim iki gündür kremi yüzüme sürmüyorum esim irec kokuyor diyor bir sabah bir aksam sürmeliymisim ama sabahlari hic deyilse bir defa sürümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…