fayda etmedi

nilmil

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
2.518
4.347
34
merhaba arkadaşlar.ben bir dermatoloji kliniğinde 6 seans tüm vücut lazer epilasyon yaptırdım.seanslarım biteli yaklaşık 3 ay oldu ve tüylerim bitmek yerine tekrar çıktı.tamam eskisi kadar çok değiller ve inceldiler ama bende mi sorun var epilasyonda mı anlamıyorum.özellikle kollarım eskisi gibi uzun ve siyah çıktılar.sizce 6 seans sonrası durum böyle mi olmalıydı?özellikle lazer epilasyon tecrübesi olan arkadaşlar bir tavsiy verin.tekrar mı paket program almalıyım yoksa canı cehenneme deyip ağdaya mı dönmeliyim?

Cihaz neydi acaba? Gerçi burada okuduğum yorumlara göre kimi alexandritedan memnun kalmamış, kimi diotdan.Ben de alexandrite yaptırıyorum, 2 seans yaptırdım, devam ediyorum. benim tüylerim ince ve siyahtı, 2. seans sonunda daha da inceldiler hem de yarısından fazlası gitti. Hatta ilk seansta üst kolumu istememiştim, ikincide üstü de yaptırdım 1 ay oldu daha çıkmadı. Merakla bekliyorum sonu ne olacak.

6 seans yeterli olmuyor maalesef. kardeşim 9. seansta hala bitmiş değil. ben LPI yaptırıyorum. bitiş paketi aldım. 8. seanstayım gayet memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…