- 30 Temmuz 2012
- 731
- 2
-
- Konu Sahibi purplepurple
Mikrofiber bezleri öneririm..
Cilit bang dene bir de :13:
son olarak kurulamanı onerecegım :S
İlk fırsatta fayanslarını değiştir, siyah parlat parlat ömrünü çürütür insanın=)
Ben fayanslari cifle siliyorum ardin da iyice kuruluyorum simdilik bir sorun yok sende kendini fazla yorma ellerine yazik fayanslarda asinir. Bulasik deterjani ile dene istersen
Parlaklığı fayansın kalitesiyle alakalı. Bezlerle falan bi nebze güzel sonuç alsanda temel olarak fayanstır mesele.
Bizim mutfak fayanslarımız da siyah beyaz. Hatta banyomuzda şerit şeklinde siyah fayansta var her daim parlaklar. Bazen hiç kurulamayız annemle. Cifler üzerinden suyu dökeriz damla lekesi bile kalmaz üzerinde.. Mutfağımızı babam kendi yaptırdığı için alırken en kalitelisinden almaya çalıştık. Ama müteahhitler nerden kıssak kar diye düşünüyolar işte..
Cam bezi değilde şu bimde satılan mikrofiber çok amaçlı temizlik bezleri var,havlu gibi bişey.onları deneyin,toz alırken,fayans silerken,yer silerken süper.hatta mutfak tezgahında da onlardan kullanıyorum,duşakabinleri temizlerken de.tüy falan bırakmıyor asla,su izi de bırakmıyor,parlatıyor
Bence özellikle cif yapıyor matlaşmayı
ben kesinlikle ceresit tavsiye ediyorum bu ürün büyük yapı marketlerde var
özellikle duşakabindeki silikonları küfleri yok ediyor. iki vısvıs biraz beklet fırçala
mis gibi inanamazsınız. biraz pahalı çokda değil ama bayağıda gidiyor.