Mutfak Dekorasyonu Fayans Alternatıfleri???

mahperver

Hayat ne enteresan . . .
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
159
0
Herkse merhaba ve günaydın..

Benim mutfakla ilgili bir sorum ve sorunum var bilgisi olan lutfen yardımını esirgemesn..
mutfagımdaki fayanslar eskidi ve yrine tekrar fayans koymak istemiyoruz bir çok yerde pvc kaplama gibi bişeyler gördük veya buna benzer bişeydi acaba bunun gibi ne olabilir?
Yani demek istediğim illede fayans olsun istemiyorum kolay pratik ve ekonomik bir çözüm arıyoruz..

Fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler

çimstone olabilir doğal taş olabilir granit olabilir ama aklınızda olsun granitin radyasyon etkisi vardır veya cam mozaik olabilir hepsinin de kullanımı kolaydır ve pratiktir temizliği görünüşü fayansa nazaran oldukça şıktır ama fiyatları fayansa göre biraz daha pahalıdır dekorasyon işi yapıyoruz da hepsini ayrıntılı biliyorum önereceğim doğal taş olabilir bir bak google da

bence araya mümkün oldukça büyük fayans koydur. şu minik minik olan mozaiklerden olmasın. çünkü aralarındaki derz çıkınca mozaiklerde hiç güzel durmuyor. ama büyük fayanslarda sorun yaşamazsın görüüntü açısındsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…