FAVORILERE LAZER! ACIL!

ojelikizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
38
Yer
Denizli
Canlar bir yardımcı olur musunuz? Yuzum icin lazere baslamak istiyorum bir kac haftaya merkez arastirmaya cikicam ama once gitmeden tecrubelerinize ihtiyacim varr.

1) Sanirim yuze isinli degil igneli epilasyon yapiliyor dogru mu? Eger oyleyse igneli epilasyon nasil bir sey ve cok acitiyor mu? :(

2) Kaşlarda epilasyon olayi oluyor mu? hepsi icin degil seklini sabitlemek icin.

3)Favorilere lazer yaptiraniniz var mi? Memnun musunuz gerçekten tum tuyler gidiyor mu?

4) Favoriler+ biyik+kas epilasyon fiyati sizce ortalama ne kadardir?

Teşekkürleer :*

bıyık için gittiğim yer ayrı fiyatlandırma yapıyordu seansı 20 tlydi. tüm yüz bıyık harici 300-350 tl gibi bir şey 16 seansı. ama lazer pek işe yaramıyor bitmesinde. uzun süreli rahatlık sadece. 1-2 ay falan o da. yoksa bitmiyor yüz hiç. iğnelide leke bırakma olayı var. yoksa kaşlar şekillendirilebilir onla. lazer sert tüyleri iyi geliyor. kaş üstüm çok sertti şimdi tek tük çıkıyor fazla kısmı. kısacası yüz için eğer tüyler yoğun ve inceyse diode lazer. sert ise alex.

bıyık için gittiğim yer ayrı fiyatlandırma yapıyordu seansı 20 tlydi. tüm yüz bıyık harici 300-350 tl gibi bir şey 16 seansı. ama lazer pek işe yaramıyor bitmesinde. uzun süreli rahatlık sadece. 1-2 ay falan o da. yoksa bitmiyor yüz hiç. iğnelide leke bırakma olayı var. yoksa kaşlar şekillendirilebilir onla. lazer sert tüyleri iyi geliyor. kaş üstüm çok sertti şimdi tek tük çıkıyor fazla kısmı. kısacası yüz için eğer tüyler yoğun ve inceyse diode lazer. sert ise alex.

Hmm kaşlarım cok siyah canim. Sence yaptirmali miyim yaptirmamali miyim yani? Bir de biyikta nasıl bir sonuc aldin?

Hmm kaşlarım cok siyah canim. Sence yaptirmali miyim yaptirmamali miyim yani? Bir de biyikta nasıl bir sonuc aldin?

benim kaşlarımın kökleri çok kalındı kaş ortam keza öyle oralara atış yapılmıştı etkili oldu şimdi çıkmıyor desem yeri ama baya kökleri vardı düşün o kadar kalındı. ben memnun kaldım o konuda seni tam bilemem yine tabii nasıl olur. bıyıklarım hala çıkıyor tabii tüy şeklinde küçük ama öyle bitecek diye düşünme bitmiyor tamamen. ben iğneli düşünüyorum belli bölgelere onuda denemek istiyorum

Canlar bir yardımcı olur musunuz? Yuzum icin lazere baslamak istiyorum bir kac haftaya merkez arastirmaya cikicam ama once gitmeden tecrubelerinize ihtiyacim varr.

1) Sanirim yuze isinli degil igneli epilasyon yapiliyor dogru mu? Eger oyleyse igneli epilasyon nasil bir sey ve cok acitiyor mu? :KK43:

2) Kaşlarda epilasyon olayi oluyor mu? hepsi icin degil seklini sabitlemek icin.

3)Favorilere lazer yaptiraniniz var mi? Memnun musunuz gerçekten tum tuyler gidiyor mu?

4) Favoriler+ biyik+kas epilasyon fiyati sizce ortalama ne kadardir?

Teşekkürleer :*
canim birincisi igneli yara yapio 15 gun yara içinde beklemen gerekir. .ikincisi yuz cok zor bitiyo baslamadiysan bulaşma derim bn 5 yildir gidiyorum hala gidiyorum yani.ucuncusu kasina kesinlikle yaptirma bn batik oluyo diye yaptirdim kaşlarimin kavis kısmındaki tuylerin rengi acildi boyamak zorunda kaliyorum

Back