İğneli Epilasyon favoriler...

svlak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
539
74
34
merhaba ben kışın favorilerim için iğneliye başlamayı düşünüyorum. lazere gitmedim daha önce ağdayla da almadım ama çok var tahmini kaç seans sürer ve favori kısmı çok acıyor mu

Merhaba ben boyun bölgem için başladım geçtiğimiz cumartesi günü çok kalın olan 8-10 tane kılı aldırdım sadece haftaya yine gidicem. Pek fazla acımadı öyle kabarıklık şişlik falan da olmadı çok küçük noktalar var ama belli olmuyor pek. Ben de merak ediyorum kaç seans sürer acaba. Diğer her yere de lazer epilasyon yaptırıyorum sadece yüzüme iğneliye başladım. İnşallah kurtuluruz bu dertten

bende yarın lazere başlayacağım bu yazı lazerle geçieceğim yazın iğneli biraz risk gibi geldi birde yeni başlayacağım için. inşallah lazer daha beter yapmaz. internette bir süre sonra tüylerin yayıldığını okudum

dayanılmayacak bir acı değil,merak etmeyin. süre kıl tipi ve yoğunluğunuza göre değişir. ama yaptırdıkça seans araları uzuyor,seyrek çıkmaya başlıyor. totalde 1 seneyi bulur.

kesinlikle yüz için lazere başlamak gibi bir hata yapmayın,paranızla rezil olursunuz.
artar,olmayan yerlerde de çıkar,sonra iğneliyle 2 sene uğraşırsınız.

olmayan yerlerde çıkma gibi bir durum yokmuş yapan kişi bazı yerleri fazla kaçırabilirmiş öyle söylendi bugün bana

olmayan yerlerde çıkma gibi bir durum yokmuş yapan kişi bazı yerleri fazla kaçırabilirmiş öyle söylendi bugün bana
yüze lazer yaptıran bir tane memnun insan görmedim.
hiç bir uzman da yüze lazer tavsiye etmiyor,siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…