bugün gittim çok uğraşırsın yapmayalım dedi ikna oldum o an.ama şimdi yine düşünüyorum gözümü karartıp gitsem mi diye kalınlaşacak evet ama illaki bir şekilde kurtulacağım bugün takmazsan yarın yine ayna karşısında inceleyeceğim tüylerimi şansımı tekrar deneyeceğim 1-2 güne:)Canım lazer yaptırma yüzündeki ince tüyler kalınlaşır. İğneliye şimdi başlamayacaksın madem ameliyet eldiveni al eczaneden onlarla yüzünden aşağı doğtu çeke çeke temizle favorilerini tertemiz olur bak görürsün sonra da iğneliyle sıfırlatırsın artık :)
Hayatının hatası olur hele ki ayna karşısında incelediğine göre kafana çok takıyorsun demektir ve lazerin felaket sonucuyla başedemeyeceksin bu durumdabugün gittim çok uğraşırsın yapmayalım dedi ikna oldum o an.ama şimdi yine düşünüyorum gözümü karartıp gitsem mi diye kalınlaşacak evet ama illaki bir şekilde kurtulacağım bugün takmazsan yarın yine ayna karşısında inceleyeceğim tüylerimi şansımı tekrar deneyeceğim 1-2 güne:)
iğneli hakkında bir şey sorabilir miyim ne kadar süre gittiniz favorı kısmı çok acıyor mu ve lazer gibi kıllanma yapar mı?Hayatının hatası olur hele ki ayna karşısında incelediğine göre kafana çok takıyorsun demektir ve lazerin felaket sonucuyla başedemeyeceksin bu durumdaben iğneliye bir hastanede başlamıştım ve o zamanlar şehir dışından bir kız da geliyordu yüzü için. Sakal gibi olmuş sert sert ve kız dalga geçiyorlar diye ağlamış, anlattıklarında çok üzülmüştüm. Daha 18 yaşındaydı hormon problemi de yoktu. E ne vardı peki sizce? Kısacası lazer yaptırma gafletinde bulunmuş. Bu ve bunun gibi o kadar çok mağdur var ki. Enseye lazer yaptırmayın, sırttaki ince tüyleriniz siyah ve kalın olur. Yüze yaptırmayın. Bacak genital kolaltı tamam ama dediğim gibi sarı tüylerin yoğun olduğu yerlerde hassas yerlede kıllanmayı tetikliyor. Eldivenle alın tertemiz işte iğneli epilasyona başlayana kadar hiç olmazsa rahat edersiniz lazerle bitmeyecek demiyorum, çoğalacak diyorum yazık değil mi yani size dertsiz başınıza dert açacaksınız
Favori kısmı en az acıyan yerlerden diyebilirim aslında. Koltuk altı ilk bikaç batışta acır sonra hemen uyuşur orası da acımıyor. Ense yaptırıyorum ora özellikle başlarda çok acıyordu ama artık azaldığı ve inceldiği için o kadar çok acımıyor. Hani boğazla yanak arasına ne denir yüz hattımızın alt kısmı yani :)) işte oralar acıyor biraz ama dayanılmayacak gibi de değil. Favoriler çabuk sonuç veriyor ne kadar gittim bilmiyorum tabi tek bölgeye gitmediğim için. Ama en çabuk favoriler bitti sanırım. Hiç dokunulmamış, ağda vb herhangi yöntemle alınmamış yerler çok çabuk bitiyor. Ben ağdayla alıyordum ona rağmen en çabuk favorilerim bitti. Kalınlaştırmaz, çoğaltmaz iğneli sadece kabuk olduğunda uğraşmazsanız, kese yapamaz kaşımazsanız, pudra krem güneş koruyucu güzel kullanırsanız hiçbir leke kalmadan kurtulursunuz. Tabi gideceğiniz merkezi araştırıp gidin doğru işlem yapsınlar. Şimdiki aklıma olsaydı hiçbir yerimi ağdayla ya da başka bi şeyşe almazdım iğneliyle bitirirdim hepsiniiğneli hakkında bir şey sorabilir miyim ne kadar süre gittiniz favorı kısmı çok acıyor mu ve lazer gibi kıllanma yapar mı?
iğneli için başka bir bölgeme cesaretim olamaz sanırım. iğnenin kendisinden bayağı korktuğum içinFavori kısmı en az acıyan yerlerden diyebilirim aslında. Koltuk altı ilk bikaç batışta acır sonra hemen uyuşur orası da acımıyor. Ense yaptırıyorum ora özellikle başlarda çok acıyordu ama artık azaldığı ve inceldiği için o kadar çok acımıyor. Hani boğazla yanak arasına ne denir yüz hattımızın alt kısmı yani :)) işte oralar acıyor biraz ama dayanılmayacak gibi de değil. Favoriler çabuk sonuç veriyor ne kadar gittim bilmiyorum tabi tek bölgeye gitmediğim için. Ama en çabuk favoriler bitti sanırım. Hiç dokunulmamış, ağda vb herhangi yöntemle alınmamış yerler çok çabuk bitiyor. Ben ağdayla alıyordum ona rağmen en çabuk favorilerim bitti. Kalınlaştırmaz, çoğaltmaz iğneli sadece kabuk olduğunda uğraşmazsanız, kese yapamaz kaşımazsanız, pudra krem güneş koruyucu güzel kullanırsanız hiçbir leke kalmadan kurtulursunuz. Tabi gideceğiniz merkezi araştırıp gidin doğru işlem yapsınlar. Şimdiki aklıma olsaydı hiçbir yerimi ağdayla ya da başka bi şeyşe almazdım iğneliyle bitirirdim hepsini
sevindim ucuz atlatmışsınıziğneli için başka bir bölgeme cesaretim olamaz sanırım. iğnenin kendisinden bayağı korktuğum içinbugün lazere gidecektim normalde dün yazdıklarınızdan sonra vazgeçtim:)
teşekkür ederim yorumlarınız için yazacağım size başladığımda:)Bu arada iğne batarken acı olmuyor çekerken de öyle. Sadece akımın vermiş olduğu acıyı hissediyorsunuz. Yani iğne ha var ha yok sadece kıl kökünün almış olduğu akım var. O yüzden kalın kıllarda inceden ziyade acı birazcık daha çok olur. İğneli ikinci seansta ilkinin yarısı kadar acı hafiflemiş olur. Ee ince tüyün yanmasıyla kalın kılın yanması arasında illaki fark olur ama sonucu düşününce insan acıyı düşünmüyor bile çoğu zaman