Saç Kesim Şekilleri Favori Saç Stillerimizi Fotoğraflarla Paylaşalım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Meryem Üzerli'nin saçlarına hastayım.Saçlarımın boyu belimde şuan.Ama Meryem Üzerli'nin saçlarının boyuna gelmesini istiyorum yani belimi geçmesini.Ve maşasını harika yapıyo kesinlikle.Gerçi yaptırıyodur ama :)

Ayrıca arkadaşın gösterdiği şu modellere bittim !

Ve şu modele de bayıldım.Aynısının bende olmasını isterdim :) Renk de güzel.Uzunluk da.

Fotoğraflar çok hoş kızlar hadi devam devam Hani şöyle önden perçemleri attırıverirler bi kenara saçlar uzun ve hacimlidir uçları böyle sivridir ama katsızdır hafifte V kesimdir aahh uzatıyoruz göreceğiz bakalımmm

bu elinde foto mak.olan kızın sacına bayıldım ya bu sac maşaylamı yapılmıs acaba ? BEN DE YAPIYORUM BÖLE OLMUYO (((

19luk maşa ile yapılmış.Maşayı yatay değilde dik tutuyorsun ve orta-kalın tutamlara sarıyorsun.Saç tutamlarını maşaya yayarak sarıyorsun.İşlem tamamlındıktan sonra ellerinle açıyorsun doğal durmasını sağlıyorsun.:80:

Çok teşekkur ederim. umarım başarabilirim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…