Saç Kesim Şekilleri Favori Saç Stillerimizi Fotoğraflarla Paylaşalım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

SnOofles

Ben'ce :)
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
145
16
46
İzmir
Kızlar bu topikte sözler değil fotoğraflar konuşacak buna benzer bi konu var ancak biraz daha eski fotoğraflar olduğu için yeni konu açtım.
Burda fotoğrafları koymak için koymak değil , beğendiğimiz için "ah şu saç şekli bende olsa" dediğimiz için koyacağız.
Kısa , uzun , düz , kıvırcık ,dalgalı.. Farketmez.:79:
Eminim ki hepimiz farklı,doğal,yenilikçi,hoş saç stilleri paylaşacağız..:126:
Hadi görelim bizi..:82:
Ben başlıyorummm

Eki Görüntüle 279735

benimde şuanda saçlarım uzun sayılır ama bu sıralar sanırım bir değişiklik yapacağım aslında hiç yapmadığım kadar kısa kesim düşünüyorum ama bir türlü fırsat mı bulamadım diyeyim yoksa cesaret edemedim mi diyeyim bi türlü kuaförün yolunu tutamadım ama yapmazsam da içimde uhde kalacak bakalım hayırlısı diyorum :))))

Kendini nasıl iyi hissediyorsan onu yapmalısın canım, Ama pişman olmadan önce bir postişcinin yolunu tut yakışıyormu bi dene

snowy_mrv ; saçlar konusunda bende senin gibi düşünüyorum, uzun saç her zaman favorim. Ama bele kadar sülükçüler gibi dolaşıyorlar bazen hiç bir estetiği yok, kısa boylulara ise küt saç daha çok yakışıyor. Yüz şekline göre değişir kesim tabiki de..:107:
Bu arada fotoğraflar çok iyi özellikle yeşilçam ve eski kadınların saçları, devamı gelsin..

Son düzenleme:

bele kadar saç ben de pek sevmiyorum... hele popoya kadar aman allahımm... berbat görünüyor bence

ama ünlüler,film çekimleri için ya da büründükleri karaktere göre yapıyorlar saçlarını upuzun ona lafım yok

ben bele yakın seviyorum ama salkım saçak upuzun da olmayacakk sırt bitimi ya da daha kısası diyeyim en iyisi inşallah daha foto koyacağım tkrar girdiğimde tatlımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…