- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 34
-
- Konu Sahibi kremsokola
canım mor kate moss un kodu neydiMerhabalar herkese! Satin almaktan en keyif aldigim makyaj malzemesi ruj sanirim=) Ama ilginc bir sekilde alip alip surmeme huyum vardi, kendime fazla yakistirmadigim icin. Son 1 senedir adam akilli ruj kullaniyorum diyebilirim. KK'da da resimli ruj tavsiyesi konusu goremedim, o nedenle kendim acmaya karar verdim. Oncelikle elimdeki rujlarim bunlar:
Eki Görüntüle 1649724
Bunlarin arasinda favorilerim Sephora'nin kendi urunu olan cream lip stain'ler. Kirmizisi ve gul kurusu bende olan renkleri, ve dudakta duruslari su sekilde:Eki Görüntüle 1649725 Eki Görüntüle 1649726
Turuncusu ve pembesi de elimde olmamasina ragmen magazada deneyip fotograflarini cekmistim, soyle gorunuyorlar:Eki Görüntüle 1649728 Eki Görüntüle 1649727
Iclerinde benim favorim kirmizi, ama internetten okudugum kadariyla gul kurusu da baya populer bir renk.
Onun disinda cok sik kullanamasam da kendime yakistirdigim rujlardan biri Rimmel'in Kate Moss serisinden mor olani:Eki Görüntüle 1649729
Yine internette cok populer olmasina guvenip aldigim, rengini ve yapisini cok sevmeme ragmen yeterince pigmentli bulmadigim NYX mat rujum:Eki Görüntüle 1649730
Son olarak da renk tonunu ve pigmentini sevdigim, ama dudaklarimin disina tasip duran ve her yere bulasan MAC lipglass'im:Eki Görüntüle 1649732
Simdilik deneyip fotografini cekebildiklerim bu sekilde. Siz de begendiginiz rujlari paylasirsaniz super olur=) Mutlu gunler!
bu dudaklar senınmi canım maşallah harika dudakların varMerhabalar herkese! Satin almaktan en keyif aldigim makyaj malzemesi ruj sanirim=) Ama ilginc bir sekilde alip alip surmeme huyum vardi, kendime fazla yakistirmadigim icin. Son 1 senedir adam akilli ruj kullaniyorum diyebilirim. KK'da da resimli ruj tavsiyesi konusu goremedim, o nedenle kendim acmaya karar verdim. Oncelikle elimdeki rujlarim bunlar:
Eki Görüntüle 1649724
Bunlarin arasinda favorilerim Sephora'nin kendi urunu olan cream lip stain'ler. Kirmizisi ve gul kurusu bende olan renkleri, ve dudakta duruslari su sekilde:Eki Görüntüle 1649725 Eki Görüntüle 1649726
Turuncusu ve pembesi de elimde olmamasina ragmen magazada deneyip fotograflarini cekmistim, soyle gorunuyorlar:Eki Görüntüle 1649728 Eki Görüntüle 1649727
Iclerinde benim favorim kirmizi, ama internetten okudugum kadariyla gul kurusu da baya populer bir renk.
Onun disinda cok sik kullanamasam da kendime yakistirdigim rujlardan biri Rimmel'in Kate Moss serisinden mor olani:Eki Görüntüle 1649729
Yine internette cok populer olmasina guvenip aldigim, rengini ve yapisini cok sevmeme ragmen yeterince pigmentli bulmadigim NYX mat rujum:Eki Görüntüle 1649730
Son olarak da renk tonunu ve pigmentini sevdigim, ama dudaklarimin disina tasip duran ve her yere bulasan MAC lipglass'im:Eki Görüntüle 1649732
Simdilik deneyip fotografini cekebildiklerim bu sekilde. Siz de begendiginiz rujlari paylasirsaniz super olur=) Mutlu gunler!
Eve gidince bakiyim, ama sanirim o tonda bir renk var sadececanım mor kate moss un kodu neydi
Evet benim, ya aslinda hiiiic harika falan degiller de boyle bol pigmentli rujlar surunce duzgun duruyolarbu dudaklar senınmi canım maşallah harika dudakların var
bende tam bir ruj hastasıyım ama sürermiyim cıkkk
alırım evde bekler
ama senın için bugun çekip koymayı deneyeceğim :)
Tesekkur ederim=) cogunun renklerini cok seviyorum ben de, pigmentleri de cok olunca dudagi daha guzel gosteriyolar=)Bence dudakların çok güzel çok hoş gözüküyor.Renklere bittim
04 'mus numarasicanım mor kate moss un kodu neydi
sephoranın gül kurusu olan renginin numarası kaç acaba????çok güzelmiş rengiiMerhabalar herkese! Satin almaktan en keyif aldigim makyaj malzemesi ruj sanirim=) Ama ilginc bir sekilde alip alip surmeme huyum vardi, kendime fazla yakistirmadigim icin. Son 1 senedir adam akilli ruj kullaniyorum diyebilirim. KK'da da resimli ruj tavsiyesi konusu goremedim, o nedenle kendim acmaya karar verdim. Oncelikle elimdeki rujlarim bunlar:
Eki Görüntüle 1649724
ılk ıkısının kodu kac canım nerde grats vatson hangısınde var acabaa
sephoranın gül kurusu olan renginin numarası kaç acaba????çok güzelmiş rengii
Ust dudagimin ortasini daha keskin hatli yapmak icin orayi biraz tasiriyorum evet=)Ruju dudağınızın dışına mı taşırıyorsunuz kasıtlı?
teşekkürlerMarkasi Sephora ikisinin de, kirmizinin kodu 01, gul kurusu 13. Buradaki adi Sephora Collection Cream Lip Stain, Turkiye'deki adi nedir bilmiyorum acikcasi. Likit mat rujlar ama. Kat Von D ve Anastasia Beverly Hills'in de ayni tarz ve benzer renkleri var=)
tskler sokolacım nıkın gıbı pek tatlısın bılgı ıcın tsklerMarkasi Sephora ikisinin de, kirmizinin kodu 01, gul kurusu 13. Buradaki adi Sephora Collection Cream Lip Stain, Turkiye'deki adi nedir bilmiyorum acikcasi. Likit mat rujlar ama. Kat Von D ve Anastasia Beverly Hills'in de ayni tarz ve benzer renkleri var=)