• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon favori bölgesine lazer yaptıran varmı arkadaşlar .... :(

ugurbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
12
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar bnm favori bölgemde saclarımın sureklı acık ve önde olmasından dolayo sac uzantısı seklinde ince ince tuylenme oldu ve sakal gibi cok kötü duruyor rahatsız oluyorm saclarımı yoplayamıyorm baya piskolojimi bozdu bu durum bir lazer merkeziyle görüştüm cok ince dedi o yuzden garantı veremedkleri soyledi eger sizinde böyle bir durumunuz olduysa paylasırmısınız

merhaba arkadaşlar bnm favori bölgemde saclarımın sureklı acık ve önde olmasından dolayo sac uzantısı seklinde ince ince tuylenme oldu ve sakal gibi cok kötü duruyor rahatsız oluyorm saclarımı yoplayamıyorm baya piskolojimi bozdu bu durum bir lazer merkeziyle görüştüm cok ince dedi o yuzden garantı veremedkleri soyledi eger sizinde böyle bir durumunuz olduysa paylasırmısınız

aynı durum bendede var şöyle söylim kalın ve siyah kılı lazer daha iyi görüyormuş özellikle de byeaz tenli olup kılların koyu olması daha etkili sonuç olur dediler:68::68::68:...bende buğday tenliyim ve kıllarım oldukça koyu renkli etkili bir sonuç alırız dedi bakalım bu hafta içinde başlamayı düşünüyorum hala tereddütlerim var etkili bir sonuç aldğmda yine burda inşallah oldu gitti fauller diye paylaşabilirim:59::59::59:

cnm benim yüzümde sadece cenemde sert kılar vardıı favori kısımlarımm kalın kıl deildi ama saçımı baglayınca kötü duruyrodu aynen dedigin gibi ..neyse 11 . seasnımmm oldu yaklaşık 3 senedir giidyroum yani..çenemdekiler ince çıkıyor favorimde ince çıkıyo hiç belli olmuyo bu iki yer ama normalde lazere gitmeden önce favori ve cene arasında kalan yer varya elmacık kemiginin alt kısmıı oralarda şimdi kılar var uzayınca sakal gibi oluyor boynumda yoktu boynumda var şimdiii..kısacası kılların oldugu yer baya incelirken olmayan yerlerde kılar çıkıyor.. sürekli 2 ayda bir gitmeyi düşünüyorsan tavsiye ediyorum agdaya gitsem 10 günde bi gitmem lazımken lazere 2 ayda bi gitmek daha kolay oluyo en azından 2 ay temiz yüüzm var..kısacası agda mantıgı ile gitceksen git cnm bitmiyor keisnlikle hatta olmayan yerlerde çıkıyorrrr..ama sürekli tezmi bi yüzüm var :)yüz kesinlikle bitmez cnmmm tecrubeyle sabit.

Son düzenleme:
benim hem favori hem çene altımda cılız tüyler var senin tüylerde cılız sanırım. alex marka lazer aleti sert kalın tüylerde etkili cılız tüyleride azaltıyo evet ama kıl köklerini hareketlendirip yayılmasınada sebep oluyo. o yzden nd yag dı sanırım o makineyle yapmaları lazım zamanla kendi kendine dökülüyo bu yöntemle ve yayılmıyo. ben iki lazeride denedim ama 2. 3 seanslara gitmedim :) tekrar başlıcam.

benim hem favori hem çene altımda cılız tüyler var senin tüylerde cılız sanırım. alex marka lazer aleti sert kalın tüylerde etkili cılız tüyleride azaltıyo evet ama kıl köklerini hareketlendirip yayılmasınada sebep oluyo. o yzden nd yag dı sanırım o makineyle yapmaları lazım zamanla kendi kendine dökülüyo bu yöntemle ve yayılmıyo. ben iki lazeride denedim ama 2. 3 seanslara gitmedim :) tekrar başlıcam.

cnm ben 3 lazer makinasına girdimmm yüz içinnn malesef hangisini kulanırsan kulannnn inceleri kalınlaştırıyor..bak mesela vucuda gidiyorum acaip memnunumm ama yüzünüzdeki tüyler rahatsız etmiyorsa gitmeyin derimm...benim çenem kötüydüü gitmişken komple yaptırdımm..ondannn olmayan yerleride yaptırmayın derimm mesela favoriyse sadece favori olsun etrafına elmacık kemiklerine geçmesinnn boynumda iki üç tane vardı onlarda gitsin dedimmm boynumda bisürü çıktı...ha yapan doktor yapmayalım sadece çenende işe yarar demesine ragmen inatla yaptırdım..neyseee 60 tl ile başlamıştım şimdi 20 tl oldu 2 ayda bi temizlik olsun diye gidiyorum ama 3 ay gitmesemm rahatsız ediyor malesef:)

bilmiyorum çok cahilce bi sorumu olcak ama bi$eyi merak ediyorum :77: yüz için lazer yaptırdığınız da mı jilet vuruyosun .s

arkadaşımın kızı yaptırıo çok memnun 2 seans gitti ama yok gibi şuanda cnm alex cihazın ismi ama sen igneli olanlara bi bak kılların zayıfsaa

seans anında dükülüyo zaten tatlım sonra en az 1 ay çıkmadı 2, ciyi yaptırdı şimdi çok rahat diyor kaç seans ta biter bilmiyorum çünkü en zor yüz kılları demişti bizim doktor...

Back