Kızlar en sevdiğiniz kokusu hangisi? Yakın zamanda almayı düşünüyorum vücut spreylerinden. Aklımda warm vanilla sugar ile pink chiffon var. Parfümlerini kullananlar varsa eğer kalıcılıkları hakkında yorum yaparlarsa memnun olurum. Mesela victoria's secret parfümleri çok kalıcı değil ve vücut spreyi almak daha mantıklı geliyor bana vs'de. Acaba bath&body works'te de durum böyle midir?
Yazan olmamış ama ben yorumlarımı yazmak istedim. Bath&Body works'un çok meşhur olan 2 kokusunun vücut spreyini aldım. Biri warm vanilla sugar diğeri ise dark kiss. Warm vanilla sugar aşırı güzel kremsi bi vanilya kokusu ama kesinlikle ağır değil. Bayıldım diyebilirim. Dark Kiss ise tıpkı Britney Spears Midnight Fantasy'e benziyor ama bence ondan çok daha güzel. Ve inanılmaz derecede kalıcı oldular ayrıca silajlarıda mükemmel. Evde sıktım daha demin ve kız kardeşim sürekli ne sıktın ya bütün odaya yayıldı diyor Kısacası almayı düşünenler varsa gözü kapalı alabilirler. Kalıcılık ve silaj konusunda Victoria Secret'ı solladı bana göre. Bunlar bittikten sonra Pink Chiffon'u da denemeyi düşünüyorum..
Warm vanilla sugar vanilyalı kremsi ve ağır değil öylemii.. aaayyy buna bakmam lazım kesinlikle
bath & body works'un vücut spreylerini nerden bulucam tatlişkom hemen koşup gidip bakmam lazım mesela istanbul' da nerede var hangi avm'ler de
Warm vanilla sugar vanilyalı kremsi ve ağır değil öylemii.. aaayyy buna bakmam lazım kesinlikle
bath & body works'un vücut spreylerini nerden bulucam tatlişkom hemen koşup gidip bakmam lazım mesela istanbul' da nerede var hangi avm'ler de
canım istanbulda var zaten sadece.. ankarayada yeni açılacakmış. ben istinye park avmden aldrttım kendime:) aşırı kalıcılar cidden cok şaşırdım bu performansı asla beklemiyordum
canım istanbulda var zaten sadece.. ankarayada yeni açılacakmış. ben istinye park avmden aldrttım kendime:) aşırı kalıcılar cidden cok şaşırdım bu performansı asla beklemiyordum