Fatoş81 antalya darkadaşim

E

EU1

Ziyaretçi
Evet fatoşcum antalyadayim biz üç defa denedik maalesef kemal beyde olmadi. şimdi yeğenim o merkezde çalişiyor ve gidilmeyecek bir merkez olduğunu o zaman anladik. 2 defa ist memoriale 1 kez de ank anatolyaya gittik.ama kemal bey den uzak dur. Daha önce akdeniz üni.de çalişirken bir kadincağizin yumurtaliklarini tamamen yok etmiş. Ve bu kadinla son tüp bebek denememizin arkasindan tanişmiştim. Illede oraya gideceksen kemalin hocaliğini boşverip murat beye git. Içerden iç istihbarat.senin umarim iyi olur malum biz eşimle kopma derecesindeyiz hala dönmedi.çahşir otunu bulabildin

slm arkadaşım bu bilgiler için teşekkürler;demek orda 3 defa denediniz şimdi ürktüm ,canın sıkkın olduğuna üzüldüm seninle dertleşmek isterdim umarım birgün görüşürüz antalyanın neresindesin ben dokumada oturuyorm ha buarada ben çakşir otunuda aldım hayırlısı bir yıl beklicem bilemiyorum hayırlısı .

iyi otu bulduğuna sevindim eşimde ciddi oranda artış oluştu hatta dr.lar da şaşırmıştı.antalyada iki merkez daha var anadolu ve gelecek fakülteyi saymıyorum anadolu oldukça pahalı gelecekte kemal beyden ayrılan bir grup tarafından kurulmuş fakat çok yeniler yalnız başlarında mete bey var ank.ve ist. bile adından söz edilen referansı iyi bir dr . dertleşmeyi ben de isterim gerçekten kendine iyi bak hemşerim

teşekkürler başka bölümde yazdıklarını okudum ne kadar duygulandım inan göz yaşı döktüm ben eşinin seni nasıl deliler gibi sevdiğini anladım ne kadar duyarlı bir insanmış ikinizin mutluluğu önemli
bence birde eşin başta razı , Allah kullarının mutluluğu için neleri görmezden gelmiş Allah kullarına nasıl da merhametli, bilmiyorum bu kadar ağır eleştirlerde bulunanlar ne yaşamışlar yada din, Allah hakkında nekadar bilgili ve inançlılar yada allahı nekadar hissdiyorlar merak ediyorum bu dereceye neden geldiniz senin aşırı çocuk istemenden mi eşinde bunaldığı içinmi yoksa tamamen eşinin mi duygusallığı. sadece birbirinizin sevgisini hissettim onuda yalnız bırakma

X